Snailmail & Swap box

Iedere twee maanden een verrassing in je brievenbus!

Bestel box WINTER WONDERLAND (afgeprijsd) en LENTE PICKNICK zolang de voorraad strekt!

Heb jij nooit genoeg postartikelen in huis?
Kun je geen keuze maken?
Wil je regelmatig nieuwe items voor je collectie?
Houd jij van verrassingen?

Neem een abonnement op de snailmail & swap box

Je krijgt iedere 2 maanden een brievenbusdoosje vol kaarten, briefpapier, snailmail spullen en verpakkingsmaterialen met een thema thuisgestuurd. Iedere editie bevat tenminste één exclusief item, maar bestaat uiteraard ook voor een deel uit het assortiment van de webwinkel. De papierwaren uit een box passen altijd bij elkaar en zijn gemakkelijk te combineren.

Bestel box WINTER WONDERLAND (afgeprijsd) en LENTE PICKNICK zolang de voorraad strekt!

winter wonderland

eenmalige betaling
19.95
14,95 + verzendkosten
 • EEN LOSSE BOX
 • DIRECT VERZONDEN
 • THEMA WINTER WONDERLAND
januari

lente picknick

eenmalige betaling
19,95 + verzendkosten
 • EEN LOSSE BOX
 • DIRECT VERZONDEN
 • THEMA LENTE PICKNICK
januari

abonnement

betaling per box
18,95 + verzendkosten per box
 • IEDERE 2 MAANDEN BETALING PER INCASSO
 • €1 KORTING OP BOX
 • AUTOMATISCH THUISGESTUURD TUSSEN 15e EN 18e VAN DE MAAND
 • ALTIJD EEN EDITIE BESCHIKBAAR VOOR JOU
 • ORDERBEVESTIGING OP 21e VAN DE MAAND
 • AUTOMATISCH GEÏNCASSEERD ROND DE 25e
 • OPZEGGEN KAN T/M 20e VAN DE VOORAFGAANDE MAAND
maart

abonnement

betaling per 3 boxen
17,95 + verzendkosten per box
 • BETALING PER 3 BOXEN
 • IEDER HALF JAAR BETALING PER INCASSO
 • €2 KORTING PER BOX
 • AUTOMATISCH THUISGESTUURD TUSSEN 15e EN 18e VAN DE MAAND
 • ALTIJD EEN EDITIE BESCHIKBAAR VOOR JOU
 • ORDERBEVESTIGING OP 21e VAN DE MAAND
 • AUTOMATISCH GEÏNCASSEERD ROND DE 25e
 • OPZEGGEN KAN T/M 20e VAN DE VOORAFGAANDE MAAND

winter wonderland

eenmalige betaling
19,95 + verzendkosten
 • ÉÉN LOSSE BOX
 • BETAAL GEHELE WAARDE VAN BOX
 • VERZONDEN OP 15 SEPTEMBER
 • JE ZIT NERGENS AAN VAST
 • ZELF BESTELLEN EN BETALEN
 • SAMEN TE BESTELLEN MET ANDERE PRODUCTEN ALS PAKKETPOST
januari

Let op: de abonnementen en producten uit de webshop kunnen niet tegelijkertijd worden afgerekend, losse edities wel!

Ervaringen van klanten

Veelgestelde vragen

Je krijgt iedere 2 maanden een doos met onder andere kaarten, briefpapier, snailmail spullen en verpakkingsmaterialen in een bepaald thema thuisgestuurd zolang jouw abonnement aan staat.

De box bestaat vrijwel altijd uit enkele kaarten, een notitieblok of briefpapier met enveloppen en/of zakjes, inpakpapier, een rolletje washi tape en stickers. Dit kan een enkele keer afwijken.

Om de snailmail & swap box van de volgende keer te ontvangen, dien je je uiterlijk de 7e van de maand waarin de editie uitkomt te abonneren.

De box kost €18,95 per 2 maanden exclusief verzendkosten. Als je jezelf opgeeft voor een half jaar krijg je korting op het totaalbedrag: je betaalt dan €17,95 per box exclusief verzendkosten.

Er zijn veel klanten die zich aanmelden voor het per box abonnement, maar hem na de eerste editie die ze ontvangen meteen stopzetten. Dit is helaas niet de bedoeling van een abonnement: de korting is bedoeld voor klanten die meerdere boxen willen en per box willen betalen. De waarde van €1 die bij de aanmelding voldaan dient te worden, is de korting die je normaal gesproken krijgt op een box als je abonnee bent. Daarbij worden de incassogegevens hiermee doorgegeven aan de bank. Vanaf de tweede editie betaal je gewoon €18,95 plus verzendkosten per box.

Iedere box bevat papierwaren met de waarde van zo’n €20 totaal (exclusief verzendkosten). Alleen met een abonnement krijg je dus korting op de producten!

De boxen worden tussen de 15e en 18e van de maand in januari, maart, mei, juli, september en november verstuurd.

Door dit product in je winkelmand te doen en af te rekenen via iDEAL of BanContact. Bestel je jouw box tussen de 8e en de 20e van de maand? Je betaalt €1 voor de eerste box en het opgeven van jouw betalingsgegevens. De eerste kosten worden daarna pas rond de 25e van jouw rekening gehaald door middel van incasso. Op de 21e krijg je hier alvast een mail over. Bestel je jouw box hierna? Je betaalt het eerste bedrag meteen door middel van iDEAL of BanContact en daarna wordt het iedere keer rond de 25e geïncasseerd.

Klopt! Dit komt omdat de snailmail & swap box apart wordt verzonden, dus er moeten apart kosten hiervoor in rekening worden gebracht. Ook is het voor mij overzichtelijker en krijg jij aparte mails voor jouw snailmail & swap box en bestelling. Losse boxen kunnen wel besteld worden in combinatie met andere items.

Ja, als je tussen de 21e van de ene maand en de 7e van de andere maand besteld. De eerste keer dien je handmatig met iDEAL of Bancontact te betalen zodat jouw bankgegevens worden opgeslagen voor incasso. Als je na de 7e en voor de 21e van de maand besteld, wordt er €1 in rekening gebracht als aanmeldkosten (zie vraag hierboven waarom). Vanaf de volgende editie gaat het voortaan automatisch.

Iedere 25e van de maand worden de incasso’s geactiveerd. Op de 21e krijg je alvast een mail dat jouw abonnement vernieuwd is en dat de incasso ingediend is bij de bank. Het geld afschrijven duurt echter 3 tot 4 dagen, dus het gaat eraf rond de tijd dat jouw loon op je rekening staat zoals hierboven aangegeven. Je kunt dan niet meer annuleren voor die periode.

Bij een abonnement betaal je €3,95 per box binnen Nederland, dit is het tarief voor een brievenbuspakje. Om je box naar België te laten versturen, kost dit het reguliere tarief. Indien je meerdere edities besteld, zul je dus ook alle verzendkosten hiervoor vooruit betalen.

Natuurlijk! Log in op jouw account en ga naar jouw abonnementen. Je kunt hem op ieder moment stopzetten. Houd er rekening mee dat op de 21e van de maand incasso’s naar de bank gestuurd worden en het bedrag enkele werkdagen later wordt geïncasseerd. Je kunt dan niet meer annuleren voor die periode. Wil je de box van volgende maand niet willen ontvangen, dien je jouw abonnement uiterlijk de 20e op te zeggen. Mocht je hem weer willen activeren, moet je hem opnieuw bestellen via deze pagina. Eventueel kun je hem ook in de wacht zetten als je een pauze wilt. Indien je meerdere boxen hebt besteld, blijf je deze ontvangen totdat de periode is afgelopen.

Als je een box hebt besteld en ontvangen, is het niet mogelijk om deze te retourneren. Deze zijn met zorg samengesteld per editie en er zijn apart inkopen voor gedaan. Uiteraard is het wel mogelijk om jouw abonnement stop te zetten voor de volgende editie t/m de 20e van de voorafgaande maand.

Ja, het is verplicht om een account aan te maken of te hebben. De reden hiervoor is omdat je jouw abonnement dan kunt beheren door in te loggen.

Uiteraard! Log in op jouw account om jouw adres aan te passen. Let op: heb je een 3 boxen abonnement en heb je nog niet alle boxen ontvangen? Geef het ook per mail aan mij door, want dan moet ik het handmatig aanpassen.

Helaas is het niet mogelijk om binnen jouw huidige abonnement het bankrekeningnummer aan te passen. Zet de huidige op stop zodat je de box opnieuw kunt bestellen via iDEAL of BanContact. De eerste betaling is namelijk benodigd om jouw gegevens toe te voegen aan het systeem van de automatische incasso.

Dit is helaas niet mogelijk. Om de betaling voor de volgende box op tijd binnen te hebben, heb ik de incassodatum vastgesteld op de 25e (de gegevens worden op de 21e al doorgegeven aan de bank).

Ja, zolang de voorraad strekt tegen het volledige tarief van €19,95 + €5,25 verzendkosten.

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven