Unboxing snailmail & swap box januari 2022: liefde per post

Dit was de snailmail & swap box van januari 2022 met het thema liefde per post! In de video laat ik zien welke papierwaren erin zitten van CollectivWarehouse, MiekinVorm en een exclusief uniek ontwerp. Wil jij deze editie ook graag scoren en/of een abonnement op de snailmail & swap box komend jaar? Bestel hem hier!

Hoe draagt Post & Papier bij aan het milieu?

“What is happening to the climate?” Als je tv kijkt, ken je deze uitspraak waarschijnlijk wel van de reclame. Een goede vraag om over na te denken. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn zeer populaire onderwerpen op dit moment. Logisch, want we merken de gevolgen van de schade aan het milieu dagelijks. Als we allemaal iets bij zouden dragen, zouden we er met z’n alleen voor kunnen zorgen dat het klimaat weer ietsje beter wordt. Ook ik wil hier graag aan bijdragen. In mijn privéleven door onder andere was aan de lijn te hanger in plaats van in de droger te doen en wasbare luiers te gebruiken voor mijn dochter, maar ook met mijn bedrijf. Hoe draagt Post & Papier bij aan het milieu? Ik vertel je erover in dit blog.

Lees meer…

Studiovlog #9: bureau opruimen!

Het is ruim je bureau op dag! Ruim jouw werk-, studeer- en/of hobbyplek samen met mij op in mijn nieuwste studiovlog.

Mijn wensen voor 2022

Het is weer zover: het einde van het jaar is in zicht. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik in mijn hoofd nog niet helemaal klaar ben voor het nieuwe jaar, maar het komt er toch aan. Of ik nou wil of niet. Normaal gesproken heb ik altijd bepaalde to do’s die ik voor het einde van het jaar nog af wil hebben en dingen die ik per 1 januari wil starten, maar dat heb ik nu niet. Misschien voelt het daarom wel anders. In ieder geval heb ik weer mijn jaarlijkse terugblik voor je, inclusief wensen voor 2022.

Lees meer…

Unboxing stationery box december 2021: winter

Dit was de stationery box van december 2021 met het thema winter! In de video laat ik zien welke papierwaren erin zitten van Kaartstudio, Ompak, Nikki Dotti en LittleLeftyLou. Wil jij deze editie ook graag scoren en/of een abonnement op de snailmail & swap box komend jaar? Bestel hem hier!
Contact

Contact

Post & Papier
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen
Dit is géén bezoekadres!

E-mail: anouk@postenpapier.nl
Telefoon: +631 3888 3686
WhatsApp: +631 3888 3686
Direct bereikbaar op ma, di ochtend, wo ochtend, do middag en vr ochtend. Daarbuiten duurt het langer voordat ik reageer.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL002255673B49

Rekening
256614318 t.n.v. Nouk-san
IBAN: NL84 KNAB 0256 6143 18
BIC: KNABNL2H

De waardering van www.postenpapier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 631 reviews.