Sparen voor korting

Verzamel punten als ingelogde klant en wissel ze in voor korting bij Post & Papier! Al vanaf 50 punten behaal je jouw voordeel: je krijgt minimaal €0,50 korting op jouw volgende bestelling.

Wat houdt het sparen in?
Bij iedere €1 aan producten die je spendeert in mijn webwinkel (afgerond naar boven), krijg je 1 punt toegekend. Voor iedere 10 punten krijg je €0,10 korting. Vanaf 50 punten is het mogelijk om jouw punten in te wisselen. Let op! Je krijgt alleen punten wanneer je afrekent met jouw account (je moet dus ingelogd zijn).

Hoe verzamel ik punten?
Je verzamelt punten door het plaatsen van een bestelling. Je krijgt een spaarpunt voor iedere euro die je uitgeeft (exclusief verzendkosten). Er zijn ook extra punten te verdienen:

  • 25 punten voor het aanmaken van een account (benodigd voor sparen)
  • 50 punten wanneer je jarig bent als je jouw geboortedatum bij het afrekenen hebt ingevuld
  • 5 punten per product beoordeling
  • 5 punten bij iedere 5e bestelling
  • 10 punten voor bestellingen vanaf €50
  • 5 punten voor een stationery box

Je spaart geen punten door het achterlaten van een beoordeling bij WebwinkelKeur, een uitgelicht product bestellen of het inschrijven op de nieuwsbrief. Voor een beoordeling bij WebwinkelKeur krijg je een code van 10% korting toegestuurd. Voor het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je een gratis printable toegestuurd.

Waar kan ik mijn puntenaantal bekijken?
Jouw puntenaantal is te bekijken via de pagina ‘mijn account’.

Hoe kan ik mijn punten inleveren?
Je wisselt jouw punten in door te klikken op ‘punten inwisselen’ in jouw winkelmand. Het aantal punten met het kortingsbedrag staat hier tevens weergeven. Het inwisselen van punten kan vanaf 50 punten.

Stationery Box

Stationery Box

Meld je aan voor een abonnement om iedere maand een box mét korting te ontvangen! Losse edities zijn achteraf beschikbaar tegen de volledige prijs.

Exclusieve Box Cute-Tea

In samenwerking met EliseDingen heb ik een exclusieve box samengesteld! Deze is nu vanuit leverbaar zolang de voorraad strekt.

Over Post & Papier

Post & Papier is jouw (web)adres voor postartikelen, journal benodigdheden en verpakkingsmaterialen. Mijn passie voor papier, illustratie en creativiteit zorgt ervoor dat ik met veel liefde en plezier werk om de mooiste papierwaren voor jou te maken, te selecteren en te verpakken.

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Direct bereikbaar op ma, di ochtend, wo ochtend, do middag en vr ochtend. Daarbuiten duurt het langer voordat ik reageer.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

Formulier

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 580 reviews.