POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice
Post & Papier staat van 29 september t/m 1 oktober op CreaWeekend te Hardenberg. Kom je ook langs? Ik verzend van 28 september t/m 2 oktober geen bestellingen! Alles wordt vanaf 3 oktober op volgorde van binnenkomst verstuurd.

Archief van Updates

Unboxing verrassingsbox augustus 2017: back to school

In Updates op met 0 reacties

De derde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema back to school in het zwart en wit kwam in augustus 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van mijn eigen collectie Nouk-san, Studio Stationery en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van augustus is uitverkocht, bestellen kan voor oktober)!

Unboxing verrassingsbox juni 2017: tropical

In Updates op met 0 reacties

De tweede editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema tropical vibes kwam in juni 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Studio Stationery, mijn eigen collectie Nouk-san, Liefs Karlijn en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van juni is uitverkocht, bestellen kan voor augustus)!

Unboxing verrassingsbox april 2017: pastel

In Updates op met 0 reacties

De allereerste verrassingsbox van Post & Papier met het thema pastel kwam in april 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Studio Stationery, mijn eigen collectie Nouk-san en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van april is uitverkocht, bestellen kan voor juni)!

Post & Papier abonnement: zou jij jezelf abonneren?

In Updates op met 2 reacties

In 2016 kreeg ik de vraag of het mogelijk was om een abonnement af te nemen bij Post & Papier. Ik heb toen geantwoord dat dit helaas niet mogelijk was. Afgelopen maand kwam ik echter een optie tegen waarmee het mogelijk is om abonnees te accepteren in mijn webwinkel. Naar aanleiding hiervan wijd ik daarom een blog aan een eventueel Post & Papier abonnement. Zou jij jezelf abonneren?

Post & Papier abonnement

Lees meer »

Uitslag van enquête 2016

In Updates op met 0 reacties

Eind van 2016 heb ik een enquête opgesteld om jullie feedback te werven rondom mijn webwinkel. Ik heb hierbij gevraagd naar onder andere service, gebruiksgemak, bestelproces en producten. Uiteraard kun je feedback altijd kwijt via beoordelingen op WebwinkelKeur sinds vorige week, maar mijn jaarlijkse enquête vind ik ook verhelderend. Het leek me leuk om de resultaten met jullie te delen!

Lees meer »

Mijn wensen voor 2017

Het einde van het jaar nadert snel! Sinterklaas is net het land uit en intussen zitten volop in kerstsfeer. Het is een enorm gezellige tijd van het jaar, waarna we 2017 alweer in gaan. Op dit moment ben ik enorm druk met nieuwe producten toevoegen aan het assortiment en allerlei verbeteringen achter de schermen, maar ook plannen voor het nieuwe jaar! In december zijn we volop bezig met het maken van verlanglijstjes voor kerst en plannen voor 2017. Het leek mij leuk om mijn wensen voor 2017 omtrent Post & Papier met jullie te delen!

Mijn wensen voor 2017

Lees meer »

Trend: aan de slag met handlettering!

In Updates op met 1 reactie

Een trend waarmee je vast al eens kennis mee hebt gemaakt, is handlettering. Eigenlijk is het niets meer dan het tekenen van letters op papier, maar vaak heb je wel iets van oefening nodig. Handlettering wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld quotes te illustreren! In de afgelopen maanden ben ik hier ook mee bezig geweest, onder andere door middel van een DIY pakket en een workshop. En nu vraag ik me af: kan ik hier ook iets mee doen voor Post & Papier?

Trend: handlettering

Lees meer »

Vernieuwde huisstijl: Post & Papier 2.0! (gesloten)

Yes! Ein-de-lijk staat de vernieuwde huisstijl dan online, op de dag van het 2-jarig bestaan van Post & Papier! Afgelopen weekend was het al te zien op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en vanaf maandag op social media, maar nu ook in de webwinkel en bij bestellingen. De vernieuwde huisstijl is totaal anders dan de oude met mint en kraft. Het marmereffect en het goud geeft een professionelere en luxere look, maar toch past het nog wel bij papier. Meer weten? Lees verder!

Vernieuwde huisstijl

Lees meer »

Nieuwe huisstijl en beurs in Zwolle

In Updates op met 0 reacties

Wauw! Wat heb ik het momenteel druk met de webwinkelen in mijn leven. Ik vind het echt geweldig om te doen! Ik ben namelijk bezig met een nieuwe huisstijl én de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle komend weekend. Spannend! Hoe, wat en wanneer dit allemaal komt? Lees snel even verder…

Nieuwe huisstijl

Lees meer »

WIN! Kaarten voor Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen (gesloten)

Had ik al verteld dat ik op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle sta? Als je mijn blog en social media kanalen volgt, weet je dit denk ik wel. Over een weekje is het al zover en ik heb er enorm veel zin in. Nog leuker is, is dat jíj er gratis bij kunt zijn! Vandaag heb ik namelijk met de post tien (!) toegangskaarten gekregen die je toegang geven tot dit creatieve evenement. Hoe tof is dat? Deze kaarten kun je nú winnen! Lees snel verder…

Kaarten voor Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Lees meer »

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

In Updates op met 0 reacties

Afgelopen weekend ben ik enorm druk bezig geweest. Met de huisstijl (waarvan jullie op de hoogte werden gehouden via social media), maar ook met iets anders: de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen op 10, 11 en 12 maart in de IJsselhallen van Zwolle! Post & Papier staat over drie weken met een kraam op deze creatieve beurs.

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen Zwolle 2016

Lees meer »

Werkkamer en voorraadkast

In Updates op met 0 reacties

Een tijdje geleden had ik ineens het idee om aan de slag te gaan met mijn werkkamer! Wat oude rotzooi eruit om meer ruimte te hebben voor kasten én natuurlijk de voorraad van Post & Papier. Natuurlijk staan er ook boeken en creatieve spullen in de kasten, maar het leek me wel leuk om te laten zien waar en hoe het assortiment van de webwinkel is opgeruimd. Lees snel verder!

Voorraadkast IKEA

Lees meer »

Verzendinformatie

In Updates op met 0 reacties

Het is ruim een jaar geleden dat mijn webwinkel Post & Papier online ging. Echter, intussen studeerde ik ook nog. Ik had toch niet iedere dag tijd om bestellingen klaar te maken en op de bus te doen, helaas. Daarom deed ik altijd de verzending binnen drie dagen, zodat ik zeker wist dat ik de “deadline” zou halen. Nu ben ik deze maand officieel afgestudeerd en heb ik een bijbaan als postvoorbereider bij PostNL gekregen. Vanaf heden zal ik daarom bestellingen verzenden op maandag-, dinsdag-, donderdag- en zaterdagochtend!

Wat houdt dit in? Iedere ochtend na mijn werk bij PostNL gooi ik de bestellingen op de bus (maandag is een extra verzenddag na het weekend). Als je dus de uiterlijk avond daarvoor besteld, gaat het mee met die verzending! Dit geldt voor zondag-, maandag-, woensdag- en vrijdagavond. Wanneer je voor 20.00 uur hebt besteld, gaat hij mee met de verzending van de volgende ochtend.

En de prijzen en plaatsen? Die blijven gewoon hetzelfde! €3,45 voor brievenbuspost en €6,95 voor pakketpost binnen Nederland. €11 voor brievenbuspost en €20 voor pakketpost binnen Europa, voor de landen België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Luxemburg.

Jubileum & verjaardag surprise! (gesloten)

Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat Post & Papier alweer 1 jaar! Hoewel ik hiervoor wel meer webwinkeltjes heb gehad, veranderde dit constant qua naam en inhoud. Na een jaar sta ik nu nog steeds achter de huidige naam én het assortiment. Ik ben dan ook best trots dat de webwinkel nu een jaar in de lucht is en langzaamaan bekender begint te worden.

Ook ben ik vandaag jarig! Ik ben nu 23 jaar. Om deze beide gelegenheden samen met jullie te vieren, heb ik enkele leuke verrassingen klaar gezet! Allereerst is er vandaag een nieuw merk online gekomen in het assortiment, namelijk Joy’s. De producten van dit merk bestaan uit schriften, adresstickers, ansichtkaarten en een verjaardagskalender. Ik ben verliefd op de stijl van de illustraties! Ik hoop natuurlijk dat jullie mijn passie voor deze mooie papierwaren met mij delen.

Daarnaast wil ik jullie graag een leuke korting aanbieden! Vandaag, maar dan ook echt alleen op 18 maart, krijg je 23% korting op het gehele assortiment wanneer je een bestelling plaatst met de code ’18maart’. Plaats je hem pas morgen of in de week tot en met 25 maart? Je krijgt dan 10% korting met de code ‘1jaar’. Veel bestelplezier!

WINNEN!
Als laatste geef ik een leuk pakketje weg met daarin artikelen van de webwinkel, maar ook leuke andere dingen die ik thuis heb liggen. Wat zit erin? Dat is een suprise! Je kunt meedoen door een reactie te plaatsen met een link naar jouw tweet (indien je Twitter hebt) met de tekst: “Ik maak kans op een jubileum en verjaardag surprisepakket bij @PostenPapier! Kijk snel op http://nouk-san.nl/jubileum-verjaardag-surprise/!” Wil je extra kans maken? Kijk snel op Nouk-san!

De winactie loopt tot en met 25 maart om 23.59 uur.

Goodies bij je bestelling!

In Updates op met 0 reacties

Bij Post & Papier wordt iedere bestelling met liefde ingepakt en daarom stuur ik graag extra dingetjes mee! Deze dingen heten goodies die ik van andere webshops en dergelijke heb aangereikt gekregen. Het is een beetje reclame, maar er zit altijd wat leuks bij. Een sticker of een notitieboekje bijvoorbeeld, zodat je de spulletjes ook kunt gebruiken. Het maakt niet uit wat, hoeveel en voor welk bedrag je iets bestelt, goodies worden altijd meegeleverd met je bestelling. Veel plezier ermee!

Goodies

Welkom op Post & Papier!

In Updates op met 0 reacties

Goedemorgen, -middag of -avond! Vanaf vandaag, 18 maart 2014, is Post & Papier officieel geopend. Welkom! Voorheen heette de webshop Nouk & co, maar deze naam zal nu worden gebruikt voor de eigen collectie die door mezelf is ontworpen en gemaakt. Dit is dé webwinkel voor originele postartikelen en bijzonder papierwaar. Op zoek naar artikelen voor bijvoorbeeld Snailmail of Postcrossing? In de webwinkel is een rijkdom aan kaarten, postpapier en goodies te vinden! Stationery is ook verkrijgbaar, zoals notitieblokken en schrijfwaar.

Daarbij is Post & Papier erg creatief: onder ‘doe-het-zelf’ worden producten aangeboden die te maken hebben met papier en knutselen. Op het miniblog worden er tips en inspiratie aangereikt, met zo nu en dan een verwijzing naar Nouk & co voor de eigen collectie en Nouk-san voor leuke tutorials of tips.

Vanwege de opening krijg je in de rest van de maand maart 15% korting op je bestelling met de code ‘opening’! Daarbij zijn er goodiebags die met eerste 10 bestellingen worden meegestuurd.

Ben je er snel bij? Met de code ‘verjaardag’ krijgen de eerste 2 orders 22% korting vanwege mijn verjaardag vandaag!

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier