Valentijn snailmailswap

Stuur jij graag post voor 14 februari? En vind je het leuk om te swappen? Doe mee aan de Valentijn snailmailswap! Verstuur en ontvang een snailmail in het thema liefde.

Het is weer bijna zover: dé tijd van het jaar om jouw geliefden te verrassen met liefdevolle post! Maar… heb je ook aan jezelf gedacht? Een beetje zelfliefde op z’n tijd kan namelijk absoluut geen kwaad! Daarom organiseer ik deze swap. Op die manier maak en verstuur je niet alleen post, maar ontvang je het ook.

Wat houdt de Valentijn snailmailswap in?

Bij de Valentijn snailmailswap verstuur én ontvang jij een snailmail met goodies in het thema liefde. Je maakt zelf een poststuk naar keuze en je ontvangt rond 14 februari zelf ook eentje van iemand anders. Plaats een foto van de door jou ontvangen snailmail in de Snailmail & Swap club op Facebook of deel hem met een tag op Instagram, afhankelijk waar je een account hebt. 

Inspiratie voor soorten snailmails:
* Pocketletter
* Flipbag of loaded bag
* Dubbele kaart
* Boekje
* Hartvorm

Op een rijtje:

  • Uitwisselen van snailmail
  • Thema: liefde
  • Eigen keuze welke soort snailmail
  • Ontvangen post op Instagram of in Facebook groep plaatsen
  • Opgeven t/m 31 januari
  • Adres van jouw maatje(s) op 1 februari
  • Snailmail uiterlijk 11 februari versturen

Wanneer vindt de swap plaats?

De Valentijn snailmailswap vindt plaats in februari. Geef je uiterlijk 31 januari op via het formulier hieronder om mee te doen. Op 1 februari krijg je het adres van jouw maatje per mail. Verstuur jouw kaarten uiterlijk 11 februari zodat jouw maatje hem hopelijk uiterlijk 15 februari ontvangt.

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 647 reviews.