POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Persoonlijk

CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2017

In Persoonlijk op 21 februari 2017 met 0 reacties

Van 17 t/m 19 februari heb ik met Post & Papier op het CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2017 gestaan! In deze video neem ik jullie mee achter de schermen tijdens voorbereidingen, opbouwen en afbouwen. Met een kleine impressie van de beurs. Veel kijkplezier!

Mijn wensen voor 2017

In Persoonlijk Updates op 6 december 2016 met 0 reacties

Het einde van het jaar nadert snel! Sinterklaas is net het land uit en intussen zitten volop in kerstsfeer. Het is een enorm gezellige tijd van het jaar, waarna we 2017 alweer in gaan. Op dit moment ben ik enorm druk met nieuwe producten toevoegen aan het assortiment en allerlei verbeteringen achter de schermen, maar ook plannen voor het nieuwe jaar! In december zijn we volop bezig met het maken van verlanglijstjes voor kerst en plannen voor 2017. Het leek mij leuk om mijn wensen voor 2017 omtrent Post & Papier met jullie te delen!

Mijn wensen voor 2017

Lees meer »

Cursus ‘Meer succes met je webwinkel’

In Persoonlijk op 1 september 2016 met 3 reacties

Het is intussen meer dan een jaar geleden dat ik ben afgestudeerd, wow! Ik heb sindsdien veel meer tijd voor mijn webwinkel, ondanks mijn (bij)banen. Ook ben ik niet gestopt met leren sinds die tijd. Hoewel ik geen opleiding meer wil doen (op het moment), vind ik het wel interessant om cursussen te volgen. Zo heb ik afgelopen voorjaar mee gedaan aan “meer succes met je webwinkel”, een cursus van Astrid Kollenburg. En ik raad hem iedere webwinkelier aan!

Meer succes met je webwinkel

Lees meer »

Impressie van Lentemarkt

In Persoonlijk op 13 juni 2016 met 0 reacties

Afgelopen zondag (12 juni 2016) stond ik met Post & Papier op de Lentemarkt in Oudehaske. Een impressie van deze gehele dag! Inclusief opbouw, andere kramen en afbouw.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. Vergeet je niet de abonneren op mijn kanaal zodat je op de hoogte blijft van nieuwe video’s. 

Voorbereidingen voor Lentemarkt

In Persoonlijk op 9 juni 2016 met 0 reacties

Hoewel ik het niet heel erg heb gepromoot de afgelopen tijd (met uitzondering van afgelopen week), sta ik komende zondag op de Lentemarkt in Oudehaske! Het doel van de markt is om geld voor Bake for Life op te halen, maar natuurlijk zijn er ook standhouders aanwezig, o.a. Post & Papier. En ik ben druk met de voorbereidingen bezig (geweest)!

Voorbereidingen voor Lentemarkt

Lees meer »

Notities en doodlen

In Lijstjes Persoonlijk op 11 mei 2016 met 0 reacties

Ik houd van papier! Niet alleen omdat het mooi is, maar ook omdat het praktisch is. Ondanks het digitale tijdperk, ben ik toch wel erg gehecht aan mijn planning op papier. Net als notities overigens, zeker als ik aan het werk ben. Het is namelijk handig om even snel wat te kunnen noteren als je bijvoorbeeld aan het bellen bent. En als je dan een potlood of pen in je handen hebt, tja, dan begin ik ook wel eens met doodlen…

Notities en doodlen

Lees meer »

Impressie Knotsgekke Kaartendagen

In Persoonlijk op 13 maart 2016 met 0 reacties

Wauw! De Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle zijn weer voorbij. Na drie weken vol drukte is het nu iets rustiger! Alles is intussen weer opgeruimd en de voorraad is geteld. Straks ga ik starten met het klaarmaken en inpakken van de bestellingen die tijdens de beurs en vandaag zijn geplaatst. Maar nu eerst: een impressie van de beurs!

Impressie Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen maart 2016

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Services van P&P

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 22 reviews.