POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Lijstjes

Wat is de beste bullet journal?

In Lijstjes op met 0 reacties

Bullet journaling is een term waar iedere stationery liefhebber, planner en creatieveling tegenwoordig wel van heeft gehoord. Ik ken het zelf al enkele jaren, maar ik ben pas vorig jaar zelf gestart. Zodra je echter in de wereld toe treed, kom je allerlei verschillende notitieboeken tegen die je kunt gebruiken. Maar… wat is nu de beste bullet journal?

Lees meer »

DIY materialen voor Halloween

Halloween is niet een evenement dat in Nederland groots wordt gevierd. Alleen de echte liefhebbers maken er een feestje van. Toch kan het erg leuk zijn om decoratie te maken en/of het als thema te gebruiken bij het knutselen. In voorgaande jaren maakte ik al twee printables hiervoor, maar in deze blog zet ik allerlei DIY materialen voor Halloween op een rijtje zodat je meteen aan de slag kunt! Een tip: de kleuren zwart en oranje zijn ideaal voor 31 oktober…

DIY materialen voor Halloween

Lees meer »

Mijn top 5 favoriete kaarten

In Lijstjes op met 0 reacties

Het idee voor een webwinkel is ooit gestart met kaarten. Dat is misschien ook wel logisch aangezien ik al kaarten verzamel sinds ik jong ben. Eerst liet ik zelf alleen ontwerpen drukken, maar ik koop intussen ook in bij andere merken. In dit blog laat ik mijn top 5 favoriete kaarten uit het assortiment zien van dit moment!

Mijn top 5 favoriete kaarten

Lees meer »

It’s spring! 5 frisse papierwaren

In Lijstjes op met 0 reacties

Het is 21 maart en dat betekent dat de lente vandaag officieel is begonnen! Het weer mag dan misschien druilerig zijn en de temperaturen niet heel warm, we hebben ook al enkele mooie dagen gehad. Om wat in een vrolijke sfeer te blijven, heb ik daarom vijf frisse papierwaren voor jou op een rijtje gezet.

Frisse papierwaren: stickers en kaarten van Nouk-san

Lees meer »

Favoriete kerstkaarten 2016

In Lijstjes op met 0 reacties

Nog iets minder dan een maand en dan is het alweer kerst! Tijd om jouw kerstkaarten in te slaan dus, zodat je ze kunt schrijven en op tijd kunt posten. Jouw favoriete kerstkaarten schaf je dit jaar voordelig aan bij Post & Papier! In deze video laat ik de gehele collectie zien. Daarbij geef aan ik wat mijn persoonlijke favoriete kerstkaarten van 2016 zijn. Veel kijkplezier!

Jarig! 6 leuke verjaardagskaarten

In Lijstjes op met 0 reacties

Wist je al dat je een kaartje op je verjaardag krijgt als je jouw geboortedatum invoert bij het plaatsen van een bestelling? Hierbij gebruik ik ook wel eens verjaardagskaarten uit het assortiment. Daarom heb ik zes leuke kaarten voor jarigen op een rijtje gezet!

Jarig! 6 leuke verjaardagskaarten

Lees meer »

8 leuke items voor een swap

In Lijstjes op met 0 reacties

Heb jij de vijf manieren om leuke post te versturen gelezen? Daarin kon je onder andere lezen over het versturen (en ontvangen) van een swap. Momenteel lopen er twee verschillende projecten die hiermee te maken hebben: Instaswap en Echte Post Is Cool. Ik heb me voor beiden ingeschreven. Dit leek me daarom een goed moment om aandacht te besteden aan 8 leuke items voor een swap!

Leuke items voor een swap

Lees meer »

Dieren ABC, rijm met mij mee!

In Lijstjes op met 0 reacties

Op 4 oktober is het alweer Dierendag! Natuurlijk verwen je jouw huisdieren even extra op die dag, maar je mag ook best jezelf wat verwennen. Toch? Op veel ontwerpen uit het assortiment van Post & Papier staan dieren, waaronder de alfabetkaarten! Samen met mijn vriend (want hij is daar beter in dan ik) heb ik met alle dieren op de alfabetkaarten een dieren abc gemaakt dat rijmt. Rijm je met mij mee? Lees snel verder!

Dieren ABC, rijm met mij mee!

Lees meer »

Back to school checklist: ben jij klaar voor school?

De zomervakantie komt alweer tot z’n einde. Voor mij vliegt vrije tijd altijd zomaar voorbij! Het is intussen ook tijd om weer te denken aan school (of werk). Op 22 augustus begint het schooljaar voor het midden van Nederland weer, waarna het noorden een week later en het zuiden twee weken later volgt. Ben jij er al klaar voor? Ik heb een back to school checklist voor je klaargezet!

Back to school checklist

Lees meer »

8x postcrossing postkaarten

In Lijstjes op met 0 reacties

Postcrossing is een postproject waar ik zelf al enkele jaren aan mee doe. Echter heb ik in totaal niet zoveel kaarten verstuurd en ontvangen als je op mijn profiel kijkt. Ik heb namelijk periodes waarin ik veel kaarten verstuur (en ontvang). Daarna denk ik er gewoon simpelweg niet meer aan, terwijl ik wel veel post verstuur per week! Soms denk ik er weer eens aan, zoals nu, en dan pak ik mijn kaartencollectie erbij. In deze blogpost deel ik Postcrossing postkaarten die ik persoonlijk erg leuk vind!

Ansichtkaart Molen van Liefs uit Holland Ansichtkaart Grachtenpand van Liefs uit Holland

Lees meer »

10x ultieme zomer producten

In Lijstjes op met 0 reacties

Ben jij al klaar voor de zomer (ook al laat hij even op zich wachten)? Ik in ieder geval wel! Hoewel ik maar twee weken écht vrij ben, kijk ik er wel naar uit. Lekker weer tijdens het werken kan ook erg stimulerend zijn, ondanks dat ik hier even aan moet wennen na mijn studententijd. Ik ben nu namelijk een jaar afgestudeerd! Hoewel het weer in het Nederland momenteel wel eens een (zomers) steekje laat vallen, word ik wel vrolijk van papierwaren. Dit geeft ook een heerlijk zomers gevoel, vind ik. Tijd om tien ultieme zomer producten op een rijtje te zetten! Wedden dat jij ook in de stemming komt?

Lees meer »

Hollands met Koningsdag 2016!

Over twee weken is het weer tijd voor een Hollands feestje! Heb jij ook al zin in 27 april? Speciaal voor koningsdag 2016 heb ik alle Hollandse producten in het assortiment op een rijtje gezet. Zo kun jij al jouw papierwaren op tijd in huis halen om creatief mee aan de slag te gaan of cadeau te geven.

Koningsdag 2016

 

Lees meer »

Vijf bestsellers van 2015

In Lijstjes op met 0 reacties

Hoewel januari 2016 al een tijdje bezig is, leek het mij leuk om kort terug te blikken op 2015! Er werden 1/3 meer bestellingen geplaatst dan in 2014. Hierdoor kon ik meer en mooie nieuwe producten inkopen én laten drukken. In deze blog een overzicht met de vijf bestsellers van 2015:

Vijf bestsellers van 2015

Lees meer »

Back to school benodigdheden!

In Lijstjes op met 0 reacties

In het Noorden zijn de scholen weer van start gegaan! Overal fietsen scholieren en in de pauzes staat het schoolplein vol met kinderen. Helaas met een beetje regen, maar… dat vrolijk je gemakkelijk op met de leukste back to school benodigdheden! Speciaal voor jou heeft Post & Papier de leukste papierwaren voor school op een rijtje gezet: etiketten, schriften, planners, schrijfwaar en opbergmappen. Reuze handig, maar ook heerlijk kleurrijk!

Back to school

Lees meer »

Kraft en wit serie

In Lijstjes op met 0 reacties

Na de series ‘kleur & vorm’ en ‘papier’ heb ik nog een laatste reeks dat puur op papier is gericht met labels, zakjes en stickers gecreëerd voor mijn eigen collectie Nouk & co. Deze serie heet ‘kraft en wit’ en dit is heel toepasselijk, want deze kleuren komen er als enige in voor. De reeks ‘kraft en wit’ bestaat uit 5 verschillende producten die in beide kleuren beschikbaar zijn, dus in totaal zijn er 10 producten bijgekomen! De presentatie:

Kraft en wit serie

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:

De informatie die wordt verzameld door dit formulier, is om in contact met jou te komen. Voor meer informatie, raadplaag het privacybeleid.
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten! Door jouw gegevens in te vullen en het bericht te versturen, ga je akkoord met het privacybeleid.
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht