Abonneer je op de stationery box vanaf maart (thema FEEST) en/of bestel de losse editie LENTE van februari!

Abonneer je op de stationery box vanaf maart (thema FEEST) en/ of bestel de losse editie LENTE van februari!

Spring is in the air!

Het zonnetje schijnt en het voorjaar is duidelijk in aantocht als we het weer mogen geloven. Tijd om alle frisse en pastel papierwaren weer uit de kast te trekken! En mocht je deze niet (zoveel) meer hebben of gewoon graag nieuwe items willen toevoegen aan je collectie: ik heb een overzicht voor je klaargezet met de leukste lente producten.

Post & Papier is dé webwinkel voor al jouw creatieve papierwaren rondom journaling, snailmail en inpakken! Je vindt hier zowel bekende merken zoals TombowCreaChickSakuraStudio Stationery en Mijn Bullet Journal als unieke illustratoren zoals Pippa KnusLittleLeftyLouStudio Ins & OutsZoedt en Acrealife. Daarbij heb ik een gehele eigen collectie ontworpen: Nouk-san. Je bent hier op het juist (web)adres voor kaartenbriefpapiermasking tapestickersinpakpapierschrijfwaren en nog veel meer. Naast reguliere verkopen, bied ik een service voor gepersonaliseerde journals. Wil jij graag iedere maand creatieve papierwaren op jouw deurmat? Meld je dan aan voor een stationery box abonnement!

Stationery Box

Stationery Box

Meld je aan voor het stationery box abonnement vanaf maart (thema FEEST) en / of bestel de losse editie LENTE van februari!

Exclusieve Box Cute-Tea

In samenwerking met EliseDingen heb ik een exclusieve box samengesteld! Deze is nu vanuit leverbaar zolang de voorraad strekt.

Over Post & Papier

Post & Papier is jouw (web)adres voor postartikelen, journal benodigdheden en verpakkingsmaterialen. Mijn passie voor papier, illustratie en creativiteit zorgt ervoor dat ik met veel liefde en plezier werk om de mooiste papierwaren voor jou te maken, te selecteren en te verpakken.

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Vanwege zwangerschapsverlof momenteel niet telefonisch of per whatsapp bereikbaar. Mailtjes worden zo snel mogelijk beantwoord.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

Formulier

Verlanglijst

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 555 reviews.