POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Lente & Pasen

Het zonnetje komt weer tevoorschijn en de dagen worden langer… het is lente! Tijd voor vrolijke kleuren en fijne pasteltinten, maar ook mooie bloemen en leuke vogeltjes rondom pasen. Omdat ik van dit seizoen houd, heb ik een speciaal overzicht samengesteld met allerlei prachtige pastel papierwaren, maar ook passende artikelen voor lente post. Paasdecoratie maken kan heel gemakkelijk met alle DIY producten op deze pagina! Ben jij al klaar voor de lente of pasen?

Paasdecoratie maken

Pasen is in zicht! Op zondag 1 april en maandag 2 april hebben we een extra lang weekend. Ideaal om eens lekker te gaan knutselen (met de kinderen). Paasdecoratie maken of knutselen rondom dit thema kan gemakkelijk met alle DIY producten in dit overzicht.

Lente post

Echte post is zoveel leuker! Wil jij graag een mooi kaartje of een leuke snailmail sturen met de lente post? Deze ontwerpen zijn hiervoor ideaal. De paasdecoratie hierboven is tevens erg mooi hiervoor. 

Prachtige pastel papierwaren

Lente in jouw bol? Vrolijk jouw kantoor en/of bureau op met allerlei prachtige pastel papierwaren! De leukste lente stationery heb ik speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:

De informatie die wordt verzameld door dit formulier, is om in contact met jou te komen. Voor meer informatie, raadplaag het privacybeleid.
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten! Door jouw gegevens in te vullen en het bericht te versturen, ga je akkoord met het privacybeleid.
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht