Trend: regenbogen in voorjaarscollecties

Is het jou al opgevallen? Illustraties van regenbogen komen dit voorjaar ineens overal terug! Zo ook op papierwaren. Ik heb ze al gespot in verschillende collecties in 2020. Vrolijk voor al jouw cadeaus, journal spreads en snailmails.

Trend: regenboog

Regenboog

De regenboog. Ik heb het altijd al een bijzonder fenomeen gevonden. En dat hij ontstaat wanneer regen en zonneschijn samen gaan, geeft niet alleen een mooi effect, maar ook moed. Want: na de regen komt altijd weer zonneschijn, als we even in dezelfde benamingen blijven. Het is immers het symbool voor optimisme en ultiem geluk. Iets wat we in deze tijden wel kunnen gebruiken (ook al is dat toeval).

Ik denk dat illustraties van regenbogen altijd wel op stationery aanwezig zijn geweest, maar dat ze dit voorjaar gewoon populair zijn. Dit is ook niet gek, als je bedenkt dat het ook een trend is in het interieur. Zowel voor kinderen als volwassenen, trouwens. Bij de één iets feller qua kleur dan bij de ander. Bovendien is het unisex, dus het past bij iedereen.

Papierwaren

Dat een trend uit het interieur naar de stationery wereld komt, gebeurt vaker. Als het niet altijd gebeurt. Maar op welke papierwaren staan ze dan zoal? Denk aan zakjes, stickers, labels en minikaart om mee in te pakken. Papier en tape om mee te journalen. Je maakt er gemakkelijk een vrolijk geheel van met deze items:

Stationery Box

Stationery Box

Meld je aan voor een abonnement om iedere maand een box mét korting te ontvangen! Losse edities zijn achteraf beschikbaar tegen de volledige prijs.

Exclusieve Box Cute-Tea

In samenwerking met EliseDingen heb ik een exclusieve box samengesteld! Deze is nu vanuit leverbaar zolang de voorraad strekt.

Over Post & Papier

Post & Papier is jouw (web)adres voor postartikelen, journal benodigdheden en verpakkingsmaterialen. Mijn passie voor papier, illustratie en creativiteit zorgt ervoor dat ik met veel liefde en plezier werk om de mooiste papierwaren voor jou te maken, te selecteren en te verpakken.

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Direct bereikbaar op ma, di ochtend, wo ochtend, do middag en vr ochtend. Daarbuiten duurt het langer voordat ik reageer.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

Formulier

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 580 reviews.