Inhoud

Impressie Knotsgekke Kaartendagen

Wauw! De Knotsgekke Kaartendagen in Zwolle zijn weer voorbij. Na drie weken vol drukte is het nu iets rustiger! Alles is intussen weer opgeruimd en de voorraad is geteld. Straks ga ik starten met het klaarmaken en inpakken van de bestellingen die tijdens de beurs en vandaag zijn geplaatst. Maar nu eerst: een impressie van de beurs!

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016

Impressie Knotsgekke Kaartendagen

Woensdagavond heb ik alles wat ik had voorbereid in de afgelopen weken in de auto gedaan samen met Robert. Het paste allemaal prima, dus de volgende ochtend kon ik zo wegrijden! Ik was rond half acht al bij de IJsselhallen, dus ik moest even een half uur wachten voordat ik kon opbouwen. Eerst alles naar binnen gebracht en daarna opgebouwd.

Op de onderstaande foto’s zie je de indeling op de kraam van de eerste dag! Hierboven de tweede dag. De derde dag ben ik vergeten te fotograferen, helaas. Waarom iedere dag een wijziging? Omdat ik de eerste dag iets vergeten was en de derde dag hebben we een actie gehouden! Ik denk dat ik met de derde uiteindelijk ook het meest tevreden was 🙂

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016a

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016b

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016c

De beurs was helaas minder druk bezocht dan voorspelt was. Bovendien was het niet écht mijn doelgroep… er waren wel enkele mensen die enthousiast waren over de collectie (want scrapspullen kunnen best op elkaar lijken en hebben een bepaald thema), maar niet “genoeg”. De meeste mensen liepen gewoon voorbij. Donderdag ging het wel, maar ik werd rond begin van de middag ziek. Vrijdag voelde ik me al beter en mijn moeder was mee, maar helaas eigenlijk geen verkopen. Zaterdag was het meest druk bezocht! En ook de meeste verkopen.

Hoewel ik het een mooie ervaring vond, weet ik nu wel dat de Knotsgekke Kaartendagen niet écht iets voor Post & Papier is. Op zoek naar een andere beurs dus! Wel bedankt voor alle mensen die bij de kraam zijn geweest, een praatje hebben gemaakt en eventueel iets aangeschaft hebben! ^_^

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Anouk
Anouk
Ik ben Anouk Hempenius, een papierliefhebber in hart en nieren. Ik vind echte post zoveel leuker dat ik een webwinkel ben gestart. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Sinds ik de creatieve wereld online heb ontdekt, ben ik ook graag bezig met het maken van snailmails en swaps. En dit alles deel ik graag met jou! Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Want, zeg nou zelf: wat geluk in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 732 reviews.