nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Mijn wensen voor 2020

Nog maar een paar uur voordat het nieuwe jaar aanbreekt. Sterker nog, voordat er een nieuw decennia volgt. Normaal gesproken ben ik altijd een beetje weemoedig op de laatste dag van het jaar. Er wijzigt slechts een jaartal, maar ik heb vaak het gevoel iets achter te moeten laten. Dit jaar heb ik dit niet: ik kijk uit naar komend jaar! Het is niet alleen een prachtig jaartal, ik heb ook veel plannen. Ik blik terug op 2019 en zet mijn wensen voor 2020 op een rijtje.

Nieuwjaarskaart Hallo Nieuw van MiekinVorm

Terugblik op 2019

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar, merk ik dat ik belans heb gevonden tussen werk en privé. Daar waar ik voorheen al mijn tijd besteedde aan mijn bedrijf, maak ik nu meer tijd voor andere dingen: hobby’s, mezelf, social contacten. Toch heb in in 2019 bedrijfsmatig ook best wat bereikt. Mijn verlanglijst bestond uit onder andere het uitbreiden van mijn eigen collectie Nouk-san. Ik heb vier series toegevoegd. De basiscollectie verpakkingsmaterialen is ook compleet met zwart wit en metallic er nu bij. Van bekende merken heb ik items toegevoegd, hoewel niet alles. Ik heb enkele unieke merken ingekocht, ook al zijn het er misschien niet zoveel als ik had gewild. Ook heb ik de stempels flink uitgebreid.

Qua plannen had ik er maar drie opgeschreven. De affiliates zijn nog niet gelukt, hier moet ik nog steeds in duiken. Dit geldt ook voor de teksten, hoewel ik wel een stukje ben opgeschoten. Het kan altijd beter, denk ik! Wel heb ik in maart het jubileum van Post & Papier gevierd, met onder andere een nieuw logo waar ik nog steeds erg blij mee ben.

Wensen voor 2020

Net zoals ieder jaar, heb ik natuurlijk ook weer enkele items op mijn ‘wishlist’ voor komend jaar. Ik ga me sowieso meer focussen op thema’s per maand, zoals Valentijn in januari bijvoorbeeld. Maar daarnaast wil ik graag:

– Onder andere Echo Park toevoegen aan het assortiment. Misschien komen hier nog wel meer merken bij, maar hiermee ben ik al bezig. In eerste instantie gaat het om categorieën die ik al heb, zoals papier en die cuts bijvoorbeeld. Misschien dat ik later ook cutting dies e.d. toevoeg, maar hier heb ik (zelf) geen apparatuur voor.

– Als verlengstuk op vorig item: ik wil graag knutselmaterialen toevoegen. Denk hierbij aan ponsen, snijders en meer. Zo kun je niet alleen de papierwaren om mee te knutselen scoren bij Post & Papier, maar ook de items om deze te verwerken in een snailmail of journal spread bijvoorbeeld.

– Ik wil echt proberen om nieuwe papierwaren van illustratoren die ik bewonder toe te voegen, dus unieke merken in het assortiment op te nemen.

Plannen voor 2020

Zoals ik in het begin van deze blog al noemde, heb ik veel plannen omtrent Post & Papier voor 2020. Deze deel ik graag met jou:

Exclusieve items toevoegen aan het assortiment. Op dit moment heb ik hiervoor drie verschillende dingen in mijn hoofd, waaronder een box die gelimiteerd beschikbaar zal zijn. Jullie horen snel meer!

– Mijn focus nog meer richten op journaling en snailmail. Stationery is er in het laatste jaar eigenlijk amper bijgekomen en ik merk dat ik creatieve papierwaren toch het leukste vind.

– Een handje helpen aan het milieu door plastic weg te doen. Dit geldt voornamelijk voor eigen producten en items die niet voorverpakt zijn door de leverancier. Ik ga volledig over op brievenbusdoosjes, papieren zakjes, vloeipapier, inpakpapier en pergamijn zakjes voor het verpakken van producten en bestellingen. Alleen plastic wat ik aangeleverd krijg, zal ik doorsturen: het maakt dan niet zoveel uit wie het weggooit, de klant of ik.

– Ik wil vooral een bron van inspiratie creëren met Post & Papier. Daarom wil ik veel meer sfeerfoto’s gaan maken van voorbeelden, tutorials delen op de website, tips geven omtrent knutselen en meer.

– Voor mijn eigen collectie Nouk-san wil ik niet alleen nieuwe series toevoegen, maar ook een professionele uitstraling creëren. Dit houdt in: nieuwe verpakkingen, maar ook labels creëren voor bijvoorbeeld setjes. Oh ja, en ik wil meer wholesale gaan verkopen. Wist je dat mijn eigen producten nu voor retailer beschikbaar zijn op Orderchamp?

– In 2020 ga ik met iets minder focussen op beurzen. Sowieso gaat CreaCollege/Weekend niet door, maar ik ben ook nog niet klaar om op evenementen zoals PaperPassion te staan. Waarschijnlijk ga ik wel als bezoeker, maar dus niet als standhouder.

Kortom: genoeg om mee aan te slag te gaan komende maanden. Ik heb er zin in! Jij ook?

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven