POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Valentijnskaartenswap

Vind jij het leuk om echte post te sturen? En vind je het leuk om iets met het thema Valentijnsdag te doen zonder dit te koppelen aan een geliefde? Doe mee met de Valentijnskaartenswap!

Het is bijna zover: Valentijn op 14 februari! Dé dag van het jaar waarop bedrijven roepen: “verwen jouw geliefde vandaag”. Ik doe hier natuurlijk ook aan mee: ik heb een inspiratiepagina gemaakt met verschillende kaarten en verpakkingsmaterialen met decoratie die perfect zijn voor Valentijn. Ik zou echter zo graag zien dat er niet meer commercieel wordt gedacht over 14 februari. En dat mensen inzien dat het ook leuk is om een vriend(in), een familielid, een kennis of zelfs een vreemde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dit kan uiteraard iedere dag, maar ik vind Valentijn een perfecte gelegenheid om hier aandacht aan te schenken. Daarom wil ik graag een Valentijnskaartenswap organiseren voor mijn bezoekers en klanten! Het is een beetje kortdag, maar ik hoop dat jullie alsnog mee willen doen.

Valentijnskaartenswap 2018

Wat houdt de Valentijnskaartenswap in?

Het komt er op neer dat jij jezelf opgeeft om een kaartje te versturen én om een kaartje te ontvangen. Je kunt je tot en met 10 februari opgeven om mee te doen. Vervolgens krijg je op 11 februari van mij een e-mail met daarin een adres. Diegene stuur je op 12 of 13 februari een kaartje zodat het op 14 februari aan komt (liefst op 12e). Je mag hiervoor een kaartje gebruiken uit jouw eigen collectie, maar ook alvast één bestellen. Er wordt niet afgestemd op persoonlijke voorkeur, het moet alleen opbeurend en liefdevol zijn. Let op! De kaartenactie via P&P staat los van deze swap. 

Nadat je zelf een kaartje hebt verstuurd voor de Valentijnskaartenswap, is het alleen nog afwachten totdat er ook bij jouw een kaartje op de deurmat of in de brievenbus valt (hopelijk op 14 februari). Dit kaartje komt van iemand anders dan degene van wie jij het adres hebt ontvangen. Een beetje liefde door middel van echte post dus!

Op een rijtje:

  • Valentijnskaartenswap
  • Uiterlijk opgeven t/m 10 februari
  • Adres van jouw maatje op 11 februari
  • Kaartje verzenden op 12 of 13 februari (liefst 12e)
  • Aankomst kaartjes op 14 februari
  • Kaartjes mogen uit eigen collectie of bestel ze van de tevoren

Ja, ik doe graag mee!

Helaas, het is niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven voor deze swap.

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:

De informatie die wordt verzameld door dit formulier, is om in contact met jou te komen. Voor meer informatie, raadplaag het privacybeleid.
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten! Door jouw gegevens in te vullen en het bericht te versturen, ga je akkoord met het privacybeleid.
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht