Impressie Knotsgekke Kaartendagen

Wauw! De Knotsgekke Kaartendagen in Zwolle zijn weer voorbij. Na drie weken vol drukte is het nu iets rustiger! Alles is intussen weer opgeruimd en de voorraad is geteld. Straks ga ik starten met het klaarmaken en inpakken van de bestellingen die tijdens de beurs en vandaag zijn geplaatst. Maar nu eerst: een impressie van de beurs!

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016

Impressie Knotsgekke Kaartendagen

Woensdagavond heb ik alles wat ik had voorbereid in de afgelopen weken in de auto gedaan samen met Robert. Het paste allemaal prima, dus de volgende ochtend kon ik zo wegrijden! Ik was rond half acht al bij de IJsselhallen, dus ik moest even een half uur wachten voordat ik kon opbouwen. Eerst alles naar binnen gebracht en daarna opgebouwd.

Op de onderstaande foto’s zie je de indeling op de kraam van de eerste dag! Hierboven de tweede dag. De derde dag ben ik vergeten te fotograferen, helaas. Waarom iedere dag een wijziging? Omdat ik de eerste dag iets vergeten was en de derde dag hebben we een actie gehouden! Ik denk dat ik met de derde uiteindelijk ook het meest tevreden was 🙂

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016a

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016b

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016c

De beurs was helaas minder druk bezocht dan voorspelt was. Bovendien was het niet écht mijn doelgroep… er waren wel enkele mensen die enthousiast waren over de collectie (want scrapspullen kunnen best op elkaar lijken en hebben een bepaald thema), maar niet “genoeg”. De meeste mensen liepen gewoon voorbij. Donderdag ging het wel, maar ik werd rond begin van de middag ziek. Vrijdag voelde ik me al beter en mijn moeder was mee, maar helaas eigenlijk geen verkopen. Zaterdag was het meest druk bezocht! En ook de meeste verkopen.

Hoewel ik het een mooie ervaring vond, weet ik nu wel dat de Knotsgekke Kaartendagen niet écht iets voor Post & Papier is. Op zoek naar een andere beurs dus! Wel bedankt voor alle mensen die bij de kraam zijn geweest, een praatje hebben gemaakt en eventueel iets aangeschaft hebben! ^_^

Stationery Box

Stationery Box

Meld je aan voor een abonnement om iedere maand een box mét korting te ontvangen! Losse edities zijn achteraf beschikbaar tegen de volledige prijs.

Exclusieve Box Cute-Tea

In samenwerking met EliseDingen heb ik een exclusieve box samengesteld! Deze is nu vanuit leverbaar zolang de voorraad strekt.

Over Post & Papier

Post & Papier is jouw (web)adres voor postartikelen, journal benodigdheden en verpakkingsmaterialen. Mijn passie voor papier, illustratie en creativiteit zorgt ervoor dat ik met veel liefde en plezier werk om de mooiste papierwaren voor jou te maken, te selecteren en te verpakken.

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Vanwege zwangerschapsverlof momenteel niet telefonisch of per whatsapp bereikbaar. Mailtjes worden zo snel mogelijk beantwoord.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

Formulier

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 567 reviews.