Sinterklaas Swap

Vier jij geen pakjesavond, maar vind je het wel leuk om cadeaus in en uit te pakken? Of wil je graag (ook) Sinterklaas vieren met echte post? Doe mee aan de Sinterklaas swap en bezorg (jezelf) een mini pakjesavond op 5 december!

Sinterklaas is (bijna) in het land! Dé tijd van het jaar om lootjes te trekken, een surprise te maken en een gedicht te schrijven. Als jij het leuk vindt om cadeaus uit te wisselen per post en om dit in stijl van pakjesavond te doen, is deze swap echt iets voor jou. Je trekt als het ware een lootje, maar je stuurt de cadeaus op in plaats van dat ze je ze uitwisselt als je bij elkaar komt voor de gelegenheid. Een verrassing in je brievenbus dus! 

Wat houdt de Sinterklaas swap in?

Bij de Sinterklaas swap verstuur en ontvang jij een doos met cadeautjes. Je zoekt minimaal 3 cadeaus uit voor jouw maatje op basis van zijn of haar wensenlijstje, waarvan minimaal één handgemaakt is: een surprise dus! Eventueel mag hier wel een cadeau in zitten, als je dat wilt. Pak de cadeaus mooi in en schrijf een gedicht om de swap compleet te maken.

Het budget van de swap is €5 exclusief verzendkosten. Zorg voor een leuk en verzorgd (brievenbus)pakket voor jouw maatje. Plaats foto’s van de door jouw ontvangen swap op 5 december in het topic van de Snailmail & Swap club en tag degene die jouw pakket heeft samengesteld. Zo wordt het feestje op pakjesavond nog groter!

Wanneer vindt de swap plaats?

De Sinterklaas swap vindt plaats in november en december. Geef je uiterlijk 20 november op via het formulier hieronder om mee te doen. Op 21 november krijg je het adres van jouw maatje per mail. Verstuur jouw kaarten uiterlijk 2 december zodat jouw maatje de swap het uiterlijk op 5 december in huis heeft: op deze dag worden de swaps open gemaakt.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Sinterklaascadeaus leuk inpakken

Op een rijtje:

  • Uitwisselen van minimaal 3 cadeaus
  • Waarvan 1 handgemaakt: een surprise
  • Cadeaus mooi inpakken
  • Begeleidend gedicht erbij
  • Kijk naar wensenlijstje
  • Opgeven t/m 20 november
  • Adres van jouw maatje(s) op 21 november
  • Swap uiterlijk 2 december versturen
  • Ontvangen swap foto’s plaatsen in topic
De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 695 reviews.