nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Over mij

Hi! Leuk dat je meer wilt weten over Post & Papier en Anouk, het gezicht achter deze website. Zoals de naam suggereert, vind ik echte post zoveel leuker. Er gaat niks boven een kaartje of een brief in de brievenbus voor mij. Daarnaast ben ik een enorme stationery liefhebber, wat ook terug te zien is op deze website.

Post & Papier

Post & Papier is in maart 2014 gestart als webwinkel. Eerst verkocht ik stationery. Later breidde ik dit uit naar inpakken en creatieve materialen. De laatste periode heb ik me vooral gericht op echte post. Als er iets was waarop de webwinkel gevonden werd, was het briefpapier. Logisch, want eigentijdse ontwerpen zijn niet heel gemakkelijk te vinden en P&P had de naam ook mee. 

In maart 2024 gooide ik het roer om. Qua webwinkel wilde ik me gaan focussen op mijn eigen ontwerpen. Deze verkocht ik al die jaren ook, maar ik voelde dat het na 10 jaar tijd was om deze switch te maken. Daar waar het idee voor een webwinkel ooit begonnen was, is hij er nu weer: Nouk-san. Neem zeker een kijkje voor mijn collectie. 

Omdat ik echter zo goed gevonden werd op briefpapier, besloot ik deze categorie aan te houden. Maar dan met tips waar je de mooiste notitieblokken en het leukste briefpapier kunt bestellen. Ook deel ik graag mijn liefde voor stationery op Post & Papier onder de naam ‘Stationews’. Fijn als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe collecties en producten.

Momenteel is de webwinkel nog niet 100% gesloten. Mysterie boxen met de resterende voorraad van merken uit de voormalige shop, praktische postproducten en producten met illustraties die speciaal voor Post & Papier zijn (op)gemaakt zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Over Post & Papier en Anouk

Anouk

Wie ben ik? Ik ben Anouk (32) en ik verzamel al zo lang ik me kan heugen kaarten. Tijdens mijn tienerjaren ontdekte ik dat het leuk is om post over en weer te sturen. Ik bewaar alles wat ik ontvang. Ik heb twee kisten vol met ontvangen kaarten en brieven. Een persoonlijke boodschap die door je brievenbus komt, vind ik veel waardevoller dan een digitaal berichtje. Tel daar mijn voorliefde voor papier bij op en je kunt raden waarom ik post zo enorm leuk vind.

Naast stationery, post en ontwerpen ben ik ook dol op lezen en creatief bezig zijn met papier. Ik heb twee prachtige dochters samen met mijn partner. Ik ben een kattenvrouwtje. Er loopt dus ook een kat rond in huis. Ik ben ondernemer en ik werk vanuit huis. Post & Papier was hier tot voor kort onderdeel van, nu zie ik dit meer als hobby. Mijn bedrijf is nu gericht op Nouk-san en JouwJournal.

Post

Lijkt het je leuk om een kaartje uit te wisselen of ben je op zoek naar een penmaatje? Je bent van harte welkom om me een berichtje te sturen via Instagram. Ook heb ik de Snailmail & Swap club op Facebook waar het alleen maar over post gaat. Het lijkt me leuk om je daar terug te zien!

lieve groetjes,
Anouk

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven