nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Mijn wensen voor 2021

Alweer een jaar voorbij gevlogen… en wat voor één! 2020 was voor velen een rot jaar, onder andere door corona. Voor mij persoonlijk en zakelijk viel dit wel iets mee. Vorig jaar gaf ik aan dat ik uit keek naar afgelopen jaar. En ondanks de gekke tijd waar we eigenlijk nog steeds in zitten, kijk ik niet met een negatief gevoel terug. Maar: ik kijk ook vol positiviteit vooruit! Ik blik terug op 2020 en zet mijn wensen voor 2021 op een rijtje.

Terugblik op 2020

Het verlanglijstje van afgelopen jaar bestond uit drie dingen. De eerste lukte meteen aan het begin van 2020, namelijk het toevoegen van Echo Park aan het assortiment. Ook voegde ik producten toe van unieke illustratoren en kleine(re) bedrijven, maar dit had nog wel iets meer gemogen van mij. Ik besloot me immers echter wat meer per thema te oriënteren en dit zorgde ervoor dat het budget er sneller doorheen was dan ik eigenlijk wilde. De knutselmaterialen zijn hierdoor niet gelukt en ook heb ik de voorraad van bepaalde categorieën niet strak bijgehouden, deels omdat ik geen beurzen kon doen / deed, maar toch ben ik best trots op het assortiment van Post & Papier!

Qua plannen stond er wel iets meer op het lijstje. En een groot deel is – in ieder geval voor een deel – gelukt! Ik voegde namelijk iedere maand een unieke kaartlijn met een bepaalde thema toe aan het assortiment. Daarnaast ben ik bezig geweest met printables, hoewel ik daar halverwege even mee ben gestopt. Ik wil dit echter komend jaar weer oppakken. En die exclusieve box? Het is misschien het einde van het jaar, maar… hij is onderweg! Het richten op creatieve papierwaren is gelukt, alleen heb ik ook “inpakken” hieronder beschouwd. Beurzen gingen dit jaar niet door, maar stonden eigenlijk ook niet op mijn lijstje.

Plastic komt niet meer voor bij Post & Papier als het gaat om nieuwe producten waar ik zelf invloed op heb: inkopen waar het al bij zit of collecties waar het al omheen zat, gebruik ik wel. In het verlengde hiervan gebruik ik nu alleen nog pergamijn zakjes voor mijn eigen collectie. Me meer focussen op Nouk-san is niet gelukt, maar: ik ben er wel druk mee bezig. Ik hoop een groot deel voor mijn verlof af te maken. De inspiratie die ik wil bieden, heeft niet uitgepakt zoals ik wilde in 2020.

Wensen voor 2021

Ondanks dat ik in 2020 veel bereikt heb, heb ik natuurlijk alweer een verlanglijstje ontwikkeld voor komend jaar. Een mens wil immers altijd meer. Nee, grapje, maar zakelijk gezien is het wel goed om te kijken wat de volgende stap is. Dus heb ik weer een lijstje gemaakt!

– De knutselmaterialen blijven op het lijstje staan. Om de papierwaren uit de shop te gebruiken, komen snijders en ponsen bijvoorbeeld erg goed van pas. Ik twijfel nog wel over de toekomst van accessoires en schrijfwaren trouwens. Welke hiervan wil jij écht graag behouden of juist zien?

– Het toevoegen unieke papierwaren van illustratoren blijven doen. Er staan enkele voor 2020 op het lijstje die ik echt wil toevoegen in 2021. Als je aanraders hiervoor hebt, laat het me zeker weten in een reactie!

– Omdat ik vier maanden met fysiek verlof ga, gaat de shop van maart t/m juni dicht. Op basis van hoe het gaat, doe ik hem misschien halverwege juni alvast weer open, maar ik start in juli pas echt weer. Daarom wil ik enkele eigen collecties digitaal maken zodat je ze alsnog kunt gebruiken.

– In het verlengde hiervan wil ik ook meer printables ontwikkelen. Voor mijn verlof staan er nog 3 op de planning en er staan ook al een aantal online. Na mijn verlof ga ik hiermee verder.

Plannen voor 2021

Naast producten die ik wil toevoegen aan het assortiment, heb ik ook algemene plannen voor Post & Papier.

– De eerste twee maanden van 2021 bestaan vooral uit voorbereidingen op mijn verlof tussen de dagelijkse werkzaamheden door. Denk hierbij aan: administratie in orde, de eerste exclusieve box online én verzenden, bepaalde to do’s afronden die al tijden op het lijstje staan voor een schone lei na mijn verlof, stationery box van maart klaarmaken zodat deze nog verzonden kan worden en dergelijke.

– In 2019 organiseerde ik regelmatig een swap. Nu ben ik natuurlijk 1/3 van het jaar niet aan het werk waarschijnlijk, maar ik heb me voorgenomen om in ieder geval 2 of 3 te doen in de maanden dat ik wél aan het werk ben. De eerste komt binnenkort online!

– De inspiratie die ik in 2020 al wilde bieden, ga ik dit jaar extra mijn best voor doen. Ik heb op de planning staan om wat meer sfeerfoto’s met creaties te maken en te plaatsen, zodat het niet puur producten op de foto zijn. Maar ook om blogs te plaatsen en de kennisbank goed onder de loep te nemen bijvoorbeeld. Ik roep hierbij de hulp in van mijn brand reps, maar ook als klant zijnde mag je uiteraard met ideeën komen!

– Zoals ik noemde, ben ik druk bezig met Nouk-san. Alles wordt al verzonden in papieren verpakkingen en een klein deel zelfs al met labels, maar ik wil dat alles er goed uit komt te zien. En dat niet alleen: ook de wholesale website heeft en krijgt een upgrade.

– Over websites gesproken: Post & Papier gaat binnenkort ook over op een vernieuwde vormgeving. De huisstijl blijft hetzelfde, maar ik ben altijd op zoek naar een manier om de website te optimaliseren. Wanneer dit precies is, zal ik dan laten weten.

Ik ben benieuwd wat 2021 ons gaat brengen! Wat zijn jouw wensen en planner voor komend jaar?

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Foto van Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven