Sparen voor korting

Verzamel punten als ingelogde klant en wissel ze in voor korting bij Post & Papier! Al vanaf 50 punten behaal je jouw voordeel: je krijgt minimaal €0,50 korting op jouw volgende bestelling.

Wat houdt het sparen in?
Bij iedere €1 aan producten die je spendeert in mijn webwinkel (afgerond naar boven), krijg je 1 punt toegekend. Voor iedere 10 punten krijg je €0,10 korting. Vanaf 50 punten is het mogelijk om jouw punten in te wisselen. Let op! Je krijgt alleen punten wanneer je afrekent met jouw account (je moet dus ingelogd zijn).

Hoe verzamel ik punten?
Je verzamelt punten door het plaatsen van een bestelling. Je krijgt een spaarpunt voor iedere euro die je uitgeeft (exclusief verzendkosten). Er zijn ook extra punten te verdienen:

  • 10 punten voor het aanmaken van een account (benodigd voor sparen)
  • 1 punt extra voor iedere €10 die je uitgeeft
  • 5 punten per product beoordeling
  • 5 punten bij iedere 5e bestelling
  • 10 punten voor bestellingen vanaf €50
  • 50 punten wanneer je jarig bent als je jouw geboortedatum bij het afrekenen hebt ingevuld

Je spaart geen punten door het achterlaten van een beoordeling bij WebwinkelKeur, een uitgelicht product bestellen of het inschrijven op de nieuwsbrief. Voor een beoordeling bij WebwinkelKeur krijg je een code van 10% korting toegestuurd. Voor het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je een gratis printable toegestuurd.

Waar kan ik mijn puntenaantal bekijken?
Jouw puntenaantal is te bekijken via de pagina ‘mijn account’.

Hoe kan ik mijn punten inleveren?
Je wisselt jouw punten in door te klikken op ‘punten inwisselen’ in jouw winkelmand. Het aantal punten met het kortingsbedrag staat hier tevens weergeven. Het inwisselen van punten kan vanaf 50 punten.

Kan ik mijn punten oneindig gebruiken?
Nee, na een half jaar verlopen punten automatisch.

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 668 reviews.