Leg jouw Sinterklaas herinneringen vast! • POST & PAPIER
POST & PAPIER
Sparen voor korting & cadeaus
Gratis verzending vanaf €30
Papierwaren abonnementen
Gratis cadeauservice
Gepersonaliseerde papierwaren

Leg jouw Sinterklaas herinneringen vast!

Sinterklaas is weer in ons land! En dat betekent dat er de komende tijd weer allerlei prachtige momenten vast zijn te leggen voor jouw gezin. Denk aan: de intocht vandaag, een schoentje zetten dit weekend en natuurlijk pakjesavond op 5 december. Zelf vind ik het altijd een feestje. Laatst heb ik zelf één van mijn eigen herinneringen vastgelegd in een scrapbook. Leg ook jouw Sinterklaas herinneringen vast in een scrapbookpagina!

Sinterklaas scrapbookpagina maken

Sinterklaas scrapbookpagina maken

Voor het maken van een leuke Sinterklaas herinnering pagina heb je niet veel nodig. Als eerste natuurlijk een boekje om de pagina’s in te maken. Ik koos voor een scrapbook van de Action, omdat ik het liefste werk op groter formaat. Maar mocht jij liever een bullet journal gebruiken, kan dit natuurlijk ook heel erg goed! Verder vind ik het altijd leuk om patroon papier te gebruiken in combinatie met enkele plaatjes. Dit keer koos ik voor dit dubbelzijdige papiertje met de pietjes en het snoepgoed uit mijn eigen collectie Acrealife. En hierbij zocht ik enkele van de bijpassende die cuts uit. 

Sinterklaas scrapbookpagina maken

Links bovenin maakte ik ook afdrukken van mijn eigen stempels. Dit deed ik in combinatie met embossing poeder. Dit zorgt ervoor dat het een mooie gouden kleur heeft en mooi afsteekt tegen het zwarte papier. Ook leuk op dit zwarte papier is de witte gelpen die ik heb gebruikt. Deze pen schrijft niet alleen heel erg prettig, maar maakt ook dat de pagina er heel anders uit ziet dan wanneer je wit papier gebruikt met een zwarte pen.

Sinterklaas scrapbookpagina maken

Zoals je ziet kan je met deze producten heel gemakkelijk en snel een leuke pagina maken. Alles uit mijn eigen collectie past namelijk leuk bij elkaar, waardoor je de items leuk kunt combineren. Dus ook het inpakpapier, de stickers en de minikaarten. Eventueel kun je natuurlijk ook een combinatie maken met andere stijlen als je dat wilt, zoals een zwart witte masking tape.

Sinterklaas scrapbookpagina maken

Hoe bewaar jij je sinterklaas foto’s? Laat het hieronder weten en deel jouw creatie op Instagram en tag ons (@postenpapier en @acrealife)!

Geschreven door @acrealife

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 280 reviews.

Secured By miniOrange