nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Ontwerp een kaart en win €20 shoptegoed!

Weet je nog dat ik een ontwerpwedstrijd voor kaarten hield in maart om te vieren dat P&P 6 jaar bestond? Omdat ik sindsdien meerdere vragen heb gekregen of ik dit weer eens zou doen, dacht ik: laat ik nog een kansje wagen! In het eerste half jaar is het me gelukt iedere maand een set uit te brengen en deze traditie wil ik in het tweede half jaar graag afmaken. Dus… wil jij jouw kaartontwerp in de shop? Lees snel verder!

Ontwerp een kaart

Lijkt het jouw leuk om een kaart te ontwerpen voor Post & Papier die exclusief in de shop verkrijgbaar is? Dit is je kans! Ontwerp een kaart en stuur deze in om kans te maken. Houd hierbij rekening met de volgende voorwaarden:

  • De kaart is op A6 formaat
  • Het thema is fantasie
  • Digitaal aanleveren? Minimaal 300 dpi naar [email protected]
  • Per post toesturen? Geen probleem: Van Goghlaan 40, 8442 HW Heerenveen
  • Ontwerp dient van jouzelf te zijn en niet al eerder gebruikt
  • 26 juli is de deadline

Win €20 shoptegoed!

Doe jij mee? Leuk! Ik ben heel benieuwd wat voor fantastisch kaartje je gaat maken. Maar je wilt vast ook weten wat jij ervoor terugkrijgt:

  • Jouw ontwerp dat op kaart wordt verkocht!
  • Jouw kaart thuisgestuurd (2 stuks)
  • €20 tegoed om te besteden in de shop

Afhankelijk van het aantal inzendingen bepaal ik hoeveel ontwerpen ik uiteindelijk laat drukken. Eind juli worden de kaarten gedrukt en komen de ontwerpen online. Veel succes!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven