POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice
Post & Papier staat van 29 september t/m 1 oktober op CreaWeekend te Hardenberg. Kom je ook langs? Ik verzend van 28 september t/m 2 oktober geen bestellingen! Alles wordt vanaf 3 oktober op volgorde van binnenkomst verstuurd.

5 leuke DIY ideeën met bakers twine

Heb je het al gezien? Sinds kort verkoop ik bakers twine! Dit is een product dat echt al tijden op mijn verlanglijstje stond. Ik vond het goed bij Post & Papier passen, want het sluit goed aan bij creativiteit. Dat niet alleen: de beschikbare kleuren bij Garn & Mehr sluiten goed aan bij het assortiment van onder andere labels, zakjes en confetti. Ik gebruik het zelf bovendien al heel lang én je kunt er leuke DIY’s mee maken. Daarom: vijf leuke DIY ideeën met bakers twine!

DIY ideeën met bakers twine

Lees meer »

Unboxing verrassingsbox augustus 2017: back to school

De derde editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema back to school in het zwart en wit kwam in augustus 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van mijn eigen collectie Nouk-san, Studio Stationery en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van augustus is uitverkocht, bestellen kan voor oktober)!

Aan de slag met… markeerstiften!

Markeerstiften: je hebt er vást wel eens van gehoord! Ze worden ook wel accentueerstift of tekstmarker genoemd. In België zijn ze bekend als fluorstift. Ze vallen in de categorie schrijfwaren, ook al schrijf je er officieel niet mee. Maar: wat is het en wat kun je ermee?

Markeerstiften

Lees meer »


Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier