POST & PAPIER
Verzendkosten vanaf €2,50
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Updates

Mijn wensen voor 2018

In Updates op met 0 reacties

En toen was de laatste dag van het jaar weer aangebroken… tijd om het nieuwe jaar bijna in te luiden! Het is prettig om alle doelen van het afgelopen jaar te evalueren en alle wensen voor het komende jaar op te schrijven. De afgelopen weken heb ik de planning voor 2018 al grotendeels uitgestippeld in mijn nieuwe planner, maar het leek me ook leuk om dingen met jullie te delen…

Agenda Watercolor van Dreamkey Design 

Lees meer »

Unboxing verrassingsbox december 2017: kerstmis

In Updates op met 0 reacties

De vijfde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema kerstmis in de kleuren goud, roze en groen kwam in december 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Wold, Studio Stationery en Garn & Mehr. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van december is uitverkocht, bestellen kan voor 2018)!

Unboxing verrassingsbox oktober 2017: handlettering

In Updates op met 0 reacties

De vierde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema handlettering in het zwart en wit kwam in oktober 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met DIY materialen van mijn eigen collectie Nouk-san, Imakin, Sakura en Paperfuel. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van oktober is uitverkocht, bestellen kan voor december)!

Sfeerimpressie CreaWeekend Hardenberg najaar 2017

In Updates op met 0 reacties

Vorig weekend stond ik op CreaWeekend Hardenberg najaar 2017! Net als een half jaar geleden, heb ik achter de schermen gefilmd om jullie mee te nemen in het proces tijdens het inpakken, uitpakken en verkopen/workshops. Aan het eind vind je ook nog een kleine sfeerimpressie van de beurs.

Unboxing verrassingsbox augustus 2017: back to school

In Updates op met 0 reacties

De derde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema back to school in het zwart en wit kwam in augustus 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van mijn eigen collectie Nouk-san, Studio Stationery en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van augustus is uitverkocht, bestellen kan voor oktober)!

Unboxing verrassingsbox juni 2017: tropical

In Updates op met 0 reacties

De tweede editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema tropical vibes kwam in juni 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Studio Stationery, mijn eigen collectie Nouk-san, Liefs Karlijn en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van juni is uitverkocht, bestellen kan voor augustus)!

Unboxing verrassingsbox april 2017: pastel

In Updates op met 0 reacties

De allereerste verrassingsbox van Post & Papier met het thema pastel kwam in april 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Studio Stationery, mijn eigen collectie Nouk-san en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van april is uitverkocht, bestellen kan voor juni)!

Post & Papier abonnement: zou jij jezelf abonneren?

In Updates op met 2 reacties

In 2016 kreeg ik de vraag of het mogelijk was om een abonnement af te nemen bij Post & Papier. Ik heb toen geantwoord dat dit helaas niet mogelijk was. Afgelopen maand kwam ik echter een optie tegen waarmee het mogelijk is om abonnees te accepteren in mijn webwinkel. Naar aanleiding hiervan wijd ik daarom een blog aan een eventueel Post & Papier abonnement. Zou jij jezelf abonneren?

Post & Papier abonnement

Lees meer »

Uitslag van enquête 2016

In Updates op met 0 reacties

Eind van 2016 heb ik een enquête opgesteld om jullie feedback te werven rondom mijn webwinkel. Ik heb hierbij gevraagd naar onder andere service, gebruiksgemak, bestelproces en producten. Uiteraard kun je feedback altijd kwijt via beoordelingen op WebwinkelKeur sinds vorige week, maar mijn jaarlijkse enquête vind ik ook verhelderend. Het leek me leuk om de resultaten met jullie te delen!

Lees meer »

Mijn wensen voor 2017

Het einde van het jaar nadert snel! Sinterklaas is net het land uit en intussen zitten volop in kerstsfeer. Het is een enorm gezellige tijd van het jaar, waarna we 2017 alweer in gaan. Op dit moment ben ik enorm druk met nieuwe producten toevoegen aan het assortiment en allerlei verbeteringen achter de schermen, maar ook plannen voor het nieuwe jaar! In december zijn we volop bezig met het maken van verlanglijstjes voor kerst en plannen voor 2017. Het leek mij leuk om mijn wensen voor 2017 omtrent Post & Papier met jullie te delen!

Mijn wensen voor 2017

Lees meer »

Impressie van Lentemarkt

In Updates op met 0 reacties

Afgelopen zondag (12 juni 2016) stond ik met Post & Papier op de Lentemarkt in Oudehaske. Een impressie van deze gehele dag! Inclusief opbouw, andere kramen en afbouw.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. Vergeet je niet de abonneren op mijn kanaal zodat je op de hoogte blijft van nieuwe video’s. 

Voorbereidingen voor Lentemarkt

Hoewel ik het niet heel erg heb gepromoot de afgelopen tijd (met uitzondering van afgelopen week), sta ik komende zondag op de Lentemarkt in Oudehaske! Het doel van de markt is om geld voor Bake for Life op te halen, maar natuurlijk zijn er ook standhouders aanwezig, o.a. Post & Papier. En ik ben druk met de voorbereidingen bezig (geweest)!

Voorbereidingen voor Lentemarkt

Lees meer »

Vernieuwde huisstijl: Post & Papier 2.0! (gesloten)

Yes! Ein-de-lijk staat de vernieuwde huisstijl dan online, op de dag van het 2-jarig bestaan van Post & Papier! Afgelopen weekend was het al te zien op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en vanaf maandag op social media, maar nu ook in de webwinkel en bij bestellingen. De vernieuwde huisstijl is totaal anders dan de oude met mint en kraft. Het marmereffect en het goud geeft een professionelere en luxere look, maar toch past het nog wel bij papier. Meer weten? Lees verder!

Vernieuwde huisstijl

Lees meer »

Nieuwe huisstijl en beurs in Zwolle

In Updates op met 0 reacties

Wauw! Wat heb ik het momenteel druk met de webwinkelen in mijn leven. Ik vind het echt geweldig om te doen! Ik ben namelijk bezig met een nieuwe huisstijl én de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle komend weekend. Spannend! Hoe, wat en wanneer dit allemaal komt? Lees snel even verder…

Nieuwe huisstijl

Lees meer »

WIN! Kaarten voor Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen (gesloten)

Had ik al verteld dat ik op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle sta? Als je mijn blog en social media kanalen volgt, weet je dit denk ik wel. Over een weekje is het al zover en ik heb er enorm veel zin in. Nog leuker is, is dat jíj er gratis bij kunt zijn! Vandaag heb ik namelijk met de post tien (!) toegangskaarten gekregen die je toegang geven tot dit creatieve evenement. Hoe tof is dat? Deze kaarten kun je nú winnen! Lees snel verder…

Kaarten voor Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Lees meer »

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

In Updates op met 0 reacties

Afgelopen weekend ben ik enorm druk bezig geweest. Met de huisstijl (waarvan jullie op de hoogte werden gehouden via social media), maar ook met iets anders: de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen op 10, 11 en 12 maart in de IJsselhallen van Zwolle! Post & Papier staat over drie weken met een kraam op deze creatieve beurs.

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen Zwolle 2016

Lees meer »

Voorraadkast in werkkamer

In Updates op met 0 reacties

Een tijdje geleden had ik ineens het idee om aan de slag te gaan met mijn werkkamer! Wat oude rotzooi eruit om meer ruimte te hebben voor kasten én natuurlijk de voorraad van Post & Papier. Natuurlijk staan er ook boeken en creatieve spullen in de kasten, maar het leek me wel leuk om te laten zien waar en hoe het assortiment van de webwinkel is opgeruimd: mijn voorraadkast in mijn werkkamer. Lees snel verder!

Voorraadkast IKEA in werkkamer

Lees meer »

Jubileum & verjaardag surprise! (gesloten)

Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat Post & Papier alweer 1 jaar! Hoewel ik hiervoor wel meer webwinkeltjes heb gehad, veranderde dit constant qua naam en inhoud. Na een jaar sta ik nu nog steeds achter de huidige naam én het assortiment. Ik ben dan ook best trots dat de webwinkel nu een jaar in de lucht is en langzaamaan bekender begint te worden.

Ook ben ik vandaag jarig! Ik ben nu 23 jaar. Om deze beide gelegenheden samen met jullie te vieren, heb ik enkele leuke verrassingen klaar gezet! Allereerst is er vandaag een nieuw merk online gekomen in het assortiment, namelijk Joy’s. De producten van dit merk bestaan uit schriften, adresstickers, ansichtkaarten en een verjaardagskalender. Ik ben verliefd op de stijl van de illustraties! Ik hoop natuurlijk dat jullie mijn passie voor deze mooie papierwaren met mij delen.

Daarnaast wil ik jullie graag een leuke korting aanbieden! Vandaag, maar dan ook echt alleen op 18 maart, krijg je 23% korting op het gehele assortiment wanneer je een bestelling plaatst met de code ’18maart’. Plaats je hem pas morgen of in de week tot en met 25 maart? Je krijgt dan 10% korting met de code ‘1jaar’. Veel bestelplezier!

Win!

Als laatste geef ik een leuk pakketje weg met daarin artikelen van de webwinkel, maar ook leuke andere dingen die ik thuis heb liggen. Wat zit erin? Dat is een surprise! Je kunt meedoen door een reactie te plaatsen met een link naar jouw tweet (indien je Twitter hebt) met de tekst: “Ik maak kans op een jubileum en verjaardag surprisepakket bij @PostenPapier! Kijk snel op http://nouk-san.nl/jubileum-verjaardag-surprise/!” Wil je extra kans maken? Kijk snel op Nouk-san!

De winactie loopt tot en met 25 maart om 23.59 uur.

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier