Inhoud

Trend: oceaan thema

Het is weer zover: tijd voor een trend alert. Eén die zomers aanvoelt, maar eigenlijk altijd leuk is als thema. Ik heb het over de oceaan. Wie droomt er niet over prachtige stranden en snorkelen om al het moois onder water te bekijken? Je kunt het nu gewoon in de winkel kopen!

Trend: oceaan

Heb jij al producten gespot met het thema oceaan? Dit kan gaan om de kleuren, om de natuur onder water of de dieren die in de zee leven. Ik kom niet zoveel in stenen winkels, maar online zie ik het in ieder geval wel voorbij komen. Vooral in illustraties, maar ook fotografie.

Oceaan papierwaren

Als je denkt aan oceaan, waar denk jij dan aan? Mijn hoofd gaat meteen naar allerlei vissen die voorbij zwemmen in een prachtige omgeving van koraal. Af en toe met andere zeedieren uiteraard. Maar dat niet alleen, ook schelpen en zeesterren zijn zeker onderdeel van dit thema. Ik heb deze inspiratie natuurlijk een beetje van bovenstaande collectie. Deze is afkomstig van Kaartstudio en is nu verkrijgbaar in de shop. Bestel hier jouw favorieten!

Maar… dat zijn niet de enige zeedieren waar je aan kunt denken. Dolfijnen, haaien, walvissen… ze leven allemaal in de zee. Ik hoop binnenkort nog meer items in dit thema toe te voegen, zoals de kaarten van Studio Kikor. Heb jij nog meer ideeën? Laat een reactie achter op deze blog, dan kijk ik of ik er wat mee kan!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Anouk
Anouk
Ik ben Anouk Hempenius, een papierliefhebber in hart en nieren. Ik vind echte post zoveel leuker dat ik een webwinkel ben gestart. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Sinds ik de creatieve wereld online heb ontdekt, ben ik ook graag bezig met het maken van snailmails en swaps. En dit alles deel ik graag met jou! Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Want, zeg nou zelf: wat geluk in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 732 reviews.