POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur*
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Sinterklaas Swap

Vier jij geen pakjesavond, maar vind je het wel leuk om cadeaus in en uit te pakken? Of wil je graag (ook) Sinterklaas vieren met echte post? Doe mee aan de Sinterklaas swap van Post & Papier! Verstuur en ontvang een doos met cadeaus voor 5 december.

Sinterklaas is (bijna) in het land! Tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus voor jouw geliefden als je pakjesavond viert. Ik trek zelf ieder jaar lootjes met mijn familie, maar ik vind het ook erg leuk om thema post te sturen. Daarom leek het mij erg leuk te swappen! In principe werkt dit namelijk hetzelfde als bij lootjes. Het enige verschil is dat je niet weet wie jouw maatje is en wie jou iets toestuurt. Oh ja, en dat je het natuurlijk op moet sturen. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Lees dan snel verder!

Inpakpapier Sinterklaas van Nouk-san Sinterklaas Wold

Wat houdt de Sinterklaas Swap in?

Dat je een doos met cadeaus thuis krijgt gestuurd! Maar… natuurlijk ook dat je zelf één klaarmaakt. Bij het samenstellen van de swap houd je rekening met de persoonlijke voorkeuren van jouw maatje. Iedereen maakt namelijk een moodboard als inspiratie. Voor deze swap is het daarom benodigd om je aan te melden voor het evenement op Facebook en/of je een openbaar Instagram account hebt! Zo kan iedereen jouw moodboard bekijken, ook als diegene zelf geen account heeft op het medium. Er is geen minimaal budget of aantal cadeaus: je maakt er gewoon een feestje van om het uit te pakken.Eventueel kun je er een surprise van maken of er een gedicht bij doen om het af te maken. De swaps dienen wel als brievenbuspakje of pakketpost verstuurd te worden in verband met track & trace.

Je kunt je opgeven voor de Sinterklaas Swap tot en met 20 november. Vervolgens krijg je op uiterlijk 21 november van mij een e-mail met daarin het adres van jouw maatje. Diegene stuur je op uiterlijk 4 december een gepersonaliseerde swap toe zodat iedereen op 5 december kan uitpakken!

Nadat je jouw swap hebt verstuurd, is het alleen nog afwachten totdat de postbode of pakketbezorger bij jouw een pakket komt brengen op 5 december. Deze swap komt van iemand anders dan degene van wie jij het adres hebt ontvangen. Leuk om naar uit te kijken!

Op een rijtje:

  • Sinterklaas swap
  • Geen minimaal budget of aantal cadeaus
  • Versturen als brievenbuspakje of pakketpost
  • Aanmelden voor Facebook groep EN/OF openbaar Instagram account
  • Moodboard is verplicht
  • Uiterlijk opgeven t/m 20 november
  • Adres van jouw maatje op 21 november
  • Swap verzenden op 4 december
  • Uitpakken op 5 december

Ja, ik doe graag mee!

Helaas, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier