Bullet journal spread met decoratie box

Ik ben altijd al gek geweest op botanische printjes. Niet alleen voor in huis, maar zeker ook voor het hobbyen. Ik was dan ook dolenthousiast toen ik onlangs de Decoratie Box kreeg toegestuurd waar – je raadt het al! – allerlei creatieve materialen met botanische print in zaten. Ik kon niet wachten om daarmee aan de slag te gaan en maakte daarom een bullet journal spread in botanische sferen ter inspiratie!

Benodigdheden

Voor deze spread gebruikte ik diverse materialen van mezelf én uit de Post & Papier Decoratie Verrassingsbox van maart, namelijk: 

Blijmakers

Al vanaf het begin gebruik ik mijn bullet journal vooral om lijstjes met blijmakers in op te schrijven. We zijn vaak snel geneigd om kleine, fijne dingen weer te vergeten. Door die kleine genietmomenten op te schrijven, kan ik ze langer onthouden én er dus ook langer van genieten. 

Bullet journal spread maken

Voor het maken van deze spread begon ik met de masking tape aanbrengen langs de randen. Ik heb in verschillende hoeken en boven- en onderaan steeds een aantal strookjes tape naast elkaar geplakt. Die strookjes tape heb ik uit de losse pols afgescheurd voor een speels effect. Daarna begon ik met het bij elkaar zoeken van decoratie om voor de spread te gebruiken. Dat werden vooral diverse stickers die ik bij het botanische sfeertje vond passen. 

Vervolgens heb ik een aantal “lege” plekken op de spread opgevuld met stempelwerk. Hiervoor gebruikte ik de leuke bladstempel uit de decoratiebox, in combinatie met de Memento Dew Drop inkt Bamboo Leaves. Die kleur inkt past perfect bij de botanische sfeer. 

Daarna was het tijd om mijn blijmakers te noteren op de spread. Ik gebruikte hiervoor simpelweg de ruimte die er na het versieren van de pagina’s nog over was. De titel van de pagina’s heb ik gemarkeerd met een van de Stabilo Boss Original Markers Pastel, zodat die meer zou opvallen. 

Et voilà, de spread is klaar! 

Decoratie Box

Vind jij het ook leuk om jezelf te laten verrassen met een doos vol mooie decoratiematerialen. Ik vind de Decoratie Box van Post & Papier zeker een aanrader. Naast de materialen die ik hier heb laten zien, zat er bijvoorbeeld ook nog knutselpapier en een stencil in. Ik vond het leuk om op deze manier eens kennis te maken met een aantal creatieve materialen die ik anders misschien niet snel zelf had gekozen. Ik ben blij verrast!

Je kunt de decoratie box zowel eenmalig bestellen als er een abonnement op nemen. Wil je graag aan de slag met de botanisch items uit deze blogpost? Met de code ‘vakervrolijk’ krijg je 10% korting op je bestelling!

Geschreven door Romy van @vakervrolijk

Stationery Box

Stationery Box

Meld je aan voor een abonnement om iedere maand een box mét korting te ontvangen! Losse edities zijn achteraf beschikbaar tegen de volledige prijs.

Exclusieve Box Cattastic Pumpkin

Ben jij ook zo’n fan van Halloween? Stuur jouw post met deze exclusieve box! OP = OP

Scrapbookpagina: nieuwe puppy

Scrapbookpagina: nieuwe puppy

Speciale herinneringen moet je vastleggen! Zelf gebruik ik hiervoor een groot zwart scrapbook, maar het kan eventueel ook in een ander boek. Hierbij gebruik ik verschillende technieken van het scrappen maar ook van bijvoorbeeld het bullet journalen. Het doel is om er...

Laatste blogs

Scrapbookpagina: nieuwe puppy

Speciale herinneringen moet je vastleggen! Zelf gebruik ik hiervoor een groot zwart scrapbook, maar het kan eventueel ook in een ander boek. Hierbij gebruik ik verschillende technieken van het scrappen maar ook van bijvoorbeeld het bullet journalen. Het doel is om er...

Trend: regenbogen in voorjaarscollecties

Is het jou al opgevallen? Illustraties van regenbogen komen dit voorjaar ineens overal terug! Zo ook op papierwaren. Ik heb ze al gespot in verschillende collecties in 2020. Vrolijk voor al jouw cadeaus, journal spreads en snailmails. Regenboog De regenboog. Ik heb...

Frisse lente journal spread

De lente is begonnen! Het is misschien nog wat koud buiten, maar de zon komt eindelijk om het hoekje kijken. Bovendien is het seizoen ook officieel begonnen volgens de kalender. Om je wat inspiratie te geven voor een journal spread in het voorjaar, ga ik aan de slag...

Valentijnspost maken: dubbele kaart

Heb jij al jouw Valentijnspost al klaar liggen voor 14 februari? Als je nog een snailmail wilt maken, heb ik wat inspiratie voor je. Maak bijvoorbeeld een dubbele kaart, maar dan met wat extra's! Benodigdheden Wat heb je nodig? Papierwaren die jij graag gebruikt! Ik...

Leg jouw Sinterklaas herinneringen vast!

Sinterklaas is weer in ons land! En dat betekent dat er de komende tijd weer allerlei prachtige momenten vast zijn te leggen voor jouw gezin. Denk aan: de intocht vandaag, een schoentje zetten dit weekend en natuurlijk pakjesavond op 5 december. Zelf vind ik het...

Mijn Bullet Journal papier vergelijking

MUS creatief heeft intussen 18 verschillende kaften van Mijn Bullet Journal uitgebracht, plus 2 business edities en 4 pocket versies. Het papier van de bullet journals is geëvolueerd naar aanleiding van feedback. In deze video laat ik het verschil zien en geef ik een...

Loaded bag snailmail: botanisch

Heb of wil jij graag een decoratie box, maar weet je niet zo goed wat je ermee kunt doen? Brand rep Marion laat zien hoe je een loaded bag maakt met de creatieve materialen uit de box! Het thema van deze snailmail is botanisch, maar uiteraard kun je stickers, die...

Over Post & Papier

Post & Papier is jouw (web)adres voor kaarten, briefpapier en snailmail spullen. Een cadeautje in je brievenbus! Mijn passie voor papier, illustratie en creativiteit zorgt ervoor dat ik met veel liefde en plezier werk om de mooiste papierwaren voor jou te maken, te selecteren en te verpakken.

Contact

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Direct bereikbaar op ma, di ochtend, wo ochtend, do middag en vr ochtend. Daarbuiten duurt het langer voordat ik reageer.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 606 reviews.