POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Kerstcollectie 2017: achter de schermen

Mijn eigen kerstcollectie staat – na enige vertraging – sinds vrijdag online! Ik heb zelf nog niet eerder zo’n grote collectie uitgebracht voor kerstmis, dus ik vind het best spannend hoe jullie erop reageren. Kerstcollectie 2017 bestaat uit twee series: mint & mokka en rood & groen. Ik geef je een kijkje achter de schermen van het ontwerpproces!

Kerstcollectie Mint & Mokka van Nouk-san Kerstcollectie Rood & Groen van Nouk-san

Lees meer »

DIY herfst lampion van papieren zak

11 november is de dag dat mijn lichtje, dat mijn lichtje branden mag! Komende zaterdag is het alweer Sint Maarten. Tijd om met kinderen de straat op te gaan en snoep op te halen langs de deuren. Enkele jaren geleden heb ik een printable voor een sterrenlampion ontworpen. Dit jaar laat ik zien hoe je zelf een lampion kunt maken van een papieren zak: een DIY herfst lampion!

DIY herfst lampion met papieren zak

Lees meer »

Unboxing verrassingsbox oktober 2017: handlettering

De vierde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema handlettering in het zwart en wit kwam in oktober 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met DIY materialen van mijn eigen collectie Nouk-san, Imakin, Sakura en Paperfuel. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van oktober is uitverkocht, bestellen kan voor december)!

DIY materialen voor Halloween

Halloween is niet een evenement dat in Nederland groots wordt gevierd. Alleen de echte liefhebbers maken er een feestje van. Toch kan het erg leuk zijn om decoratie te maken en/of het als thema te gebruiken bij het knutselen. In voorgaande jaren maakte ik al twee printables hiervoor, maar in deze blog zet ik allerlei DIY materialen voor Halloween op een rijtje zodat je meteen aan de slag kunt! Een tip: de kleuren zwart en oranje zijn ideaal voor 31 oktober…

DIY materialen voor Halloween

Lees meer »


Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier