Je hebt nog

Uren
Minuten
Seconden

om te bestellen voor kerst én mijn verlof!

Inhoud

Unboxing snailmail & swap box september 2022: Sinterklaas

Dit was de snailmail & swap box van september 2022 met het thema kleurrijk Sinterklaas! In de video laat ik zien welke papierwaren erin zitten van House of Products, KadoDesign en Nouk-san inclusief één exclusieve item en één limited edition product. Wil jij de snailmail & swap box ook graag ontvangen? Abonneer je of pre-order een losse box!

Let op: de volgende editie (november 2022) is voorlopig de laatste die uit komt vanwege zwangerschapsverlof van eind december t/m april.

https://youtu.be/lrgmT9oIOPI
Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Anouk
Anouk
Ik ben Anouk Hempenius, een papierliefhebber in hart en nieren. Ik vind echte post zoveel leuker dat ik een webwinkel ben gestart. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Sinds ik de creatieve wereld online heb ontdekt, ben ik ook graag bezig met het maken van snailmails en swaps. En dit alles deel ik graag met jou! Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Want, zeg nou zelf: wat geluk in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Meer tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 701 reviews.