Valentijnskaartenswap

Vind jij het leuk om echte post te sturen? En vind je het leuk om iets met het thema Valentijnsdag te doen zonder dit te koppelen aan een geliefde? Doe mee met de Valentijnskaartenswap!

Het is bijna zover: Valentijn op 14 februari! Dé dag van het jaar waarop bedrijven roepen: “verwen jouw geliefde vandaag”. Ik doe hier natuurlijk ook aan mee: ik heb een inspiratiepagina gemaakt met verschillende kaarten en verpakkingsmaterialen met decoratie die perfect zijn voor Valentijn. Ik zou echter zo graag zien dat er niet meer commercieel wordt gedacht over 14 februari. En dat mensen inzien dat het ook leuk is om een vriend(in), een familielid, een kennis of zelfs een vreemde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dit kan uiteraard iedere dag, maar ik vind Valentijn een perfecte gelegenheid om hier aandacht aan te schenken. Zéker in deze gekke tijd met corona en de lockdown. Daarom wil ik graag een Valentijnskaartenswap organiseren voor mijn bezoekers en klanten! Doe jij mee?

Valentijnskaartenswap 2018

Wat houdt de Valentijnskaartenswap in?

Het komt er op neer dat jij jezelf opgeeft om een kaartje te versturen én om een kaartje te ontvangen. Je kunt je tot en met 20 januari opgeven om mee te doen. Vervolgens krijg je uiterlijk 22 januari van mij een e-mail met daarin een adres. Diegene stuur je in de week van 8 februari een kaartje zodat het uiterlijk op 13 februari aan komt (helaas valt de 14e op een zondag). Je mag hiervoor een kaartje gebruiken uit jouw eigen collectie, maar ook alvast één bestellen. Er wordt niet afgestemd op persoonlijke voorkeur, het moet alleen opbeurend en liefdevol zijn.

Nadat je zelf een kaartje hebt verstuurd voor de Valentijnskaartenswap, is het alleen nog afwachten totdat er ook bij jouw een kaartje op de deurmat of in de brievenbus valt (hopelijk op 13 februari). Dit kaartje komt van iemand anders dan degene van wie jij het adres hebt ontvangen. Een beetje liefde door middel van echte post dus! Mocht je niks ontvangen hebben op 16 februari, laat het me dan even weten. Van 12 t/m 15 februari ben ik niet bereikbaar en het is handig om de dinsdag ook nog even af te wachten in verband met verwachte drukte bij PostNL.

Op een rijtje:

  • Valentijnskaartenswap
  • Uiterlijk opgeven t/m 20 januari
  • Adres van jouw maatje uiterlijk 22 januari
  • Kaartje verzenden in de week van 8 februari
  • Aankomst kaartjes op 13 februari
  • Kaartjes mogen uit eigen collectie of bestel ze van de tevoren

Ja, ik doe graag mee!

Helaas, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de kaartenswap.

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 565 reviews.