Nr. #1 in eigentijds postpapier

Inhoud

Win kattencollectie van Nouk-san: stuur mij verjaardagspost!

Hieperdepiep… hoera! Over vijf dagen ben ik jarig en bestaat Post & Papier 4 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Deze week bestel je daarom de feestartikelen van MiekinVorm met korting, maar ik vind het ook leuk om iets weg te geven. Je maakt kans op de gehele kattencollectie van Nouk-san als je mij verjaardagspost stuurt!

Ansichtkaartenset Cattastic van Nouk-san

Kattencollectie van Nouk-san

Als je mijn webwinkel of mijn collectie volgt, weet je het waarschijnlijk al: in februari bracht ik een kattencollectie uit. Een zwart witte serie met simpele illustraties van snorharen, pootjes, oortjes en staarten die het ontwerp juist versterken. De collectie bestaat uit vier ansichtkaarten, twee minikaarten, stickers, masking tape, inpakpapier, zakjes, briefpapier en een notitieblok. Tot nu toe zijn jullie er net zo’n fan van als ik zelf! Daarom wil ik graag een pakket met alle items weggeven aan één van mijn klanten voor mijn verjaardag en jubileum op 18 maart. Ik doe er ook nog een extraatje bij.

Stuur mij post en win!

Ben jij een echte kattenliefhebber en wil je graag kans maken op dit pakket? Stuur mij dan verjaardagspost! De post mag voor Post & Papier zijn in verband met het jubileum, maar ook voor mij persoonlijk. Het is maar net wat je zelf wilt. Je mag ook zelf weten wat je stuurt: een kaartje, een brief of eventueel een snailmail. Het is wel handig om jouw naam en e-mailadres te vermelden zodat ik je kan bereiken als je wint. De winactie loopt t/m dinsdag 20 maart in verband met vertraagde post. Ik maak de winnaar eind maart bekend! Mijn adres:
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen?
Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!

1 gedachte over “Win kattencollectie van Nouk-san: stuur mij verjaardagspost!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 749 reviews.
Scroll naar boven