POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Yay, it's summer! Post & Papier doet het even rustig aan... Bestellingen worden gewoon verstuurd, maar het kan iets langer duren. Daarom krijg je 10% korting met de code 'zomer'! Spoedje? Laat het me even weten. Fijne vakantie!

Op vakantie? Houd een reisdagboek bij!

De zomervakantie is (bijna) aangebroken! Niet alleen een paar weken vrij van school en/of werk, maar ook eventueel op vakantie. Het maakt niet uit waarheen of hoe lang, als je er maar even tussenuit bent. En hoe leuk is het om jouw avonturen te documenteren in een reisdagboek? Gebruik hiervoor een notitieboek zodat je jouw eigen indeling kunt maken! Om je een idee te geven van wat je allemaal in zo’n reisdagboek kunt zetten, heb ik een handig lijstje gemaakt. Fijne vakantie(reis)!

Reisdagboek

Lees meer »

5 leuke DIY ideeën met confetti

Add a little confetti to each day! Confetti geeft misschien een rotzooi, maar het is wel feestelijk om te gebruiken. Het is tevens een papierproduct dat al sinds de opening van Post & Papier verkrijgbaar is. Intussen zijn er allerlei varianten bijgekomen. Maar… wat kun je nu eigenlijk met confetti? Om je wat inspireren, ben ik op zoek gegaan naar leuke DIY ideeën met confetti. Ik heb vijf ideeën voor jou op een rijtje gezet!

DIY ideeën met confetti

Lees meer »

Maak jouw eigen DIY pocketletter zomer!

Sinds kort verkoop ik plastic hoezen met 9 vakjes in mijn webshop. Niet voor kaarten om te sparen, maar ook een pocketletter te maken. Om er zelf één te maken, staat al een tijdje op mijn to do-lijst. Aangezien ik een voorbeeld wilde maken voor klanten, heb ik deze gelegenheid gepakt om aan de slag te gaan! Kijk mee hoe ik mijn eerste DIY pocketletter heb gemaakt…

DIY pocketletter zomer

Lees meer »

Unboxing verrassingsbox juni 2017: tropical

De tweede editie van de verrassingsbox van Post & Papier met het thema tropical vibes kwam in juni 2017 uit! In deze video laat ik zien wat er allemaal in de box zat met papierwaren van Studio Stationery, mijn eigen collectie Nouk-san, Liefs Karlijn en Dreamkey. Wil jij ook een verrassingsbox? Bestel ‘m hier (editie van juni is uitverkocht, bestellen kan voor augustus)!

Ideeën en inspiratie voor vaderdag

Vaderdag komt er bijna aan… over anderhalf week is het tijd om papa eens lekker te verwennen! Heb jij al een cadeau ingeslagen? Of heb je al iets gemaakt? Ik vind het voor mannen altijd lastig(er) om een leuke gift samen te stellen… maar volgens mij geldt dat voor de helft van de wereldbevolking. Wil je wat ideeën en inspiratie voor vaderdag rondom DIY ideeën? Een lijstje om mee aan de slag te gaan!

Inspiratie voor Vaderdag 2017

Lees meer »


Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier