Bullet journal spread met decoratie box • POST & PAPIER
POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur*
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Bullet journal spread met decoratie box

Ik ben altijd al gek geweest op botanische printjes. Niet alleen voor in huis, maar zeker ook voor het hobbyen. Ik was dan ook dolenthousiast toen ik onlangs de Decoratie Box kreeg toegestuurd waar – je raadt het al! – allerlei creatieve materialen met botanische print in zaten. Ik kon niet wachten om daarmee aan de slag te gaan en maakte daarom een bullet journal spread in botanische sferen ter inspiratie!

Benodigdheden

Voor deze spread gebruikte ik diverse materialen van mezelf én uit de Post & Papier Decoratie Verrassingsbox van maart, namelijk: 

Blijmakers

Al vanaf het begin gebruik ik mijn bullet journal vooral om lijstjes met blijmakers in op te schrijven. We zijn vaak snel geneigd om kleine, fijne dingen weer te vergeten. Door die kleine genietmomenten op te schrijven, kan ik ze langer onthouden én er dus ook langer van genieten. 

Bullet journal spread maken

Voor het maken van deze spread begon ik met de masking tape aanbrengen langs de randen. Ik heb in verschillende hoeken en boven- en onderaan steeds een aantal strookjes tape naast elkaar geplakt. Die strookjes tape heb ik uit de losse pols afgescheurd voor een speels effect. Daarna begon ik met het bij elkaar zoeken van decoratie om voor de spread te gebruiken. Dat werden vooral diverse stickers die ik bij het botanische sfeertje vond passen. 

Vervolgens heb ik een aantal “lege” plekken op de spread opgevuld met stempelwerk. Hiervoor gebruikte ik de leuke bladstempel uit de decoratiebox, in combinatie met de Memento Dew Drop inkt Bamboo Leaves. Die kleur inkt past perfect bij de botanische sfeer. 

Daarna was het tijd om mijn blijmakers te noteren op de spread. Ik gebruikte hiervoor simpelweg de ruimte die er na het versieren van de pagina’s nog over was. De titel van de pagina’s heb ik gemarkeerd met een van de Stabilo Boss Original Markers Pastel, zodat die meer zou opvallen. 

Et voilà, de spread is klaar! 

Decoratie Box

Vind jij het ook leuk om jezelf te laten verrassen met een doos vol mooie decoratiematerialen. Ik vind de Decoratie Box van Post & Papier zeker een aanrader. Naast de materialen die ik hier heb laten zien, zat er bijvoorbeeld ook nog knutselpapier en een stencil in. Ik vond het leuk om op deze manier eens kennis te maken met een aantal creatieve materialen die ik anders misschien niet snel zelf had gekozen. Ik ben blij verrast!

Je kunt de decoratie box zowel eenmalig bestellen als er een abonnement op nemen. Wil je graag aan de slag met de botanisch items uit deze blogpost? Met de code ‘vakervrolijk’ krijg je 10% korting op je bestelling!

Geschreven door Romy van @vakervrolijk

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier