POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Acties & Kortingen

Win €25 shoptegoed: stuur mij verjaardagspost!

In Acties & Kortingen op 14 maart 2017 met 2 reacties

Het is maart en dat betekent dat Post & Papier bijna jarig is! Op 18 maart bestaat de webwinkel alweer drie jaar en word ik zelf 25 jaar. Tijd voor een feestje, toch? Vorig jaar lanceerde ik mijn vernieuwde huisstijl en verloot ik drie pakketten. Dit jaar vier ik het jubileum en mijn verjaardag met nieuwe mogelijkheden in de webwinkel én met een spetterende actie: win €25 shoptegoed!

Win shoptegoed (18 maart 2017)

Lees meer »

Dag van de post: gratis kaarten!

In Acties & Kortingen op 5 oktober 2016 met 0 reacties

Ieder jaar wordt er extra aandacht besteed aan de post op 9 oktober. Het is dan namelijk de dag van de post! Helaas valt de datum dit jaar op een zondag, waardoor er helaas geen post wordt bezorgd deze dag. En de dag erna ook niet. Zonde, toch? Daarom wil ik de aandacht op de post vestigen door middel van een leuke actie, want mijn webwinkel heet niet voor niks Post & Papier!

Dag van de post: 9 oktober 2016

Bron: Pixabay

Lees meer »

Vernieuwde huisstijl: Post & Papier 2.0! (gesloten)

In Acties & Kortingen Updates op 18 maart 2016 met 2 reacties

Yes! Ein-de-lijk staat de vernieuwde huisstijl dan online, op de dag van het 2-jarig bestaan van Post & Papier! Afgelopen weekend was het al te zien op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en vanaf maandag op social media, maar nu ook in de webwinkel en bij bestellingen. De vernieuwde huisstijl is totaal anders dan de oude met mint en kraft. Het marmereffect en het goud geeft een professionelere en luxere look, maar toch past het nog wel bij papier. Meer weten? Lees verder!

Vernieuwde huisstijl

Lees meer »

WIN! Kaarten voor Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen (gesloten)

In Acties & Kortingen Updates op 4 maart 2016 met 0 reacties

Had ik al verteld dat ik op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle sta? Als je mijn blog en social media kanalen volgt, weet je dit denk ik wel. Over een weekje is het al zover en ik heb er enorm veel zin in. Nog leuker is, is dat jíj er gratis bij kunt zijn! Vandaag heb ik namelijk met de post tien (!) toegangskaarten gekregen die je toegang geven tot dit creatieve evenement. Hoe tof is dat? Deze kaarten kun je nú winnen! Lees snel verder…

Kaarten voor Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Lees meer »

Valentijn kaartenactie

In Acties & Kortingen op 29 januari 2016 met 0 reacties

Over twee weken is het alweer zover: 14 februari en dat betekent Valentijn! Om deze reden organiseert Post & Papier een kaartenactie. Voor slechts €1,50 kun je een kaartje opsturen naar jouw geliefde. En dat kan iedereen zijn… (lees verder voor instructies)

Valentijn kaartactie 2016

Lees meer »

WIN! Handgemaakte etui (gesloten)

In Acties & Kortingen op 7 januari 2016 met 5 reacties

Etuis zijn nieuw in het assortiment van Post & Papier! Om dit te vieren, geef ik één etui weg. Ze zijn handgemaakt door mijzelf in verschillende formaten en met verschillende stoffen. Handig voor je schrijfwaar, maar bijvoorbeeld ook make-up e.d. De etui dat ik voor de winactie heb gemaakt, heeft een groen en oranje patroon aan de voor- en achterkant. Het formaat van de etui is 17 x 13 cm. Kans maken? Lees verder…

WIN! Handgemaakte etui

Lees meer »

WIN! Inpakken voor Sint (gesloten)

In Acties & Kortingen op 26 november 2015 met 0 reacties

Nog iets minder dan anderhalf week en dan is het alweer pakjesavond! Niet alleen moeten er allerlei cadeaus worden gekocht, deze moeten natuurlijk ook worden verpakt. Met de naam erop en eventueel een gedicht of surprise erbij. Hiervoor kun je de gratis printables cadeaupapier en labels Sint gebruiken, maar… ik geef ook enkele handige papierwaren weg! Lees snel verder…

Sinterklaas 2015

Lees meer »

Jubileum & verjaardag surprise! (gesloten)

In Acties & Kortingen Updates op 18 maart 2015 met 2 reacties

Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat Post & Papier alweer 1 jaar! Hoewel ik hiervoor wel meer webwinkeltjes heb gehad, veranderde dit constant qua naam en inhoud. Na een jaar sta ik nu nog steeds achter de huidige naam én het assortiment. Ik ben dan ook best trots dat de webwinkel nu een jaar in de lucht is en langzaamaan bekender begint te worden.

Ook ben ik vandaag jarig! Ik ben nu 23 jaar. Om deze beide gelegenheden samen met jullie te vieren, heb ik enkele leuke verrassingen klaar gezet! Allereerst is er vandaag een nieuw merk online gekomen in het assortiment, namelijk Joy’s. De producten van dit merk bestaan uit schriften, adresstickers, ansichtkaarten en een verjaardagskalender. Ik ben verliefd op de stijl van de illustraties! Ik hoop natuurlijk dat jullie mijn passie voor deze mooie papierwaren met mij delen.

Daarnaast wil ik jullie graag een leuke korting aanbieden! Vandaag, maar dan ook echt alleen op 18 maart, krijg je 23% korting op het gehele assortiment wanneer je een bestelling plaatst met de code ’18maart’. Plaats je hem pas morgen of in de week tot en met 25 maart? Je krijgt dan 10% korting met de code ‘1jaar’. Veel bestelplezier!

WINNEN!
Als laatste geef ik een leuk pakketje weg met daarin artikelen van de webwinkel, maar ook leuke andere dingen die ik thuis heb liggen. Wat zit erin? Dat is een suprise! Je kunt meedoen door een reactie te plaatsen met een link naar jouw tweet (indien je Twitter hebt) met de tekst: “Ik maak kans op een jubileum en verjaardag surprisepakket bij @PostenPapier! Kijk snel op http://nouk-san.nl/jubileum-verjaardag-surprise/!” Wil je extra kans maken? Kijk snel op Nouk-san!

De winactie loopt tot en met 25 maart om 23.59 uur.

Dierendag 2014

In Acties & Kortingen Lijstjes op 28 september 2014 met 0 reacties

Het is weer bijna zoveel… de dag waarop je zoveel mogelijk liefde aan je dieren geeft, ook al doe je dit al het gehele jaar natuurlijk: dierendag! Bij Post & Papier zijn er natuurlijk geen producten beschikbaar voor dieren, maar wél waarop dieren staan afgebeeld. Deze artikelen staan allemaal in één overzicht: dierendag 2014. Fijn voor de dierenliefhebber! Lees verder voor een kortingsactie.

Dierendag 2014

Lees meer »

Koningsdag 2014: actie en printable(s)

In Acties & Kortingen Freebies op 22 april 2014 met 0 reacties

Komend weekend is het zover: de eerste échte Koningsdag in Nederland! Hoewel het normaal op 27 april is, valt het dit jaar op zaterdag 26 april vanwege de zondag. Dat maakt het uiteraard niet minder leuk, gewoon omdat het Nederlands is. En Post & Papier doet graag mee aan Koningsdag 2014! Daarom een leuke actie, maar ook fijne printables in het thema Holland.

Vanwege de vrijmarkt, krijg je op zaterdag 26 april jouw bestelling gratis thuisgestuurd (dit geldt enkel voor Nederland)! Hiervoor heb je geen code nodig, dit wordt automatisch geregeld in het proces.

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Services van P&P

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.