Services van Post & Papier

Persoonlijke klantenservice vind ik erg belangrijk. Shoppen bij Post & Papier moet voor jou als klant gemakkelijk en plezierig zijn. Daarom ga ik graag net een stapje verder! Deze services kun je verwachten in mijn shop en van mij.

Goodies bij jouw bestelling

Er gaat geen bestelling de deur uit zonder goodies! De extra papierwaren die bij jouw pakket in zitten, zijn afhankelijk van het bedrag en de producten die je besteld.  Het is een verrassing wat je ontvangt dus. Tevens zijn er periodes waarin exclusieve goodies mee worden gestuurd boven een bepaalde waarde van jouw bestelling. Deze staan hieronder weergegeven als ze er zijn.

Handige inpakservice

Wil jij een cadeau geven? Enkele producten zijn voor een klein meer bedrag om de kosten van de materialen te dekken in te pakken. Dit bespaart je de moeite om het zelf te doen én je kunt jouw cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Als je er een berichtje bij wilt doen, kun je er een kaartje bij bestellen waar ik het op zal schrijven.

Sparen voor korting én cadeaus

Korting is altijd mooi meegenomen, toch? Als je een account bij Post & Papier hebt, spaar je automatisch punten waarmee je korting krijgt op jouw volgende bestelling als je ze inwisselt! Bijvoorbeeld door het plaatsen van een bestelling of productreviews. Kijk voor meer informatie over het sparen voor korting op deze pagina.

Het is ook mogelijk om te sparen voor cadeaus met spaarzegels. De spaarkaart download en print je via de website. Zodra je hem vol hebt, kun je één van de cadeaus uitzoeken. Let op! De spaarzegels zijn alleen in 2021 nog in te leveren. De zegels zijn daarna in te ruilen tegen punten.

Extra beloningen

Heb jij een bestelling geplaatst bij Post & Papier? Je krijgt standaard een mailtje of je mijn webwinkel wilt beoordelen. Ik zou het waarderen als je dit wilt doen! Na het invullen, krijg je een kortingscode van 10% toegestuurd voor jouw volgende bestelling. Mocht je tegen onverhoopte problemen aanlopen omtrent jouw bestelling, hoor ik dit natuurlijk graag eerst zodat we naar aan passende oplossing kunnen zoeken.

Ben jij bezig geweest met de postartikelen en verpakkingsmaterialen uit de shop? Leuk! Ik zie graag wat je ermee hebt gedaan. Deel jouw creatie daarom op Instagram feed, plaats de hashtag #postenpapier in de beschrijving en tag @postenpapier in de foto. Ik deel het in mijn stories, maar dat niet alleen: iedere maand verloot ik €5 shoptegoed onder alle creaties van die maand! Je krijgt dan een kortingscode toegestuurd die alleen die maand geldig is. Ook kun je jouw creatie delen in mijn Facebook groep om anderen te inspireren. Je vindt hier ook een code voor 10% korting.

Mysterie bags

Weet jij niet wat je wilt bestellen en word je graag verrast? Ik help je graag een handje door enkele producten voor jou te selecteren! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het uitzoeken van een mysterie bag. Doordat je de producten of het thema zelf kiest, heb je nooit iets wat je niet leuk vindt.

Stationery box

Ben jij een echte kaartenverzamelaar? Stuur je graag post? Vind jij cadeaus inpakken erg leuk (of doe je dit vaak)? Zit creatief zijn met papier bij jou in het bloed? Schaf dan een abonnement aan! Ik stel maandelijks stationery boxen samen met een thema. De papierwaren hiervan komen vaak uit het assortiment, maar er zit ook regelmatig een uniek item in.

Exclusief panel

Voor trouwe klanten heb ik een groep aangemaakt op Facebook: Post & Papier Panel! Help mij door feedback te geven op nieuwe producten en ideeën, bekijk previews die alleen hier worden getoond, geef mij tips voor P&P en JJ.nl, maak gebruik van exclusieve acties voor leden en stel vragen omtrent producten e.d. in deze groep. Let op: het is geen klantenservice.

Nieuwsbrief

Heb jij je al ingeschreven op de nieuwsbrief van Post & Papier? Als je dit doet, loop je geen aanbiedingen mis en krijg je het laatste nieuws in je mailbox! En als dank voor je aanmelding krijg je een gratis printable toegestuurd.

Informeren en inspireren

Ik ben Post & Papier gestart met het idee om mijn eigen favoriete postartikelen en verpakkingsmaterialen met jou te kunnen delen. Ik vind het daarom belangrijk om niet alleen producten aan te bieden, maar ook om kennis hierover over te dragen en inspiratie hiermee te delen. Mijn brand reps helpen mij hierbij. Je vindt dit terug op:

Stationery Box

Stationery Box

Meld je aan voor een abonnement om iedere maand een box mét korting te ontvangen! Losse edities zijn achteraf beschikbaar tegen de volledige prijs.

Exclusieve Box Cattastic Pumpkin

Ben jij ook zo’n fan van Halloween? Stuur jouw post met deze exclusieve box! OP = OP

Postzegelcode? Zo vrolijk je jouw post toch op!

Postzegelcode? Zo vrolijk je jouw post toch op!

Heb je geen postzegels in huis, maar wil je wel graag post versturen? Ik heb dit probleem zelf met enige regelmaat. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing: een postzegelcode. Aan te vragen via de PostNL app. Het nadeel ervan is dat er in plaats van een (leuk)...

Laatste blogs

Postzegelcode? Zo vrolijk je jouw post toch op!

Heb je geen postzegels in huis, maar wil je wel graag post versturen? Ik heb dit probleem zelf met enige regelmaat. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing: een postzegelcode. Aan te vragen via de PostNL app. Het nadeel ervan is dat er in plaats van een (leuk)...

Scrapbookpagina: nieuwe puppy

Speciale herinneringen moet je vastleggen! Zelf gebruik ik hiervoor een groot zwart scrapbook, maar het kan eventueel ook in een ander boek. Hierbij gebruik ik verschillende technieken van het scrappen maar ook van bijvoorbeeld het bullet journalen. Het doel is om er...

Trend: regenbogen in voorjaarscollecties

Is het jou al opgevallen? Illustraties van regenbogen komen dit voorjaar ineens overal terug! Zo ook op papierwaren. Ik heb ze al gespot in verschillende collecties in 2020. Vrolijk voor al jouw cadeaus, journal spreads en snailmails. Regenboog De regenboog. Ik heb...

Frisse lente journal spread

De lente is begonnen! Het is misschien nog wat koud buiten, maar de zon komt eindelijk om het hoekje kijken. Bovendien is het seizoen ook officieel begonnen volgens de kalender. Om je wat inspiratie te geven voor een journal spread in het voorjaar, ga ik aan de slag...

Valentijnspost maken: dubbele kaart

Heb jij al jouw Valentijnspost al klaar liggen voor 14 februari? Als je nog een snailmail wilt maken, heb ik wat inspiratie voor je. Maak bijvoorbeeld een dubbele kaart, maar dan met wat extra's! Benodigdheden Wat heb je nodig? Papierwaren die jij graag gebruikt! Ik...

Leg jouw Sinterklaas herinneringen vast!

Sinterklaas is weer in ons land! En dat betekent dat er de komende tijd weer allerlei prachtige momenten vast zijn te leggen voor jouw gezin. Denk aan: de intocht vandaag, een schoentje zetten dit weekend en natuurlijk pakjesavond op 5 december. Zelf vind ik het...

Mijn Bullet Journal papier vergelijking

MUS creatief heeft intussen 18 verschillende kaften van Mijn Bullet Journal uitgebracht, plus 2 business edities en 4 pocket versies. Het papier van de bullet journals is geëvolueerd naar aanleiding van feedback. In deze video laat ik het verschil zien en geef ik een...

Over Post & Papier

Post & Papier is jouw (web)adres voor kaarten, briefpapier en snailmail spullen. Een cadeautje in je brievenbus! Mijn passie voor papier, illustratie en creativiteit zorgt ervoor dat ik met veel liefde en plezier werk om de mooiste papierwaren voor jou te maken, te selecteren en te verpakken.

Contact

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Direct bereikbaar op ma, di ochtend, wo ochtend, do middag en vr ochtend. Daarbuiten duurt het langer voordat ik reageer.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 617 reviews.