Scrapbookpagina: nieuwe puppy

Speciale herinneringen moet je vastleggen! Zelf gebruik ik hiervoor een groot zwart scrapbook, maar het kan eventueel ook in een ander boek. Hierbij gebruik ik verschillende technieken van het scrappen maar ook van bijvoorbeeld het bullet journalen. Het doel is om er een boek van te maken vol met leuke herinneringen. In deze blog zie je hoe ik een pagina maakte voor en over mijn nieuwe puppy Sasha met de ‘I Love My Dog’ serie van Echo Park!

Benodigdheden

Wat heb ik gebruikt voor deze pagina? Een scrapbook met zwart papier, een gelly roll wit en papierwaren uit de I Love My Dog serie van Echo Park. Deze collectie staat helemaal in het teken van honden en is dan ook ideaal om te gebruiken. Zelf gebruikte ik het papier, de die cuts en het stickervel. Echter zijn er nog meer items te krijgen en is er ook een collectie voor alle kattenliefhebbers!

  • Aanbieding!

    Exclusieve box Tot de maan en terug

    19,95

Scrapbook pagina maken

Het eerste wat ik doe bij het maken van de pagina is het uitzoeken van leuke foto’s. Voordat ik deze uit print heb ik echter al wel een klein idee in mijn hoofd. Dit keer was het idee om te werken met zachte hoeken, juist om het iets speelser te houden. Ook bij het indelen van de foto’s kijk ik goed naar welke dingen ik verder nog met de pagina wil. Voor mij is het bijvoorbeeld belangrijk dat ik genoeg schrijfruimte overhoud.

Dan begin ik met het toevoegen van de elementen. Ik begin hierbij bij het patroonpapier. Ik besloot dit als een achtergrond op te plakken. Zo geeft het de pagina wel iets extra’s maar blijven de foto’s het belangrijkste aandachtspunt. Toch geeft dit leuke patroon papier de hele pagina wel een vrolijk gevoel, perfect voor zo’n kleine pup!

Finishing touch!

Om het af te maken kies ik er wat leuke plaatjes en stickers bij. Dit zorgt er voor dat je het ook net iets persoonlijker kan maken. Sasha is bijvoorbeeld echt gek op takjes, juist zo’n detail brengt je weer terug naar al die momentjes waarbij ze met takjes zat te spelen! 

Om het echt een geheel te maken voeg ik vaak een stippellijntje toe. Ook schrijf ik er nog een klein stukje bij over wat ik echt wil onthouden. Ik probeer hierbij altijd zo min mogelijk na te denken, juist die eerste dingen die bovenkomen zijn vaak het beste om te gebruiken. En na het toevoegen van de tekst is de pagina klaar.

Maak jij een pagina naar aanleiding van deze blog? Deel hem met ons op social media: tag @acrealife en @postenpapier!

Geschreven door Marion

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 567 reviews.