Nr. #1 in eigentijds postpapier

Over mij

Over Post & Papier en Anouk

Hi! Leuk dat je meer wilt weten over Post & Papier, mijn webwinkel voor al jouw kaarten, briefpapier en snailmail spullen. Op deze pagina vertel ik iets over mezelf en mijn webwinkel. Want echte post is immers zoveel leuker!

Echte post

Laat ik beginnen om mezelf voor te stellen: mijn naam is Anouk en ik ben 29 jaar. Als kind verzamelde ik al kaarten: op vakantie nam ik altijd enkele als herinnering mee en ontvangen verjaardagskaarten wilde ik nooit weg gooien. Ik vond de ontwerpen eerst vooral erg leuk, maar al vrij snel ontdekte ik ook de waarde van het ontvangen van post. Hoe leuk is het als er papieren aandacht op de deur mat ligt? Daarom begon ik zelf ook met het versturen van kaartjes door middel van onder andere Postcrossing en schrijven van brieven met penvriendinnen. Met dat laatste ben ik inmiddels tijdelijk gestopt, maar het maken van snailmails met een klein begeleidend briefje doe ik nog steeds. Ook doe ik af en toe mee aan een swap. En alle kaarten die ik ontvang, bewaar ik tot de dag van vandaag trouwens nog steeds. Echte post is immers zoveel leuker: het is een cadeautje voor in je brievenbus!

Inpakken

Als ik post verstuur, probeer ik dit een beetje extra aan te kleden. Want een envelop of pakketje dat er leuk uit ziet, maak je toch nóg liever open? Zo maakt je hart twee keer een sprongetje! De mijne in ieder geval wel. Het suggereert namelijk net dat beetje extra aandacht dat eraan is besteed. Daarom stop ik een brief liever in een gekleurde envelop en een kaartje in een vrolijke zakje met een bijpassende sluitzegel. Gaat het om een swap? Met cadeaupapier zorg je voor een feestje! En verpakkingsmaterialen zijn sowieso ook een leuke basis voor een snailmail. Ik vind het heerlijk om met allerlei creatieve papierwaren een poststuk te maken. Het is voor mij echt een stukje ontspanning en je tovert er een glimlach mee op iemands gezicht.

Webwinkel

Om post te versturen, heb je natuurlijk materialen nodig. Ik wist altijd bij verschillende (web)winkels wel te slagen, maar ik miste een punt om al mijn favorieten in één keer te scoren. Omdat ik mijn eigen ontwerpen al online verkocht (lees hieronder meer), besloot ik dit uit te breiden met producten van merken waar ik zelf verliefd op ben en zo is Post & Papier ontstaan. Een verzamelpunt van mijn eigen favorieten én ontwerpen om al jouw kaarten, briefpapier en snailmail spullen aan te schaffen waar ik ook mee werk. Zo kun je direct aan de slag met het blij maken van anderen terwijl je zelf een momentje voor jezelf hebt en ontspant!

Ontwerpen

Sinds maart 2014 run ik deze webwinkel, maar daarvoor was ik ook al ondernemer. Ik hielp namelijk zakelijke klanten en bloggers met hun website en drukwerk. Omdat ik zelf graag teken en iets met mijn eigen ontwerpen wilde doen, besloot ik producten te laten drukken. Dit begon met een paar kaarten, briefpapier en stickers. Toen ik serieus begon met een webwinkel ben ik dit echter uit gaan breiden. Inmiddels heb ik een hele eigen collectie genaamd Nouk-san én staan er ook enkele unieke items online op Post & Papier. Uniek, maar wel eigentijds.

Post & Papier

Hoewel ik mijn shop ben gestart onder de naam Nouk-san, ben ik in 2014 overgestapt naar de naam Post & Papier. Deze had ik al een tijdje in mijn hoofd, maar ik dacht dat dit te simpel was. Toen ik besloot om er toch voor te gaan, was ik eigenlijk een beetje verbaasd dat de naam nog vrij was. Echter heb ik nog geen moment spijt gehad van deze beslissing! De naam past namelijk goed bij het assortiment van kaarten, briefpapier en snailmail spullen, zéker sinds ik in 2021 een tweede webwinkel heb geopend met de naam JouwJournal.nl voor alle journal benodigdheden.

Ik hoop dat jij net zoveel plezier beleefd aan alle postartikelen en verpakkingsmaterialen uit de webwinkel als ik. Ik zoek en maak ze in ieder geval met veel liefde voor je. Heb je een vraag? Neem contact met mij op, vind ik leuk.

Groetjes,
Anouk

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 749 reviews.
Scroll naar boven