POST & PAPIER
Verzendkosten vanaf €2,50
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Nouk-san

Kerstcollectie 2017: achter de schermen

In Nouk-san op met 0 reacties

Mijn eigen kerstcollectie staat – na enige vertraging – sinds vrijdag online! Ik heb zelf nog niet eerder zo’n grote collectie uitgebracht voor kerstmis, dus ik vind het best spannend hoe jullie erop reageren. Kerstcollectie 2017 bestaat uit twee series: mint & mokka en rood & groen. Ik geef je een kijkje achter de schermen van het ontwerpproces!

Kerstcollectie Mint & Mokka van Nouk-san Kerstcollectie Rood & Groen van Nouk-san

Lees meer »

Tropical vibes! Zomercollectie 2017

In Nouk-san op met 0 reacties

Sinds afgelopen vrijdag staat mijn nieuwe zomercollectie 2017 online: tropical vibes! Het zijn allerlei vrolijke papierwaren met tropisch fruit en palmbladeren erop. De collectie bestaat uit twee postkaarten, een stickervel en twee printables met (brief)papier. Wil je weten hoe de ontwerpen tot stand zijn gekomen? Lees dan snel verder…

Zomercollectie Tropical

Lees meer »

Baby, it’s cold outside… sweather weather! Wintercollectie

In Nouk-san op met 0 reacties

In juli bracht ik, na een avondje spontaan tekenen, een zomercollectie uit. Destijds nam ik een video op met het uiteindelijk resultaat, maar ook met het verhaal erachter. Afgelopen maand bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om winterse printables te maken voor de adventskalender, maar een wintercollectie ontwerpen leek me ook erg leuk! Op een avondje (iets minder spontaan) tekenen heb ik dit gerealiseerd, waarbij ik er dit keer aan dacht om foto’s te maken. Ik neem je mee achter de schermen tijdens het realiseren van de wintercollectie!

Lees meer »

Yay, it’s summer! Zomercollectie 2016

In Nouk-san op met 4 reacties

Yes, het is zomer! Tijd voor vrolijke patroontjes van cactussen, ananassen, meloenen en flamingo’s! De nieuwe zomercollectie 2016 van Nouk-san bestaat uit postkaarten (met envelop), een stickervel én twee printables: (brief)papier. Enjoy! Om mijn verhaal rondom de collectie én een set kaarten met stickervel te winnen, bekijk de video.

Krijtbord kerstkaarten en -stickers

In Nouk-san op met 1 reactie

Het is oktober, dus dit betekent dat het over 2 maanden alweer kerstmis is. Tijd om versieringen, kaarten en eventueel cadeaus in te slaan dus! Dit jaar wilde ik voor mijn eigen collectie Nouk & co ook kerstkaarten maken, maar dan wel anders. Ik presenteer: krijtbord kerstkaarten en -stickers! En een kijkje in mijn ontwerpproces…

Kerstcollectie 2014: krijtbord kerstkaarten en -stickers

Lees meer »

Kraft en wit serie

Na de series ‘kleur & vorm’ en ‘papier’ heb ik nog een laatste reeks dat puur op papier is gericht met labels, zakjes en stickers gecreëerd voor mijn eigen collectie Nouk & co. Deze serie heet ‘kraft en wit’ en dit is heel toepasselijk, want deze kleuren komen er als enige in voor. De reeks ‘kraft en wit’ bestaat uit 5 verschillende producten die in beide kleuren beschikbaar zijn, dus in totaal zijn er 10 producten bijgekomen! De presentatie:

Kraft en wit serie

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier