Retourneren • POST & PAPIER
POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur*
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Let op! Bestellingen worden komende week alleen op 19, 21 en 23 augustus verzonden en de avond van tevoren ingepakt!

Retourneren

Ben je niet 100% tevreden met jouw geleverde producten en / of bestelling? Ik zoek graag samen met jou naar een passende oplossing, zoals het retourneren van jouw bestelling en / of het ruilen van producten. Klanttevredenheid staat bij Post & Papier namelijk voorop.

14 dagen bedenktijd

Je kunt jouw bestelling binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden annuleren, met uitzondering van custom made of gepersonaliseerde producten. Deze termijn gaat in op het moment dat jij, of een derde die jouw bestelling in ontvangst neemt, de zending ontvangt. Vervolgens dien je de producten of de gehele bestelling in originele staat en verpakking binnen 14 kalenderdagen te retourneren. De kosten hiervan komen op jouw eigen rekening.

De mysterie boxen kunnen alleen in z’n geheel worden geretourneerd. Zodra ik de retourzending heb ontvangen, zal ik ervoor zorgen dat het gehele aankoopbedrag (inclusief verzendkosten indien het om de gehele bestelling gaat) zo snel mogelijk terug wordt gestort, maar uiterlijk binnen 14 dagen.

Herroepingsformulier

Wil je één of meerdere producten terugsturen? Gebruik hiervoor het formulier dat hiernaast staat weergegeven om mij op de hoogte te stellen. Nadat je van mij een bevestiging hebt gehad, kun je (een deel van) jouw bestelling retourneren. Vul bij het terugsturen van de producten het herroepingsformulier, dat op de achterkant van de pakbon staat, in en stuur jouw bestelling terug naar onderstaand adres.

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen

Ruilen?

Is één of meerdere producten beschadigd? Of wil je toch liever een ander product? Het is mogelijk om het product te ruilen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en handelingen als bij het retourneren.

Wanneer ik het beschadigde of niet gewenste product heb ontvangen, zorg ik ervoor dat er een nieuw product naar keuze wordt opgestuurd op mijn kosten. Het kan hierbij gaan om hetzelfde product, maar ook om een ander product van dezelfde waarde.

Naam

E-mailadres

Adres

IBAN nummer

Bestelnummer

Besteld op

Ontvangen op

Producten

Reden

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier