Inhoud

Trend: regenbogen in voorjaarscollecties

Is het jou al opgevallen? Illustraties van regenbogen komen dit voorjaar ineens overal terug! Zo ook op papierwaren. Ik heb ze al gespot in verschillende collecties in 2020. Vrolijk voor al jouw cadeaus, journal spreads en snailmails.

Trend: regenboog

Regenboog

De regenboog. Ik heb het altijd al een bijzonder fenomeen gevonden. En dat hij ontstaat wanneer regen en zonneschijn samen gaan, geeft niet alleen een mooi effect, maar ook moed. Want: na de regen komt altijd weer zonneschijn, als we even in dezelfde benamingen blijven. Het is immers het symbool voor optimisme en ultiem geluk. Iets wat we in deze tijden wel kunnen gebruiken (ook al is dat toeval).

Ik denk dat illustraties van regenbogen altijd wel op stationery aanwezig zijn geweest, maar dat ze dit voorjaar gewoon populair zijn. Dit is ook niet gek, als je bedenkt dat het ook een trend is in het interieur. Zowel voor kinderen als volwassenen, trouwens. Bij de één iets feller qua kleur dan bij de ander. Bovendien is het unisex, dus het past bij iedereen.

Papierwaren

Dat een trend uit het interieur naar de stationery wereld komt, gebeurt vaker. Als het niet altijd gebeurt. Maar op welke papierwaren staan ze dan zoal? Denk aan zakjes, stickers, labels en minikaart om mee in te pakken. Papier en tape om mee te journalen. Je maakt er gemakkelijk een vrolijk geheel van met deze items:

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Anouk
Anouk
Ik ben Anouk Hempenius, een papierliefhebber in hart en nieren. Ik vind echte post zoveel leuker dat ik een webwinkel ben gestart. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Sinds ik de creatieve wereld online heb ontdekt, ben ik ook graag bezig met het maken van snailmails en swaps. En dit alles deel ik graag met jou! Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Want, zeg nou zelf: wat geluk in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 658 reviews.