Knutselen met thema lente en paasdecoratie maken • POST & PAPIER
POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur*
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Lente & Pasen

Het zonnetje komt weer tevoorschijn en de dagen worden langer… het is lente! Tijd voor vrolijke kleuren en fijne pasteltinten, maar ook mooie bloemen en leuke vogeltjes rondom pasen. Omdat ik van dit seizoen houd, heb ik een speciaal overzicht samengesteld met allerlei prachtige pastel papierwaren, maar ook passende artikelen voor lente post. Paasdecoratie maken kan heel gemakkelijk met alle DIY producten op deze pagina! Ben jij al klaar voor de lente of pasen?

Lente stationery

Echte post is zoveel leuker! Wil jij graag een mooi kaartje of een leuke snailmail sturen met de lente post? Deze ontwerpen zijn hiervoor ideaal. Net als deze vrolijke stationery die goed bij het weer van het seizoen passen.

Paasdecoratie maken

Pasen is in zicht! Op zondag 1 april en maandag 2 april hebben we een extra lang weekend. Ideaal om eens lekker te gaan knutselen (met de kinderen). Paasdecoratie maken of knutselen rondom dit thema kan gemakkelijk met alle DIY producten in dit overzicht.

Prachtige pastel papierwaren

Lente in jouw bol? Vrolijk jouw kantoor en/of bureau op met allerlei prachtige pastel papierwaren! De leukste lente stationery heb ik speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier