POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Over mij

Leuk dat je meer wilt weten over Post & Papier, dé webwinkel voor creatieve papierwaren met een gouden randje! Op deze pagina vertel ik iets over mezelf, over mijn passie voor papierwaren en over mijn webwinkel.

Over Post & Papier en Anouk

Anouk

Hi! Ik ben Anouk Hempenius en ik ben 24 jaar. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, onder andere met post. Ik ben een kaartenverzamelaar en een papierliefhebber. Ook heb ik een voorliefde voor illustratie en DIY. Deze passies kan ik via Post & Papier met de buitenwereld delen!

Post

Al van jongs af aan ben ik kaarten aan het verzamelen, in allerlei soorten en maten. Van vakantie nam ik altijd een ansichtkaart mee en ik heb tot vele jaren terug alle ontvangen kaarten bewaard, die ik overigens nog steeds heb liggen. Inmiddels is mijn verzameling aardig groot en doe ik mee aan projecten zoals Postcrossing en Snailmail. Want wat is er nou leuker dan echte post versturen én ontvangen?

Papier

Enkele jaren nadat ik kaarten begon te verzamelen, ontdekte ik ineens papierwaren. Ik vond het enorm leuk om nieuwe notitieboeken en pennen te scoren bijvoorbeeld. Ook ben ik toen begonnen met knutselen, waarbij ik papier gebruikte. Ik vind het heerlijk om de mooiste parels uit de stationery wereld te zoeken en te bewonderen!

Webwinkel

Toen ik mijn bedrijf vijf jaar geleden officieel inschreef bij de Kamer van Koophandel, leek het mij leuk een eigen kaartenserie uit te brengen. Met mijn eigen ontwerpen en die van andere illustratoren. Er volgden al vrij snel ook andere papierwaren onder de naam Nouk & co.

Omdat ik mijn assortiment uit wilde breiden met merken en papierwaren waarop ik zelf verliefd op ben, heb ik in maart 2014 de webwinkel omgezet naar Post & Papier!

Post & Papier

Met mijn webwinkel wil graag mijn liefde voor postartikelen en papierwaren delen! Zowel van eigen hand als merken die ik enorm inspirerend vind. In het assortiment vind je voornamelijk handgemaakte en geïllustreerde producten terug.

Ik sta volledig achter iedere product dat ik in mijn webwinkel aan bied! Ik wil namelijk alleen papierwaren verkopen die ik ook zou aanschaffen als ik klant bij mijn eigen webwinkel zou zijn. Alle items hebben een gouden randje.

Dit is tevens een reden voor de start van de huidige webwinkel: ik kom in veel stationery webwinkels wel enkele favorieten tegen, maar voor een combinatie moest ik altijd zoeken. En nu staat alles bij elkaar! Met in de toekomst hopelijk nóg meer producten die op mijn lijstje staan.

Groetjes,
Anouk

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:

De informatie die wordt verzameld door dit formulier, is om in contact met jou te komen. Voor meer informatie, raadplaag het privacybeleid.
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten! Door jouw gegevens in te vullen en het bericht te versturen, ga je akkoord met het privacybeleid.
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht