POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Lijstjes

It’s spring! 5 frisse papierwaren

In Lijstjes op 21 maart 2017 met 0 reacties

Het is 21 maart en dat betekent dat de lente vandaag officieel is begonnen! Het weer mag dan misschien druilerig zijn en de temperaturen niet heel warm, we hebben ook al enkele mooie dagen gehad. Om wat in een vrolijke sfeer te blijven, heb ik daarom vijf frisse papierwaren voor jou op een rijtje gezet.

Frisse papierwaren: stickers en kaarten van Nouk-san

Lees meer »

Favoriete kerstkaarten 2016

In Lijstjes op 30 november 2016 met 0 reacties

Nog iets minder dan een maand en dan is het alweer kerst! Tijd om jouw kerstkaarten in te slaan dus, zodat je ze kunt schrijven en op tijd kunt posten. Jouw favoriete kerstkaarten schaf je dit jaar voordelig aan bij Post & Papier! In deze video laat ik de gehele collectie zien. Daarbij geef aan ik wat mijn persoonlijke favoriete kerstkaarten van 2016 zijn. Veel kijkplezier!

8 leuke items voor een swap

In Lijstjes op 12 oktober 2016 met 0 reacties

Heb jij de vijf manieren om leuke post te versturen gelezen? Daarin kon je onder andere lezen over het versturen (en ontvangen) van een swap. Momenteel lopen er twee verschillende projecten die hiermee te maken hebben: Instaswap en Echte Post Is Cool. Ik heb me voor beiden ingeschreven. Dit leek me daarom een goed moment om aandacht te besteden aan 8 leuke items voor een swap!

Swap

Lees meer »

Dieren ABC, rijm met mij mee!

In Lijstjes op 28 september 2016 met 0 reacties

Op 4 oktober is het alweer Dierendag! Natuurlijk verwen je jouw huisdieren even extra op die dag, maar je mag ook best jezelf wat verwennen. Toch? Op veel ontwerpen uit het assortiment van Post & Papier staan dieren, waaronder de alfabetkaarten! Samen met mijn vriend (want hij is daar beter in dan ik) heb ik met alle dieren op de alfabetkaarten een dieren abc gemaakt dat rijmt. Rijm je met mij mee? Lees snel verder!

Dieren ABC, rijm met mij mee!

Lees meer »

Back to school checklist: ben jij klaar voor school?

In Inspiratie Lijstjes op 18 augustus 2016 met 0 reacties

De zomervakantie komt alweer tot z’n einde. Voor mij vliegt vrije tijd altijd zomaar voorbij! Het is intussen ook tijd om weer te denken aan school (of werk). Op 22 augustus begint het schooljaar voor het midden van Nederland weer, waarna het noorden een week later en het zuiden twee weken later volgt. Ben jij er al klaar voor? Ik heb een back to school checklist voor je klaargezet!

Back to school checklist

Lees meer »

8x postcrossing postkaarten

In Lijstjes op 4 augustus 2016 met 0 reacties

Postcrossing is een postproject waar ik zelf al enkele jaren aan mee doe. Echter heb ik in totaal niet zoveel kaarten verstuurd en ontvangen als je op mijn profiel kijkt. Ik heb namelijk periodes waarin ik veel kaarten verstuur (en ontvang). Daarna denk ik er gewoon simpelweg niet meer aan, terwijl ik wel veel post verstuur per week! Soms denk ik er weer eens aan, zoals nu, en dan pak ik mijn kaartencollectie erbij. In deze blogpost deel ik enkele kaarten die ik persoonlijk erg leuk vind voor Postcrossing!

Ansichtkaart Molen van Liefs uit Holland Ansichtkaart Grachtenpand van Liefs uit Holland

Lees meer »

10x ultieme zomer producten

In Lijstjes op 5 juli 2016 met 0 reacties

Ben jij al klaar voor de zomer (ook al laat hij even op zich wachten)? Ik in ieder geval wel! Hoewel ik maar twee weken écht vrij ben, kijk ik er wel naar uit. Lekker weer tijdens het werken kan ook erg stimulerend zijn, ondanks dat ik hier even aan moet wennen na mijn studententijd. Ik ben nu namelijk een jaar afgestudeerd!

Hoewel het weer in het Nederland momenteel wel eens een (zomers) steekje laat vallen, word ik wel vrolijk van papierwaren. Dit geeft ook een heerlijk zomers gevoel, vind ik. Tijd om tien ultieme zomer producten op een rijtje te zetten! Wedden dat jij ook in de stemming komt?

Lees meer »

Notities en doodlen

In Lijstjes Persoonlijk op 11 mei 2016 met 0 reacties

Ik houd van papier! Niet alleen omdat het mooi is, maar ook omdat het praktisch is. Ondanks het digitale tijdperk, ben ik toch wel erg gehecht aan mijn planning op papier. Net als notities overigens, zeker als ik aan het werk ben. Het is namelijk handig om even snel wat te kunnen noteren als je bijvoorbeeld aan het bellen bent. En als je dan een potlood of pen in je handen hebt, tja, dan begin ik ook wel eens met doodlen…

Notities en doodlen

Lees meer »

Hollands met Koningsdag 2016!

In Lijstjes op 14 april 2016 met 0 reacties

Over twee weken is het weer tijd voor een Hollands feestje! Heb jij ook al zin in 27 april? Speciaal voor koningsdag 2016 heb ik alle Hollandse producten in het assortiment op een rijtje gezet. Zo kun jij al jouw papierwaren op tijd in huis halen om creatief mee aan de slag te gaan of cadeau te geven.

Koningsdag 2016

Lees meer »

Vijf bestsellers uit 2015

In Lijstjes op 20 januari 2016 met 0 reacties

Hoewel januari 2016 al een tijdje bezig is, leek het mij leuk om kort terug te blikken op 2015! Er werden 1/3 meer bestellingen geplaatst dan in 2014. Hierdoor kon ik meer en mooie nieuwe producten inkopen én laten drukken. In deze blog een overzicht van de vijf bestsellers uit 2015:

Vijf bestsellers van 2015

Lees meer »

Dierendag 2015

In Freebies Lijstjes op 24 september 2015 met 0 reacties

Over anderhalf weer is het alweer… dierendag! Tijd om jouw huisdieren eens lekker in het zonnetje te zetten. Maar… jij mag jezelf natuurlijk ook best een beetje verwennen! Vind je ook niet? Speciaal voor dierenliefhebbers ontwierp ik een mooie print voor aan de muur én heb ik de leukste dierenartikelen van Post & Papier op een rijtje gezet. Alvast een fijne dierendag!

Dierendag 2015

Back to school!

In Inspiratie Lijstjes op 17 augustus 2015 met 0 reacties

In het Noorden zijn de scholen weer van start gegaan! Overal fietsen scholieren en in de pauzes staat het schoolplein vol met kinderen. Helaas met een beetje regen, maar… dat vrolijk je gemakkelijk op met de leukste stationery! Speciaal voor jou heeft Post & Papier de leukste papierwaren voor school op een rijtje gezet: etiketten, schriften, planners, schrijfwaar en opbergmappen. Reuze handig, maar ook heerlijk kleurrijk!

Back to school

Lees meer »

ABC kaarten

In Inspiratie Lijstjes op 7 augustus 2015 met 0 reacties

Illustraties en papierwaar met letters is erg populair tegenwoordig. Ik vind het persoonlijk ook erg leuk, bijvoorbeeld stempels en woordbanners. Dit heb ik helaas niet in het assortiment, maar nieuw sinds een week zijn de ansichtkaarten met letters en illustraties van dieren! De kaarten zijn ontworpen door Revista en sommige, zoals de Quetzal en Koala vind ik erg origineel. Ik doe daarom graag mee aan de ‘hype’ met mijn webwinkel, want ze zijn zo enorm leuk. Het zijn echt kaarten die ik zelf ook zou aanschaffen (want ook al ben ik een fanatiek kaartenverzamelaar… ik vind niet álles mooi)!

ABC kaarten

Lees meer »

Kaartenmolens en -rek

In Lijstjes op 24 juli 2015 met 0 reacties

Hoewel mijn eigen verzameling aan kaarten opgeborgen is in kartonnen dozen, hebben de ansichtkaarten (en een klein deel van de wenskaarten) van Post & Papier een ander plekje! Je hebt ze ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen: de kaartenmolens en rek. Omdat ik de werkkamer laatst heb opgeruimd en dus alle kaarten ook opnieuw heb ingedeeld, een video van het gehele assortiment!

Valentijn!

In Inspiratie Lijstjes op 31 januari 2015 met 0 reacties

Over twee weken is het alweer Valentijn, dé dag van de liefde! Tijd om jouw liefje te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt. Daar helpt Post & Papier je uiteraard graag een handje bij! Daarom heb ik een overzichtpagina gemaakt met dé leukste producten voor Valentijn op 14 februari. Zakjes, confetti, kaarten en ook doe-het-zelf materiaal. Snuffel rond en verzorg jouw ideale cadeautje voor jouw liefje!

Valentijn

Ga naar de valentijn pagina! »

Dierendag 2014

In Acties & Kortingen Lijstjes op 28 september 2014 met 0 reacties

Het is weer bijna zoveel… de dag waarop je zoveel mogelijk liefde aan je dieren geeft, ook al doe je dit al het gehele jaar natuurlijk: dierendag! Bij Post & Papier zijn er natuurlijk geen producten beschikbaar voor dieren, maar wél waarop dieren staan afgebeeld. Deze artikelen staan allemaal in één overzicht: dierendag 2014. Fijn voor de dierenliefhebber! Lees verder voor een kortingsactie.

Dierendag 2014

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Services van P&P

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.