Inhoud

Unboxing snailmail & swap box maart 2022: fleurige bloemen

Dit was de snailmail & swap box van maart 2022 met het thema fleurige bloemen! In de video laat ik zien welke papierwaren erin zitten van Muchable, OnlyHappyThings en Kadopapier. Wil jij de snailmail & swap box ook graag ontvangen? Abonneer je of pre-order een losse box!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Anouk
Anouk
Ik ben Anouk Hempenius, een papierliefhebber in hart en nieren. Ik vind echte post zoveel leuker dat ik een webwinkel ben gestart. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Sinds ik de creatieve wereld online heb ontdekt, ben ik ook graag bezig met het maken van snailmails en swaps. En dit alles deel ik graag met jou! Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Want, zeg nou zelf: wat geluk in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 695 reviews.