nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Verstuur ‘happy mail’ met Romyillustrations

Net voordat ze met zwangerschapsverlof ging, bracht ze haar lente collectie uit. ‘Happy mail’ van Romyillustrations is al een tijdje verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, maar is nu ook verkrijgbaar in haar eigen webshop die weer open is. De naam doet je misschien een beetje denken aan een product bij de grote M en hoewel het daar ook om blij gezichtjes gaat, is deze collectie is gericht op post zoals de naam al suggereert.

Happy Mail collectie

De lente collectie 2024 van Romyillustrations is gericht op post. Niet alleen wat betreft het soort producten, maar ook de illustraties die erop staan. Romy heeft haar best weer gedaan om er een vrolijke en kleurrijke collectie van te maken, iets wat eigenschappen zijn die in al haar producten naar voren komen. De waterverf illustraties vormen weer een prachtig geheel op alle afzonderlijke items en passen toch ook nog goed bij elkaar.

Stationery

Eerder noemde ik het al: deze collectie bestaat uit postartikelen. Logisch gezien het onderwerp. Maar wat zit er nou eigenlijk in? Allereerst uiteraard kaarten. Elf stuks, om precies te zijn! Van dieren tot meisjes, van natuur tot een fiets. Met en zonder teksten.

Daarnaast is er geen postcollectie compleet zonder briefpapier. In dit geval uit dit zich in twee notitieblokken op A5 formaat, beiden dubbelzijdig. Heerlijk vol enveloppen. Genoeg vellen om lange brieven mee te schrijven dus! En ze vervolgens in de bijpassende envelop te doen om te versturen.

Hoewel dat al prachtig is voor postcollectie, kon er ook geen washi tape ontbreken. Ideaal als extra decoratie op de al mooie producten of om andere post mee op te vrolijken. Net als de sluitzegels trouwens, waarvan er ook elf verkrijgbaar zijn. Genoeg om uit te kiezen dus!

De postartikelen uit de Happy Mail collectie hebben? Bestel ze bij Romyillustrations.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven