POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Updates

Sfeerimpressie CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2018

In Updates op met 0 reacties

Post & Papier stond van 23 t/m 25 maart op het CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2018. Het was enorm gezellig! In deze video een kleine sfeerimpressie van de beurs. Wil je een impressie van het Creative Cafe waar ik stond met mijn kraam? Bekijk de video op mijn andere kanaal Nouk-san! Creatievelingen gingen hier aan de slag met handlettering, bullet journal, portretteren, snailmail en embellishments.

WIN! CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2018

In Updates op met 2 reacties

Nog maar drie weken totdat het weer zover is: CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2018! Net als voorgaande twee edities ben ik aanwezig met een kraam bij het Creative Cafe. En ik neem alle creatieve materialen voor onder andere handlettering en bullet journal mee. Kom jij ook langs op 23, 24 of 25 maart?

CreaWeekend Hardenberg voorjaar 2018

Lees meer »

Uitslag enquête 2017

In Updates op met 0 reacties

Begin januari heb ik een vragenlijst opgesteld voor mijn klanten om erachter te komen hoe jullie de website, de producten en de service ervaren. Vandaag wil ik de uitslag graag met jullie delen in dit blog! Maar voordat ik hiermee wil ik jullie bedanken voor de geweldige respons: er zijn 45 formulieren ingevuld. Ik kan nu echt met jullie feedback aan de slag! Bij de uitslag geef ik zelf ook reactie. De winnaar van de mysterie box krijgt binnenkort overigens vanzelf een verrassing in de bus.

Uitslag enquête 2018

Lees meer »

Mijn wensen voor 2018

In Updates op met 0 reacties

En toen was de laatste dag van het jaar weer aangebroken… tijd om het nieuwe jaar bijna in te luiden! Het is prettig om alle doelen van het afgelopen jaar te evalueren en alle wensen voor het komende jaar op te schrijven. De afgelopen weken heb ik de planning voor 2018 al grotendeels uitgestippeld in mijn nieuwe planner, maar het leek me ook leuk om dingen met jullie te delen…

Agenda Watercolor van Dreamkey Design 

Lees meer »

Unboxing verrassingsbox december 2017: kerstmis

In Updates op met 0 reacties

De vijfde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema kerstmis in de kleuren goud, roze en groen kwam in december 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Wold, Studio Stationery en Garn & Mehr. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van december is uitverkocht, bestellen kan voor 2018)!

Unboxing verrassingsbox oktober 2017: handlettering

In Updates op met 0 reacties

De vierde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema handlettering in het zwart en wit kwam in oktober 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met DIY materialen van mijn eigen collectie Nouk-san, Imakin, Sakura en Paperfuel. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van oktober is uitverkocht, bestellen kan voor december)!

Sfeerimpressie CreaWeekend Hardenberg najaar 2017

In Updates op met 0 reacties

Vorig weekend stond ik op CreaWeekend Hardenberg najaar 2017! Net als een half jaar geleden, heb ik achter de schermen gefilmd om jullie mee te nemen in het proces tijdens het inpakken, uitpakken en verkopen/workshops. Aan het eind vind je ook nog een kleine sfeerimpressie van de beurs.

Unboxing verrassingsbox augustus 2017: back to school

In Updates op met 0 reacties

De derde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema back to school in het zwart en wit kwam in augustus 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van mijn eigen collectie Nouk-san, Studio Stationery en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van augustus is uitverkocht, bestellen kan voor oktober)!

Unboxing verrassingsbox juni 2017: tropical

In Updates op met 0 reacties

De tweede editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema tropical vibes kwam in juni 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Studio Stationery, mijn eigen collectie Nouk-san, Liefs Karlijn en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van juni is uitverkocht, bestellen kan voor augustus)!

Unboxing verrassingsbox april 2017: pastel

In Updates op met 0 reacties

De allereerste verrassingsbox van Post & Papier met het thema pastel kwam in april 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Studio Stationery, mijn eigen collectie Nouk-san en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van april is uitverkocht, bestellen kan voor juni)!

Post & Papier abonnement: zou jij jezelf abonneren?

In Updates op met 2 reacties

In 2016 kreeg ik de vraag of het mogelijk was om een abonnement af te nemen bij Post & Papier. Ik heb toen geantwoord dat dit helaas niet mogelijk was. Afgelopen maand kwam ik echter een optie tegen waarmee het mogelijk is om abonnees te accepteren in mijn webwinkel. Naar aanleiding hiervan wijd ik daarom een blog aan een eventueel Post & Papier abonnement. Zou jij jezelf abonneren?

Post & Papier abonnement

Lees meer »

Uitslag van enquête 2016

In Updates op met 0 reacties

Eind van 2016 heb ik een enquête opgesteld om jullie feedback te werven rondom mijn webwinkel. Ik heb hierbij gevraagd naar onder andere service, gebruiksgemak, bestelproces en producten. Uiteraard kun je feedback altijd kwijt via beoordelingen op WebwinkelKeur sinds vorige week, maar mijn jaarlijkse enquête vind ik ook verhelderend. Het leek me leuk om de resultaten met jullie te delen!

Lees meer »

Mijn wensen voor 2017

Het einde van het jaar nadert snel! Sinterklaas is net het land uit en intussen zitten volop in kerstsfeer. Het is een enorm gezellige tijd van het jaar, waarna we 2017 alweer in gaan. Op dit moment ben ik enorm druk met nieuwe producten toevoegen aan het assortiment en allerlei verbeteringen achter de schermen, maar ook plannen voor het nieuwe jaar! In december zijn we volop bezig met het maken van verlanglijstjes voor kerst en plannen voor 2017. Het leek mij leuk om mijn wensen voor 2017 omtrent Post & Papier met jullie te delen!

Mijn wensen voor 2017

Lees meer »

Impressie van Lentemarkt

In Updates op met 0 reacties

Afgelopen zondag (12 juni 2016) stond ik met Post & Papier op de Lentemarkt in Oudehaske. Een impressie van deze gehele dag! Inclusief opbouw, andere kramen en afbouw.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. Vergeet je niet de abonneren op mijn kanaal zodat je op de hoogte blijft van nieuwe video’s. 

Voorbereidingen voor Lentemarkt

Hoewel ik het niet heel erg heb gepromoot de afgelopen tijd (met uitzondering van afgelopen week), sta ik komende zondag op de Lentemarkt in Oudehaske! Het doel van de markt is om geld voor Bake for Life op te halen, maar natuurlijk zijn er ook standhouders aanwezig, o.a. Post & Papier. En ik ben druk met de voorbereidingen bezig (geweest)!

Voorbereidingen voor Lentemarkt

Lees meer »

Vernieuwde huisstijl: Post & Papier 2.0! (gesloten)

Yes! Ein-de-lijk staat de vernieuwde huisstijl dan online, op de dag van het 2-jarig bestaan van Post & Papier! Afgelopen weekend was het al te zien op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en vanaf maandag op social media, maar nu ook in de webwinkel en bij bestellingen. De vernieuwde huisstijl is totaal anders dan de oude met mint en kraft. Het marmereffect en het goud geeft een professionelere en luxere look, maar toch past het nog wel bij papier. Meer weten? Lees verder!

Vernieuwde huisstijl

Lees meer »

Nieuwe huisstijl en beurs in Zwolle

In Updates op met 0 reacties

Wauw! Wat heb ik het momenteel druk met de webwinkelen in mijn leven. Ik vind het echt geweldig om te doen! Ik ben namelijk bezig met een nieuwe huisstijl én de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle komend weekend. Spannend! Hoe, wat en wanneer dit allemaal komt? Lees snel even verder…

Nieuwe huisstijl

Lees meer »

WIN! Kaarten voor Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen (gesloten)

Had ik al verteld dat ik op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle sta? Als je mijn blog en social media kanalen volgt, weet je dit denk ik wel. Over een weekje is het al zover en ik heb er enorm veel zin in. Nog leuker is, is dat jíj er gratis bij kunt zijn! Vandaag heb ik namelijk met de post tien (!) toegangskaarten gekregen die je toegang geven tot dit creatieve evenement. Hoe tof is dat? Deze kaarten kun je nú winnen! Lees snel verder…

Kaarten voor Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:

De informatie die wordt verzameld door dit formulier, is om in contact met jou te komen. Voor meer informatie, raadplaag het privacybeleid.
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten! Door jouw gegevens in te vullen en het bericht te versturen, ga je akkoord met het privacybeleid.
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht