Je hebt nog

Uren
Minuten
Seconden

om te bestellen voor kerst én mijn verlof!

Kerstkaartenswap

Stuur jij graag kerstkaarten? En vind je het leuk om te swappen? Doe mee aan de kerstkaartenswap in november! Verstuur en ontvang onbeschreven kerstkaarten om te versturen in december.

De feestdagen staan voor de deur: tijd om jouw kerstkaarten in huis te halen of ze alvast te maken als je zelfgemaakte kaarten verstuurd. Misschien ben je zelfs al gestart met het beschrijven als je een groot adressenbestand hebt! Maar naast het sturen van een kerstwens naar familie en vrienden, is het ook leuk om kaarten met elkaar uit te wisselen. Er zijn immers honderden ontwerpen op de markt. Zo ontdek je nog eens een nieuwe illustrator of verstuur je een kaartje die je normaal niet zo snel zou hebben verzonden. Daarom organiseer ik deze swap. Zo heb je twee keer het plezier van kerstkaarten in één jaar!

Wat houdt de kerstkaartenswap in?

Bij de kerstkaartenswap verstuur én ontvang jij een envelop met onbeschreven kerstkaarten. Je zoekt minimaal 5 kaarten uit om naar jouw maatje(s) te sturen en je ontvangt zelf kerstkaarten van iemand anders die je kunt versturen. Hierbij wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren die jouw maatje heeft opgegeven. Het is mogelijk om je op te geven voor meerdere maatjes. Een extra beschreven kerstkaart voor jou maatje toevoegen is een leuk extraatje. Plaats een foto van de door jou ontvangen kaarten in de Snailmail & Swap club.

Let op! Zelfgemaakte kaarten mogen alleen verstuurd worden als jouw maatje heeft aangegeven deze te willen ontvangen via het inschrijfformulier. Wil jij de kaarten graag zelf maken? Geef dit ook aan bij het formulier, dan probeer ik je te koppelen aan een maatje die heeft aangegeven dit geen probleem te vinden. Het is echter geen garantie.

Wanneer vindt de swap plaats?

De kerstkaartenswap vindt plaats in december. Geef je uiterlijk 8 december op door te reageren in het topic bij de Snailmail & Swap club (klik op de knop hieronder). Op 9 december verdeel ik de maatjes. Verstuur jouw kaarten uiterlijk 16 december zodat jouw maatje ze eventueel nog kan gebruiken voor kerst.

Wijziging: van 12 t/m 16 december zal ik maatjes blijven verdelen zolang er aanmeldingen binnenkomen.

Op een rijtje:

  • Uitwisselen van minimaal 5 onbeschreven kerstkaarten
  • Alleen zelfgemaakte kaarten indien jouw maatje hiervoor gekozen heeft
  • Beschreven kaartje erbij 
  • Houd rekening met voorkeuren
  • Opgeven t/m 8 december
  • Adres van jouw maatje(s) op 8 december
  • Kaarten uiterlijk 16 december versturen
De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 701 reviews.