POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Tropical vibes! Zomercollectie 2017

In Nouk-san op 16 mei 2017 met 0 reacties

Sinds afgelopen vrijdag staat mijn nieuwe zomercollectie 2017 online: tropical vibes! Het zijn allerlei vrolijke papierwaren met tropisch fruit en palmbladeren erop. De collectie bestaat uit twee postkaarten, een stickervel en twee printables met (brief)papier. Wil je weten hoe de ontwerpen tot stand zijn gekomen? Lees dan snel verder…

Zomercollectie Tropical

Lees meer »

Ideeën en inspiratie voor moederdag

In Inspiratie op 9 mei 2017 met 0 reacties

Komende zondag is het moederdag: dé tijd om jouw moeder eens goed in het zonnetje te zetten! Zelfs als je niet meer thuis woont, is het leuk om even aandacht te schenken aan het feit dat je moeder er is. Dit kan al met een heel simpel gebaar… heb jij geen idee wat je wilt of kunt doen? Ik heb enkele tips voor jou op een rijtje gezet voor 14 mei! Lees snel verder om inspiratie voor moederdag op te doen.

Inspiratie voor moederdag

Lees meer »

Samen sparren? Word lid van een Facebook groep!

In Inspiratie op 2 mei 2017 met 0 reacties

Als ik zeg dat ik Facebook eigenlijk alleen gebruikt voor zakelijke doeleinden, verklaren mensen mij nog wel eens voor gek. Ik doe eigenlijk niet echt iets mijn eigen profiel. Ik heb ‘m alleen nodig om op de Facebook pagina van Post & Papier, maar ook Nouk-san, te kunnen posten. Maar: sinds kort is hier verandering in gekomen! Ik was al wel lid van enkele groepen, maar het is pas sinds kort dat ik hier ook daadwerkelijk gebruik van maak. Ben jij al lid van een Facebook groep? Ik heb een overzicht gemaakt van enkele groepen die gerelateerd zijn aan onderwerpen in mijn shop.

Facebook groepen

Lees meer »

Hollandse printables voor Koningsdag!

In Freebies op 25 april 2017 met 0 reacties

Over twee dagen is het groots feest in Nederlands: koning Willem Alexander is namelijk jarig! De afgelopen weken heb je al flink kunnen winkelen voor Koningsdag. In de voorgaande jaren – deels toen het nog Koninginnedag en Troonswisseling was – heb ik hiervoor speciaal gratis printables ontworpen! Dit jaar heb ik de Hollandse printables zelf ook geprint en ik ben ermee aan de slag gegaan…

Hollandse printables voor Koningsdag: kroontje en vlag

Lees meer »

Unboxing verrassingsbox april 2017: pastel

In Updates op 18 april 2017 met 0 reacties

De allereerste verrassingsbox van Post & Papier met het thema pastel kwam in april 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Studio Stationery, mijn eigen collectie Nouk-san en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van april is uitverkocht, bestellen kan voor juni)!


Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Services van P&P

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 26 reviews.