POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Koningsdag

27 april is het alweer Koningsdag! Dé dag waarop wij als Nederlanders vieren dat wij een koning hebben. In het oranje en rood wit blauw gaan we gehuld naar de vrijmarkt om te verkopen of te speuren. Online Hollandse papierwaren kopen voor Koningsdag doe je echter bij Post & Papier! Op deze pagina vind je allerlei DIY spullen om mee aan de slag te gaan, Hollandse papierwaren om toe te voegen aan jouw collectie en artikelen voor Hollandse post en/of snailmail.

DIY materiaal voor Koningsdag

Wil jij knutselen voor Koningsdag of met het thema Holland? In dit overzicht kun je jouw hart ophalen! Ga aan de slag met onder andere Nederlandse kleuren en leuke printables.

Hollandse papierwaren

Het is nog geen vrijmarkt, maar Hollandse papierwaren zijn altijd leuk om te scoren! Daarom koop jij al jouw Nederlandse stationery (voor Koningsdag) online bij Post & Papier.

Hollandse post

Echte post is zoveel leuker! Stuur een Nederlands kaartje naar het buitenland (met Postcrossing) of ga aan de slag met het thema Holland voor een snailmail rondom Koningsdag. Ook leuk om Hollandse papierwaren bij te voegen!

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten!
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht