Moederdag 2020

Het is weer tijd om jouw moeder in het zonnetje te zetten! Op zondag 10 mei bedanken we mama vanwege haar goede zorgen. Zorg voor een ontbijtje op bed, een (handgemaakt) cadeautje en natuurlijk een dikke zoen. Ben jij al klaar voor moederdag 2019? Pak jouw cadeaus in met mooi verpakkingsmateriaal en geef er een leuke kaart bij met een lief berichtje. Ik heb ook enkele cadeautips op een rijtje gezet voor alle creatieve moeders! En wil je jouw moederdag 2020 vastleggen? Er staan ook enkele journal benodigdheden voor je klaar.

NAVIGATIE: cadeaus / verpakkingsmaterialen / kaarten / journalen

Kaarten

Een cadeau is leuk, maar een kaart met een lief berichtje is nog specialer! Zoek een prachtige kaart uit om op moederdag 2020 aan jouw moeder te geven.

NAVIGATIE: cadeaus / verpakkingsmaterialen / kaarten / journalen

Moederdagcadeau inpakken

Een cadeau geven is veel leuker als hij mooi verpakt is! Om jouw moeder een speciaal item te overhandigen, kun je hem inpakken met prachtige verpakkingsmateriaal! Zo wordt moederdag 2020 een prachtige dag.

NAVIGATIE: cadeaus / verpakkingsmaterialen / kaarten / journalen

Moederdagcadeaus

Heb jij al een cadeau voor jouw moeder gescoord? Ik heb enkele gift sets samengesteld. Let op: beperkt leverbaar, dus wees er snel bij! Als je het rechtstreeks naar jouw moeder wilt sturen, kan dit. Kies voor ‘gratis inpakken’, voer het adres van jouw moeder in en voeg bij notities een berichtje toe voor jouw moeder als je ook een kaartje hebt uitgezocht.

NAVIGATIE: cadeaus / verpakkingsmaterialen / kaarten / journalen

Journal benodigdheden

Ben jij een moeder en wil je graag jouw moederdag 2020 vastleggen in jouw journal of invulboek? Of wil je graag een herinnering van jouw moeder vastleggen? Doe het met deze papierwaren.

Stationery Box

Stationery Box

Meld je aan voor een abonnement om iedere maand een box mét korting te ontvangen! Losse edities zijn achteraf beschikbaar tegen de volledige prijs.

Exclusieve Box Cute-Tea

In samenwerking met EliseDingen heb ik een exclusieve box samengesteld! Deze is nu vanuit leverbaar zolang de voorraad strekt.

Over Post & Papier

Post & Papier is jouw (web)adres voor postartikelen, journal benodigdheden en verpakkingsmaterialen. Mijn passie voor papier, illustratie en creativiteit zorgt ervoor dat ik met veel liefde en plezier werk om de mooiste papierwaren voor jou te maken, te selecteren en te verpakken.

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Direct bereikbaar op ma, di ochtend, wo ochtend, do middag en vr ochtend. Daarbuiten duurt het langer voordat ik reageer.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

Formulier

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 579 reviews.