Valentijnscadeau inpakken voor 14 februari • POST & PAPIER
POST & PAPIER
Sparen voor korting & cadeaus
Gratis verzending vanaf €30
Papierwaren abonnementen
Gratis cadeauservice
Gepersonaliseerde papierwaren

Valentijnscadeau inpakken

Op zoek naar de mooiste verpakkingsmaterialen voor jouw Valentijnscadeau? Stop met zoeken! Op deze pagina staat een overzicht van prachtige items in drie verschillende kleurenthema’s waar je direct mee aan de slag kunt. De verpakkingsmaterialen zijn namelijk ideaal om met elkaar te combineren. Een Valentijnscadeau inpakken is hiermee dus niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens leuk! Wedden dat jouw geliefde of vriend(in) nu niet alleen blij wordt van jouw cadeau, maar ook van de verpakking?

THEMA’S: rood en roze / zwart wit / metallic

Rood en roze

Wil je graag een traditioneel Valentijnscadeau inpakken? Gebruik dit kleurenthema! Deze rode en roze verpakkingsmaterialen zijn prachtig met elkaar te combineren. Zeker in combinatie met de luiaard illustraties die met Valentijn en het thema liefde in gedachten zijn ontworpen. Mocht je één van de beide kleuren niet gebruiken, zou je het natuurlijk ook kunnen combineren met één van de andere thema’s.

THEMA’S: rood en roze / zwart wit / metallic

Zwart wit

Heb je liever iets minder kleurrijks voor jouw cadeau(s)? Geen probleem. Er zijn genoeg zwart wit verpakkingsmaterialen verkrijgbaar waarmee je jouw Valentijnscadeau toch mooi inpakt! Zeker als je het combineert met hartjes.

THEMA’S: rood en roze / zwart wit / metallic

Metallic Valentijnscadeau inpakken

Vind je rood en roze te druk, maar zwart wit te rustig? Overweeg om jouw cadeaus voor 14 februari in te pakken met metallic verpakkingsmaterialen! Prachtig om te combineren met de eerder genoemde thema’s, want een beetje ‘shiny’ valt dan extra op. Goud, zilver en koper zijn natuurlijk ook prachtig om apart te gebruiken.

THEMA’S: rood en roze / zwart wit / metallic

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 280 reviews.

Secured By miniOrange