Mijn favoriete pennen voor mijn planner • POST & PAPIER
POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur*
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Mijn favoriete pennen voor mijn planner

Een paar jaar geleden stond ik in een boekenwinkel bij een grote stelling vol met pennen. Ik zat hier vol verbazing naar te kijken, want ik kon maar niet begrijpen waarom je zoveel verschillende pennen had. Inmiddels is dit wel veranderd en heb ik zelf een aardige verzameling aan pennen opgebouwd. Vandaag leek het mij daarom leuk om mijn favoriete pennen met jullie te delen. En dan met name de pennen die ik gebruik in mijn planner.

Pilot FriXion Ball pen

We beginnen met de pen die ik de laatste tijd veel gebruik voor het schrijven van afspraken en to do lijstjes in mijn agenda: de Pilot FriXion Ball pen. Een rollerbalpen met de mogelijkheid om foutjes weg te halen. Ideaal voor mij in verband met mijn dyslexie! Foutjes ontstaan meestal omdat ik in mijn hoofd al bezig ben met het volgende woord, waardoor ik verkeerde letters op schrijf. Het gummen is trouwens niet alleen handig om foutjes weg te halen, maar ook om afspraken en to do’s te verplaatsen!

Tombow Fudenosuke Brush Pen

Een andere pen, of eigenlijk een pennenset, die ik veel gebruik zijn de Tombow Fudenosuke Brush Pens. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik echt totaal geen handletteraar ben, maar het wel leuk vind om brush details aan te brengen in mijn agenda. Vele merken zoals Ecoline brush pennen zijn hiervoor echter te groot en te grof. De Fudenosuke hebben een hele fijne kleine punt, waardoor het ideaal is voor in een planner. En ondanks dat ik er nog heel veel mee moet oefenen, heb ik veel controle over het brush aspect.

Kleurmarkering in je agenda

Daarnaast gebruik ik de pennen in de Tombow Fudenosuke Hard set ook voor het kleursysteem in mijn planner. Hiermee heb ik een overzicht gecreëerd in mijn planner om snel te kunnen overzien wanneer iets online moet op Instagram of Facebook.

Micron Pigma fineliners

Mijn laatste favoriete pennen zijn de Micron Pigma fineliners. Deze gebruikte ik al een langere tijd om bijvoorbeeld illustraties mee te maken, maar ook voor het maken van lijstjes vind ik deze heel fijn. Dit komt vooral doordat je met de verschillende diktes heel erg handig kan werken met kopjes. Ik gebruik dan bijvoorbeeld de 0.8 voor de titel en de 0.2 om het lijstje te schrijven. Dit zorgt voor meer overzicht in mijn agenda.

En dat zijn mijn favoriete pennen voor mijn planner. Drie verschillende soorten die ieder op zich voordelen heeft. Op de foto’s zie je mijn Happy Planner, maar ik gebruik deze ook graag in mijn bullet journal. Wat zijn jouw favoriete pennen?

Geschreven door @acrealife

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier