Het is bijna 14 februari! Wie is jouw Valentijn? Stuur een geliefde, een vriend(in) of familielid liefdevolle post met deze inspiratie.

Rood kaartje met een hartvormige ballon en tekst 'love is in the air'

Stuur een kaartje

Echte post is zoveel leuker! Zorg voor wat liefde in de brievenbus van jouw geliefde, vriend(in) of familie door een kaartje te sturen. Simpel en gemakkelijk, maar met een groot effect.

Uitgelichte kaarten

Maak een snailmail

Ga je liever creatief aan de slag met het thema Valentijn? Maak een snailmail en stuur dit kleine brievenbusgeluk vervolgens op! Met kleine cadeautjes erin maak je het extra speciaal.

Valentijn op het blog

Valentijnspost maken: dubbele kaart

Een gevouwen kaart kan gemakkelijk omgetoverd worden tot een snailmail. Dit geeft net iets extra’s aan jouw Valentijnspost! Hoe? 

Valentijnskaarten schrijven

Een valentijnskaart… wat zet je erop? Ik heb 9 manieren op een rijtje gezet zodat jij een bijzondere boodschap op jouw kaartje of in een brief kunt zetten.

Verpak jouw cadeaus

Wil jij graag iemand verrassen met Valentijn? Heb jij een cadeautje voor 14 februari? Doe hier inpakinspiratie op!

Uitgelichte verpakkingen

Love is in the air! Valentijn is de tijd van het jaar om heerlijk weg te zwijmelen, ook als je geen geliefde hebt. Bovendien is 14 februari bij uitstek geschikt om eens wat (extra) liefde per post te sturen. Naar een vriend(in) of familielid bijvoorbeeld, om ze te laten weten hoeveel je om ze geeft. 

Valentijnspost inspiratie

Heb je even geen inspiratie omdat Valentijn vrij snel volgt op de feestdagen waarin je net ook al post hebt vestuurd? Geen probleem: bij Post & Papier ben je op het juiste adres voor Valentijnspost inspiratie. Mix en match jouw papierwaren bij elkaar en ga aan de slag met de DIY’s op het blog!

Wie stuur jij in februari een kaartje, een brief of een snailmail? Liefde verspreiden met echte post is immers zoveel leuker dan een appje of mailtje. 

Valentijnscadeaus inpakken

Wil je iemand helemaal in het zonnetje zetten? Stel een leuk pakketje samen in de vorm van een swap en pak alle cadeaus in met liefdevol papier! Een cadeautje uitpaken op 14 februari wordt op die manier nog net een stukje leuker.

Contact

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Direct bereikbaar op ma, di ochtend, wo ochtend, do middag en vr ochtend. Daarbuiten duurt het langer voordat ik reageer.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 630 reviews.