POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Yay, it's summer! Post & Papier doet het even rustig aan... Bestellingen worden gewoon verstuurd, maar het kan iets langer duren. Daarom krijg je 10% korting met de code 'zomer'! Spoedje? Laat het me even weten. Fijne vakantie!

Archief van Nouk-san

Tropical vibes! Zomercollectie 2017

In Nouk-san op met 0 reacties

Sinds afgelopen vrijdag staat mijn nieuwe zomercollectie 2017 online: tropical vibes! Het zijn allerlei vrolijke papierwaren met tropisch fruit en palmbladeren erop. De collectie bestaat uit twee postkaarten, een stickervel en twee printables met (brief)papier. Wil je weten hoe de ontwerpen tot stand zijn gekomen? Lees dan snel verder…

Zomercollectie Tropical

Lees meer »

Baby, it’s cold outside… sweather weather! Wintercollectie

In Nouk-san op met 0 reacties

In juli bracht ik, na een avondje spontaan tekenen, een zomercollectie uit. Destijds nam ik een video op met het uiteindelijk resultaat, maar ook met het verhaal erachter. Afgelopen maand bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om winterse printables te maken voor de adventskalender, maar een wintercollectie ontwerpen leek me ook erg leuk! Op een avondje (iets minder spontaan) tekenen heb ik dit gerealiseerd, waarbij ik er dit keer aan dacht om foto’s te maken. Ik neem je mee achter de schermen tijdens het realiseren van de wintercollectie!

Lees meer »

Yay, it’s summer! Zomercollectie

In Nouk-san op met 4 reacties

Yes, het is zomer! Tijd voor vrolijke patroontjes van cactussen, ananassen, meloenen en flamingo’s! De nieuwe collectie Zomer bij Post & Papier (van Nouk & co) bestaat uit postkaarten (met envelop), een stickervel én twee printables: (brief)papier. Enjoy! Om mijn verhaal rondom de collectie én een set kaarten met stickervel te winnen, bekijk de video.

Krijtbord kerstkaarten en -stickers

In Nouk-san op met 1 reactie

Het is oktober, dus dit betekent dat het over 2 maanden alweer kerstmis is. Tijd om versieringen, kaarten en eventueel cadeaus in te slaan dus! Dit jaar wilde ik voor mijn eigen collectie Nouk & co ook kerstkaarten maken, maar dan wel anders. Ik presenteer: krijtbord kerstkaarten en -stickers! En een kijkje in mijn ontwerpproces…

Kerstcollectie 2014: krijtbord kerstkaarten en -stickers

Lees meer »

Kraft en wit serie

Na de series ‘kleur & vorm’ en ‘papier’ heb ik nog een laatste reeks dat puur op papier is gericht met labels, zakjes en stickers gecreëerd voor mijn eigen collectie Nouk & co. Deze serie heet ‘kraft en wit’ en dit is heel toepasselijk, want deze kleuren komen er als enige in voor. De reeks ‘kraft en wit’ bestaat uit 5 verschillende producten die in beide kleuren beschikbaar zijn, dus in totaal zijn er 10 producten bijgekomen! De presentatie:

Kraft en wit serie

Lees meer »

Feestelijke confetti!

In Nouk-san op met 0 reacties

Wil je van jouw post of cadeautje een feestje maken? Dat kan heel gemakkelijk, met… confetti! De afgelopen paar weken ben ik druk bezig geweest met het aanvullen van mijn eigen collectie Nouk & co. Eerder kwam er al gekleurde feestelijke confetti online in het rood, blauw, groen en geel. Sinds deze week zijn er nóg meer soorten toegevoegd aan het assortiment!

Feestelijke confetti

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier