POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Back to school

De zomervakantie is bijna afgelopen… tijd om weer terug naar school te gaan! Om het winkelen voor nieuwe schoolspullen zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb ik alle producten in een back to school overzicht gezet. Je vindt al jouw benodigdheden voor het nieuwe schooljaar op deze pagina. Je gaat back to school met de mooiste schriften, het leukste kaftpapier en de handigste etiketten. Door prachtige schrijfwaren en bijpassende etuis ben je extra goed voorbereid. Zo heb jij alles om jouw aantekeningen op te schrijven en jouw huiswerk te maken! En ben je op zoek naar een agenda? Ik heb ook enkele planners in de aanbieding. Oh, en alle stationery is natuurlijk net zo leuk als je weer aan het werk gaat…

Kaftpapier

Veel scholen werken tegenwoordig veel met tablets, maar er worden nog steeds boeken uitgereikt! En die moeten natuurlijk gekaft worden… Het inpakpapier is misschien niet meteen waar je aan denkt voor dit klusje, maar daarom juist zo enorm leuk om te gebruiken. Back to school met mooi én stevig kaftpapier!

Etiketten

Wanneer je meerdere schriften in gebruik hebt en/of jouw boeken hebt gekaft, is het praktisch om te weten wat bij welk vak hoort! Ga goed voorbereid back to school met deze handige etiketten, zodat je de naam van ieder vak gemakkelijk op jouw schriften en boeken kunt zetten.

Schrijfwaren

Ben je voorzien van papierwaren? Fijn! Zonder pennen of potloden krijg je echter niks op papier. Omdat het veel leuker is om met een vrolijke pen te schrijven en met een kleurrijk potlood te tekenen, heb ik allerlei prachtige schrijfwaren op een rijtje gezet voor leerlingen die back to school gaan!

Etuis

Voor school heb je vaak allerlei schrijfwaren nodig, zoals pennen en potloden. Maar ook een gum en een puntenslijper bijvoorbeeld. Berg al jouw spullen op in deze bijpassende etuis! Je neemt jouw schrijfwaren zo gemakkelijk mee naar school.

Planners

Als je naar de middelbare school gaat, heb je vaak een agenda nodig! Ik verkoop deze (nog) niet, maar wel verschillende planners. Handig als je bijvoorbeeld jouw huiswerk in moet plannen of een toetsweek hebt. Je gaat zo helemaal voorbereid back to school!

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier