POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Back to school

De zomervakantie is bijna afgelopen… tijd om weer terug naar school te gaan! Om het winkelen voor nieuwe schoolspullen zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb ik alle producten in een back to school overzicht gezet. Je vindt al jouw benodigdheden voor het nieuwe schooljaar op deze pagina. Je gaat back to school met de mooiste schriften, het leukste kaftpapier en de handigste etiketten. Door prachtige schrijfwaren en bijpassende etuis ben je extra goed voorbereid. Zo heb jij alles bij elkaar om jouw aantekeningen op te schrijven en jouw huiswerk te maken! En ben je op zoek naar een agenda? Ik heb ook enkele planners in de aanbieding. Oh, en alle stationery is natuurlijk net zo leuk als je weer aan het werk gaat…

Etiketten

Wanneer je meerdere schriften in gebruik hebt en/of jouw boeken hebt gekaft, is het praktisch om te weten wat bij welk vak hoort! Ga goed voorbereid back to school met deze handige etiketten, zodat je de naam van ieder vak gemakkelijk op jouw schriften en boeken kunt zetten.

Etuis

Voor school heb je vaak allerlei schrijfwaren nodig, zoals pennen en potloden. Maar ook een gum en een puntenslijper bijvoorbeeld. Berg al jouw spullen op in deze bijpassende etuis! Je neemt jouw schrijfwaren zo gemakkelijk mee naar school.

Planners

Als je naar de middelbare school gaat, heb je vaak een agenda nodig! Ik verkoop deze (nog) niet, maar wel verschillende planners. Handig als je bijvoorbeeld jouw huiswerk in moet plannen of een toetsweek hebt. Je gaat zo helemaal voorbereid back to school!

Voordeelsets

Wil je graag voordelig back to school? Er zijn verschillende sets verkrijgbaar met stationery die je met korting aan kunt schaffen! Ideaal voor als je eenzelfde stijl wilt aanhouden.

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:

De informatie die wordt verzameld door dit formulier, is om in contact met jou te komen. Voor meer informatie, raadplaag het privacybeleid.
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten! Door jouw gegevens in te vullen en het bericht te versturen, ga je akkoord met het privacybeleid.
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht