POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Sinterklaas

Sinterklaas is weer (bijna) in het land! Tijd om je voor te bereiden om een gezellige pakjesavond op 5 december te beleven. Ben jij al helemaal klaar voor het feest? Ik heb enkele cadeautips op een rijtje gezet, gesorteerd in verschillende prijsklassen: tot €5, van €5 tot €10van €10 tot €15 en vanaf €15. Om jouw cadeaus mooi in te pakken, staat er ook allerlei verpakkingsmateriaal met bijpassende decoratie online. Fijne pakjesavond!

Inpakken

Cadeaus uitpakken is veel leuker als het mooi ingepakt is! Speciaal voor pakjesavond heb ik daarom alle verpakkingsmaterialen die aansluiten bij Sinterklaas speciaal voor jou op een rijtje gezet. Wil je extra decoratie? Ook dat is mogelijk!

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:

De informatie die wordt verzameld door dit formulier, is om in contact met jou te komen. Voor meer informatie, raadplaag het privacybeleid.
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten! Door jouw gegevens in te vullen en het bericht te versturen, ga je akkoord met het privacybeleid.
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht