POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Persoonlijk

CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2017

Van 17 t/m 19 februari heb ik met Post & Papier op het CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2017 gestaan! In deze video neem ik jullie mee achter de schermen tijdens voorbereidingen, opbouwen en afbouwen. Met een kleine impressie van de beurs. Veel kijkplezier!

Mijn wensen voor 2017

Het einde van het jaar nadert snel! Sinterklaas is net het land uit en intussen zitten volop in kerstsfeer. Het is een enorm gezellige tijd van het jaar, waarna we 2017 alweer in gaan. Op dit moment ben ik enorm druk met nieuwe producten toevoegen aan het assortiment en allerlei verbeteringen achter de schermen, maar ook plannen voor het nieuwe jaar! In december zijn we volop bezig met het maken van verlanglijstjes voor kerst en plannen voor 2017. Het leek mij leuk om mijn wensen voor 2017 omtrent Post & Papier met jullie te delen!

Mijn wensen voor 2017

Lees meer »

Cursus ‘Meer succes met je webwinkel’

Het is intussen meer dan een jaar geleden dat ik ben afgestudeerd, wow! Ik heb sindsdien veel meer tijd voor mijn webwinkel, ondanks mijn (bij)banen. Ook ben ik niet gestopt met leren sinds die tijd. Hoewel ik geen opleiding meer wil doen (op het moment), vind ik het wel interessant om cursussen te volgen. Zo heb ik afgelopen voorjaar mee gedaan aan “meer succes met je webwinkel”, een cursus van Astrid Kollenburg. En ik raad hem iedere webwinkelier aan!

Meer succes met je webwinkel

Lees meer »

Voorbereidingen voor Lentemarkt

Hoewel ik het niet heel erg heb gepromoot de afgelopen tijd (met uitzondering van afgelopen week), sta ik komende zondag op de Lentemarkt in Oudehaske! Het doel van de markt is om geld voor Bake for Life op te halen, maar natuurlijk zijn er ook standhouders aanwezig, o.a. Post & Papier. En ik ben druk met de voorbereidingen bezig (geweest)!

Voorbereidingen voor Lentemarkt

Lees meer »

Impressie Knotsgekke Kaartendagen

Wauw! De Knotsgekke Kaartendagen in Zwolle zijn weer voorbij. Na drie weken vol drukte is het nu iets rustiger! Alles is intussen weer opgeruimd en de voorraad is geteld. Straks ga ik starten met het klaarmaken en inpakken van de bestellingen die tijdens de beurs en vandaag zijn geplaatst. Maar nu eerst: een impressie van de beurs!

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten!
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht