Valentijnskaartenswap • POST & PAPIER
POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur*
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Valentijnskaartenswap

Vind jij het leuk om echte post te sturen? En vind je het leuk om iets met het thema Valentijnsdag te doen zonder dit te koppelen aan een geliefde? Doe mee met de Valentijnskaartenswap!

Het is bijna zover: Valentijn op 14 februari! Dé dag van het jaar waarop bedrijven roepen: “verwen jouw geliefde vandaag”. Ik doe hier natuurlijk ook aan mee: ik heb een inspiratiepagina gemaakt met verschillende kaarten en verpakkingsmaterialen met decoratie die perfect zijn voor Valentijn. Ik zou echter zo graag zien dat er niet meer commercieel wordt gedacht over 14 februari. En dat mensen inzien dat het ook leuk is om een vriend(in), een familielid, een kennis of zelfs een vreemde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dit kan uiteraard iedere dag, maar ik vind Valentijn een perfecte gelegenheid om hier aandacht aan te schenken. Daarom wil ik graag een Valentijnskaartenswap organiseren voor mijn bezoekers en klanten! Doe jij mee?

Valentijnskaartenswap 2018

Wat houdt de Valentijnskaartenswap in?

Het komt er op neer dat jij jezelf opgeeft om een kaartje te versturen én om een kaartje te ontvangen. Je kunt je tot en met 6 februari opgeven om mee te doen. Vervolgens krijg je uiterlijk 10 februari van mij een e-mail met daarin een adres. Diegene stuur je op 12 of 13 februari een kaartje zodat het op 14 februari aan komt (liefst op 12e). Je mag hiervoor een kaartje gebruiken uit jouw eigen collectie, maar ook alvast één bestellen. Er wordt niet afgestemd op persoonlijke voorkeur, het moet alleen opbeurend en liefdevol zijn.

Nadat je zelf een kaartje hebt verstuurd voor de Valentijnskaartenswap, is het alleen nog afwachten totdat er ook bij jouw een kaartje op de deurmat of in de brievenbus valt (hopelijk op 14 februari). Dit kaartje komt van iemand anders dan degene van wie jij het adres hebt ontvangen. Een beetje liefde door middel van echte post dus!

Op een rijtje:

  • Valentijnskaartenswap
  • Uiterlijk opgeven t/m 6 februari
  • Adres van jouw maatje uiterlijk 10 februari
  • Kaartje verzenden op 12 of 13 februari (liefst 12e)
  • Aankomst kaartjes op 14 februari
  • Kaartjes mogen uit eigen collectie of bestel ze van de tevoren

Ja, ik doe graag mee!

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden voor deze swap.

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier