nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Verken Engeland met Kaartstudio

Nog niet zo lang geleden liet ik de papieren parels in het thema Noorwegen aan je zien. Inmiddels is het lente en gaan we op verkenningstocht naar een buurland. Ga je mee het water over naar Engeland? Kaartstudio heeft het weer prachtig vast weten te leggen in verschillende illustraties die nu op stationery schitteren.

Engeland verkennen

Tijd om Engeland te verkennen! Op de doos zie je de bekende brievenbus al en die komt uiteraard terug op meerdere producten uit de collectie. Als je verwacht dat de rest van de ontwerpen ook gericht zijn op post, ben je verkeerd. Er zit namelijk ook een Engelse dame met hond in en een prachtige auto die je meteen aan dit land doet denken. Als ik dit ontwerp had gehad toen mijn nicht ging trouwen, had ik deze gegeven. Haar man komt namelijk uit Engeland.

Ook zit er een prachtig huisje bij, hoewel het Engelse woord ‘cottage’ het knusse gevoel veel beter omschrijft natuurlijk. Ik zou er spontaan willen wonen! Als klapper op de vuurpijl zijn er ook planken vol met prachtig servies. Mijn persoonlijke favoriet, moet ik eerlijk bekennen. Door dit alles heen zie je ook overal bloemen terug. Met natuurlijk veel roze. Stijlvol, maar ook heerlijk vrouwelijk.

Stationery

Wat brengt de stationery box deze keer? Allereerst natuurlijk kaarten, want Willianne haar bedrijf heet niet voor niks Kaartstudio. Vijf prachtige ontwerpen op een gekleurde achtergrond. Dezelfde illustraties hiervan staan op de minikaartjes, hoewel drie slechts ook apart verkrijgbaar zijn in de shop.

Verder uiteraard een stickervel, ook een standaard onderdeel van de collectie. Willianne heeft er deze keer ook weer inpakpapier bij gedaan, iets wat er niet meer iedere keer bij zal zitten. De rollen bevatten mijn favoriete ontwerp uit de serie, namelijk het servies, en allerlei bloemen in potten op de achterzijde. De leuke brievenbus pronkt op het notitieblok dat enorm geschikt is voor al je brieven. Die je kunt combineren met de enveloppen die niet in de box zitten.

Als laatste een uniek item en iets wat typisch Engels is: schrijfkaartjes. Om een notitie op te schrijven, bijvoorbeeld voor je werk. Vroeger bedoeld om intern berichten naar elkaar te sturen, nu vooral een prachtig stuk stationery dat niet uit je collectie mag ontbreken als je fan bent van Engeland.

Wil jij deze stationery box ook graag? Bestel hem bij Kaartstudio. Sommige producten zijn ook los verkrijgbaar.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven