Trend: regenbogen in voorjaarscollecties

Is het jou al opgevallen? Illustraties van regenbogen komen dit voorjaar ineens overal terug! Zo ook op papierwaren. Ik heb ze al gespot in verschillende collecties in 2020. Vrolijk voor al jouw cadeaus, journal spreads en snailmails.

Trend: regenboog

Regenboog

De regenboog. Ik heb het altijd al een bijzonder fenomeen gevonden. En dat hij ontstaat wanneer regen en zonneschijn samen gaan, geeft niet alleen een mooi effect, maar ook moed. Want: na de regen komt altijd weer zonneschijn, als we even in dezelfde benamingen blijven. Het is immers het symbool voor optimisme en ultiem geluk. Iets wat we in deze tijden wel kunnen gebruiken (ook al is dat toeval).

Ik denk dat illustraties van regenbogen altijd wel op stationery aanwezig zijn geweest, maar dat ze dit voorjaar gewoon populair zijn. Dit is ook niet gek, als je bedenkt dat het ook een trend is in het interieur. Zowel voor kinderen als volwassenen, trouwens. Bij de één iets feller qua kleur dan bij de ander. Bovendien is het unisex, dus het past bij iedereen.

Papierwaren

Dat een trend uit het interieur naar de stationery wereld komt, gebeurt vaker. Als het niet altijd gebeurt. Maar op welke papierwaren staan ze dan zoal? Denk aan zakjes, stickers, labels en minikaart om mee in te pakken. Papier en tape om mee te journalen. Je maakt er gemakkelijk een vrolijk geheel van met deze items:

 • Stickers Regenboog van Kassaplan

  Stickers Regenboog

  0,50
 • Masking Tape Regenbogen van Studio Ins & Outs

  Masking Tape Regenbogen

  2,50
 • Wit kaartje met gekleurde illustratie van regenboog

  Minikaart Regenboog

  0,75
 • Set van 3 inpakvellen in warme pastelkleuren

  Inpakpapierset Pastel Warm

  4,95
 • Zakjes Regenboog van House of Products

  Zakjes Regenboog

  0,25
De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 565 reviews.