POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

In mei maken we mensen blij!

Wanneer heb jij voor het laatst een kaartje ontvangen? En wanneer heb je voor het laatst een kaartje verstuurd? Grote kans dat dit al een poosje geleden is! Negentig procent van de huishoudens in Nederland stuurt minstens één kaart per jaar en gemiddeld ontvang je vijfentwintig kaarten per jaar. Hier vallen echter ook kerstkaarten en verjaardagskaarten onder. Nu lijkt dit misschien vrij veel, maar het gaat hier natuurlijk om een gemiddelde. Sommige mensen ontvangen echter nooit een kaartje en dat is ontzettend zonde. Want een kaartje kan je dag meteen een stuk leuker maken!

Kaartje sturen en ontvangen typemachine

Lees meer »

Unboxing Stationery Box april 2018: Holland

Dit is de tweede editie van de stationery box bij Post & Papier! Het thema: Holland. De box kwam in april 2018 uit. In deze video laat ik zien welke stationery er in deze editie zit van het merk Nouk-san en Studio Holland. Wil jij ook een abonnement op de stationery box of hem eenmalig aanschaffen? Bestel ‘m hier (editie van april is uitverkocht, bestellen kan voor juni 2018).

Unboxing Kaarten Box april 2018: Holland

Dit is de vierde editie van de kaarten box bij Post & Papier! Het thema: valentijn. De box kwam in april 2018 uit. In deze video laat ik zien welke kaarten er in deze editie zitten van de merken Nouk-san, Liefs uit Holland, Muchable en Studio Holland. Wil jij ook een abonnement op de kaarten box of hem eenmalig aanschaffen? Bestel ‘m hier (editie van april is uitverkocht, bestellen kan voor 2018).

3 ideeën voor Koningsdag spreads

Over twee weken is het weer zover: de grootste verjaardag van Nederland, namelijk Koningsdag. De één gaat met z’n halve hebben en houwen op de rommelmarkt staan, de ander gaat he-le-maal los op een festival… Vaak worden er allerlei evenement georganiseerd rondom Koningsdag en het leek mij leuk om hier een Bullet Journal spread voor te maken. Naast dit idee verzon ik nog twee Koningsdag spreads die aansluiten op dit thema. Lees je mee?

Koningsdag spreads evenementen

Lees meer »


Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten!
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht