Zomerswap

Vind jij het leuk om cadeautjes per echte post te sturen (en te ontvangen)? En heb jij zin om aan de slag te gaan met het thema zomer? Geef je dan op voor de zomerswap van Post & Papier!

DIY pocketletter zomer

Over twee weken is het zover: het zomer seizoen gaat dan van start! Het is al een tijdje mooi weer in Nederland, maar nu is het nog wachten op de vrije tijd om er echt van te genieten. Om extra te genieten van de zomer, organiseer ik een swap. Niets is zo leuk als een cadeautje in de brievenbus! Of om zelf creatief aan de slag te gaan.

Wat houdt de Zomerswap in?

Door mee te doen aan de Zomerswap, geef je jezelf op om een zomerse swap samen te stellen en te versturen, maar ook om zelf één te ontvangen. Je mag jouw eigen invulling geven aan de swap, zolang het maar in het thema en bij het moodboard van jouw maatje past. De voorwaarden zijn:

  • Je stelt een swap samen in het thema zomer;
  • Je bent lid van de online community groep op deze website;
  • Je verstuurt jouw swap minimaal als brievenbuspakje;
  • Je stopt minimaal drie cadeautjes in de swap;
  • Je maakt minimaal één item zelf (bijvoorbeeld een snailmail, een poster of iets anders);
  • En je stopt er een berichtje bij voor jouw maatje (waarin jij jezelf ook bekend maakt).

Je kunt je opgeven tot en met 30 juni. Vervolgens verdeel ik de maatjes zo snel mogelijk. Je hebt tot 15 juli de tijd om jouw swap op te sturen naar jouw maatje. En dan is het wachten tot jouw eigen verrassing op de deurmat ploft! Doe je mee?

Ja, ik doe graag mee!

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 668 reviews.