Studiovlog #5: werkkamer herindelen • POST & PAPIER
POST & PAPIER
Sparen voor korting & cadeaus
Gratis verzending vanaf €30
Papierwaren abonnementen
Gratis cadeauservice
Gepersonaliseerde papierwaren

Studiovlog #5: werkkamer herindelen

Afgelopen weekend besloot ik spontaan om mijn bureau iets anders neer te zetten én kreeg ik ineens een kastje van mijn moeder die ik inrichtte als inpaktafel. En dit heb ik (voor een deel) voor jullie vastgelegd! Als bonus laat ik ook mijn werkplek zien, zodat je een idee hebt waar jouw bestellingen worden ingepakt. Veel kijkplezier!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 280 reviews.

Secured By miniOrange