nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Rondreis in Italië met Kaartstudio

Het is weer zover! Willianne van Kaartstudio neemt ons mee op reis. Dit keer gaan we naar Italië, wat perfect past bij het zomerseizoen dat eraan zit te komen. Opnieuw stralen de eigenschappen van dit zonnige land van de kleurrijke papierwaren af.

Italië collectie

Waar denk jij aan als je aan Italië denkt? Persoonlijk is ijs toch wel een van de dingen die het eerste in mij op komt. De ijscokraam en het ijshoorntje met schepijs zal dan ook geen verrassing zijn in deze collectie. Samen met de welbekend Vespa. Hier thuis staat een roze kleine versie voor mijn meisjes in de schuur, maar deze gele is het echte werk. De beeldvullende illustraties van een cabrio, de kust Cinque Terre en de waslijn maken de collectie compleet.

Alle illustraties zijn vrolijk en kleurrijk. Roze, okergeel en turquoise voeren de boventoon. Toevallig mijn favoriete kleuren. In combinatie met dat Italië mijn favoriete land is, kan ik niet anders dan heel blij worden van deze Kaartstudio collectie.

Stationery

Wat is de inhoud van de stationery box Italië? Je kunt erop rekenen dat er altijd kaarten in zitten. Op A6 formaat, maar ook mini’s. Van beiden zijn alle illustraties vertegenwoordigd. Cinque Terre en de waslijn zijn uniek voor de box, de overige drie zijn ook verkrijgbaar in de shop en kun je als goodie bij je bestelling verwachten eventueel. Om de kaarten zit een witte rand. De kleuren van beide versies komen dit keer overeen.

Daarnaast is een stickervel ook altijd van de partij. Hierop spot je misschien wat extra dingen die je niet op de kaarten ziet: een pizzapunt, een man, een boot en wijn. Zie je ook de citroenen uit de Frankrijk collectie weer terug? Het inpakpapier dat bij deze box zit, maar niet op de foto staat, heeft Willianne voor deze collectie hergebruikt. En staat dus ook op het stickervel.

Ook zit er een memoblokje bij. Heerlijk roze met een nog zoetere belofte: ijs! Ideaal voor je notities of als goodie bij een snailmail. Plak meteen de postzegel met de ijscokar op de envelop om deze snailmail te versturen. Als laatste weer een mini papierboek met patroonpapier en enveloppen om te knippen. Deze twee items zijn uniek voor in de box. En mocht je een kijkje in de shop van Kaartstudio nemen, zul je zien dat je hier ook briefpapier printables kunt bestellen. Net als een unieke ‘Italië’ kaart.

De stationery box is helaas al uitverkocht. Alleen de losse items uit deze collectie zijn nog verkrijgbaar.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven