Services van Post & Papier

Persoonlijke klantenservice vind ik erg belangrijk. Shoppen bij Post & Papier moet voor jou als klant gemakkelijk en plezierig zijn. Daarom ga ik graag net een stapje verder! Deze services kun je verwachten in mijn shop en van mij.

Goodies bij jouw bestelling

Er gaat geen bestelling de deur uit zonder goodies! De extra papierwaren die bij jouw pakket in zitten, zijn afhankelijk van het bedrag en de producten die je besteld.  Het is een verrassing wat je ontvangt dus. Tevens zijn er periodes waarin exclusieve goodies mee worden gestuurd boven een bepaalde waarde van jouw bestelling. Deze staan hieronder weergegeven als ze er zijn.

Handige inpakservice

Wil jij een cadeau geven? Enkele producten zijn voor een klein meer bedrag om de kosten van de materialen te dekken in te pakken. Dit bespaart je de moeite om het zelf te doen én je kunt jouw cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Als je er een berichtje bij wilt doen, kun je er een kaartje bij bestellen waar ik het op zal schrijven.

Sparen voor korting én cadeaus

Korting is altijd mooi meegenomen, toch? Als je een account bij Post & Papier hebt, spaar je automatisch punten waarmee je korting krijgt op jouw volgende bestelling als je ze inwisselt! Bijvoorbeeld door het plaatsen van een bestelling of productreviews. Kijk voor meer informatie over het sparen voor korting op deze pagina.

Het is ook mogelijk om te sparen voor cadeaus met spaarzegels. De spaarkaart download en print je via de website. Zodra je hem vol hebt, kun je één van de cadeaus uitzoeken. Let op! De spaarzegels zijn alleen in 2021 nog in te leveren. De zegels zijn daarna in te ruilen tegen punten.

Extra beloningen

Heb jij een bestelling geplaatst bij Post & Papier? Je krijgt standaard een mailtje of je mijn webwinkel wilt beoordelen. Ik zou het waarderen als je dit wilt doen! Na het invullen, krijg je een kortingscode van 10% toegestuurd voor jouw volgende bestelling. Mocht je tegen onverhoopte problemen aanlopen omtrent jouw bestelling, hoor ik dit natuurlijk graag eerst zodat we naar aan passende oplossing kunnen zoeken.

Ben jij bezig geweest met de postartikelen en verpakkingsmaterialen uit de shop? Leuk! Ik zie graag wat je ermee hebt gedaan. Deel jouw creatie daarom op Instagram feed, plaats de hashtag #postenpapier in de beschrijving en tag @postenpapier in de foto. Ik deel het in mijn stories, maar dat niet alleen: iedere maand verloot ik €5 shoptegoed onder alle creaties van die maand! Je krijgt dan een kortingscode toegestuurd die alleen die maand geldig is. Ook kun je jouw creatie delen in mijn Facebook groep om anderen te inspireren. Je vindt hier ook een code voor 10% korting.

Mysterie bags

Weet jij niet wat je wilt bestellen en word je graag verrast? Ik help je graag een handje door enkele producten voor jou te selecteren! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het uitzoeken van een mysterie bag. Doordat je de producten of het thema zelf kiest, heb je nooit iets wat je niet leuk vindt.

Stationery box

Ben jij een echte kaartenverzamelaar? Stuur je graag post? Vind jij cadeaus inpakken erg leuk (of doe je dit vaak)? Zit creatief zijn met papier bij jou in het bloed? Schaf dan een abonnement aan! Ik stel maandelijks stationery boxen samen met een thema. De papierwaren hiervan komen vaak uit het assortiment, maar er zit ook regelmatig een uniek item in.

Exclusief panel

Voor trouwe klanten heb ik een groep aangemaakt op Facebook: Post & Papier Panel! Help mij door feedback te geven op nieuwe producten en ideeën, bekijk previews die alleen hier worden getoond, geef mij tips voor P&P en JJ.nl, maak gebruik van exclusieve acties voor leden en stel vragen omtrent producten e.d. in deze groep. Let op: het is geen klantenservice.

Nieuwsbrief

Heb jij je al ingeschreven op de nieuwsbrief van Post & Papier? Als je dit doet, loop je geen aanbiedingen mis en krijg je het laatste nieuws in je mailbox! En als dank voor je aanmelding krijg je een gratis printable toegestuurd.

Informeren en inspireren

Ik ben Post & Papier gestart met het idee om mijn eigen favoriete postartikelen en verpakkingsmaterialen met jou te kunnen delen. Ik vind het daarom belangrijk om niet alleen producten aan te bieden, maar ook om kennis hierover over te dragen en inspiratie hiermee te delen. Mijn brand reps helpen mij hierbij. Je vindt dit terug op:

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 658 reviews.