Sinterklaascadeaus leuk inpakken: zo doe je dat!

De feestdagen zijn weer in zicht! Sinterklaas is al anderhalf week in het land en we beginnen bijna met het aftellen naar kerstmis op 1 december. Het is tijd om cadeaus in te slaan! Daarna is het tijd om alles in te pakken. Gewoon een papiertje eromheen is leuk, maar het aankleden is natuurlijk veel leuker. Sinterklaascadeaus leuk inpakken: zo doe je dat!

Cadeaus feestelijk inpakken

Inpakpapier of papieren zakjes?

Allereerst kun je kiezen of je jouw cadeaus in wilt pakken met papier of je jouw cadeaus in een papieren zakje doet. Voor een plat cadeau is beiden mogelijk, voor een wat groter cadeau is inpakpapier aan te raden (tenzij je natuurlijk zakjes met bodem hebt op dat formaat). Je kunt helemaal zelf kiezen welk ontwerp je gebruikt, dus personaliseren is gemakkelijk! Voor wat extra effect kun je het uiteinde omvouwen.

Labels

Voor wie is het cadeau? Met een verjaardag is dit vaak wel duidelijk, maar met Sinterklaas zijn er meerdere personen aanwezig. Een naam is dan erg handig! Een Sinterklaascadeaus leuk inpakken schrijf je dus niet zomaar een naam op het pakje, maar doe je dit met labels of minikaarten die je vervolgens aan het cadeau kunt hangen of plakken.

 • Aanbieding! Minikaart Piet Zwart Wit van Zoedt

  Minikaart Piet Zwart Wit

  0,40 0,30
 • Aanbieding! Minikaart Piet van Acrealife

  Minikaart Piet

  0,50 0,35
Cadeaus feestelijk inpakken

Stickers

Stickers zijn niet alleen leuk om als decoratie te gebruiken! Je kunt ze namelijk ook gebruiken als sluitzegel om jouw zakje dicht te plakken of als etiket om een naam op te schrijven. Handig, toch? Nog gemakkelijker is dat stickers uit zichzelf plakken, dus je hoeft geen lijm meer te gebruiken.

 • Aanbieding! Stickers Sint Goud van CollectivWarehouse

  Stickers Sint Goud

  0,40 0,30
 • Aanbieding! Stickers Mijter & Muts van Acrealife

  Stickers Mijter & Muts

  1,25 1,00
Cadeaus feestelijk inpakken

Masking tape

Hoezo zou je van dat saaie doorzichtige plakband gebruiken als je ook vrolijke kleuren en ontwerpen hebt op tape? Plak jouw inpakpapier en zakjes dicht met masking tape! Overigens kun je dit decoratieve tape ook gebruiken om jouw pakje gewoon iets op te vrolijken natuurlijk.

Stempelen

Wil jij geen stickers gebruiken, maar jouw pakjes wel een beetje opvrolijken? Geen probleem, want dit kan ook met stempels. Bovendien zijn ze opnieuw te gebruiken, dus je zou kunnen kiezen voor een patroontje. Een naam erop stempelen is ook erg leuk!

 • Aanbieding! Stempel Piet van Acrealife

  Stempel Piet

  6,95 4,95
 • Aanbieding! Stempel Chocoladeletter van Acrealife

  Stempel Chocoladeletter

  5,95 4,50
 • Stempel Postzegel van Nouk-san

  Stempel Postzegel

  5,95
 • Stempel Airmail van Nouk-san

  Stempel Airmail

  7,95
Cadeaus feestelijk inpakken

Touw of krullint

Wil je een pakje creëren zoals dat in tekeningen altijd wordt gedaan? Gebruik dan touw of krullint! Cadeaus feestelijk inpakken is hiermee gemakkelijk, want je wikkelt het er gewoon omheen! En gebruik een label, zoals hierboven al wordt genoemd? Geen probleem: je bindt het er gewoon aan vast.

 • Linnen Twine Rood van Garn & Mehr

  Linnen Twine Rood

  5,75
 • Krulint Rood

  Krullint Rood

  7,20
 • Bakers Twine Rood Wit van Garn & Mehr

  Bakers Twine Rood Wit

  4,95
Cadeaus feestelijk inpakken

Hoe pak jij jouw cadeaus feestelijk in?

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 565 reviews.