nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Ga mee naar het strand met Nouk-san

Heb jij zin om heerlijk uit de waaien op het strand? Of een frisse duik in de zee te nemen? De nieuwe zomercollectie van Nouk-san neemt een dagje mee uit naar het strand! Geniet ook van een stranddag met deze postartikelen.

Beach Day collectie

Ontstaan vanuit het verlangen om een zeeschildpad te tekenen, ontstond er het idee voor een strand flatlay. Met zand én zee. Net als bij de voorjaarscollectie vormen de twee gedeeltes samen het geheel. En omdat er op het onderste gedeelte geen dier kon ontbreken, is er ook een krab toegevoegd. De illustratie is zo getekend zodat er ruimte zit tussen de verschillende attributen, om een sfeer van rust uit te stralen. Dat is namelijk toch deels waar het strand symbool voor staat.

Stationery

De Beach Day collectie van Nouk-san bestaat uit verschillende postartikelen. Allereerst twee kaarten die samen een geheel vormen, maar ook prima apart te versturen zijn. Daarnaast is dezelfde achtergrond gebruikt voor A5 dubbelzijdig briefpapier, dat komt in 10 vellen per set. De dieren en attributen zijn hierbij meer aan de randen gezet zodat er voldoende ruimte is om brieven op te schrijven en verdeeld over beide kantjes.

Om de zeeschildpad uit de strandillustratie toch ook nog zelf te laten pronken, is er ook een bijpassende ronde sluitzegel beschikbaar. Te gebruiken op een envelop, maar ook leuk voor andere doeleinden uiteraard. Als laatste is er nog een etiket met daarop de andere zeedieren uit de illustratie: een krab en zeesterren. Samen vormen het briefpapier en de stickers een set postpapier met bijpassende kraft enveloppen.

Kortom: voldoende materiaal om jouw correspondentie mee bij te werken deze zomer. Misschien zelfs wel op het strand!

De kaarten en het postpapier is verkrijgbaar bij Nouk-san vanaf €1,50 per stuk.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven