POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Vaderdag

Het is bijna Vaderdag… Heb jij al een idee hoe jij jouw vader gaat verrassen op 17 juni 2018? Doe hier jouw inspiratie op! Stuur jouw vader een kaartje om te laten weten dat je aan hem denkt. Geef ‘m een cadeau om je dankbaarheid te demonstreren. Heb je jouw cadeau nog niet ingepakt? Gebruik dit verpakkingsmateriaal.

Kaarten

Wil jij jouw vader laten weten dat je aan hem denkt op vaderdag 2018? Stuur of geef een kaartje (bij een cadeau)! Let erop dat 17 juni op een zondag valt, dus bij het versturen zou hij op zaterdag aankomen.

Cadeaus

Wil jij jouw vader bedanken voor alles wat hij voor jou heeft gedaan? Alle cadeaus uit het assortiment die geschikt zijn voor vaderdag 2018 staat weergegeven op deze pagina!

Inpakken

Een cadeau is veel leuker als het mooi ingepakt is, toch? Dit geldt ook voor vaderdag 2018! Pak jouw cadeau feestelijk in met de volgende verpakkingsmaterialen.

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:

De informatie die wordt verzameld door dit formulier, is om in contact met jou te komen. Voor meer informatie, raadplaag het privacybeleid.
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten! Door jouw gegevens in te vullen en het bericht te versturen, ga je akkoord met het privacybeleid.
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht