nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Mijn wensen voor 2022

Het is weer zover: het einde van het jaar is in zicht. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik in mijn hoofd nog niet helemaal klaar ben voor het nieuwe jaar, maar het komt er toch aan. Of ik nou wil of niet. Normaal gesproken heb ik altijd bepaalde to do’s die ik voor het einde van het jaar nog af wil hebben en dingen die ik per 1 januari wil starten, maar dat heb ik nu niet. Misschien voelt het daarom wel anders. In ieder geval heb ik weer mijn jaarlijkse terugblik voor je, inclusief wensen voor 2022.

Terugblik op 2021

Als ik terug kijk op het afgelopen jaar, staat het eigenlijk voornamelijk in het teken van mijn lieve dochter. Zij is in april geboren, maar daarvoor waren er natuurlijk voorbereidingen en rond die periode had ik drie maanden verlof. Sindsdien ben ik druk bezig om Post & Papier weer op de kaart te krijgen, iets wat best wat veel moeite kost. En zoek ik de balans tussen het moeder zijn en het werken. Ook heb ik alle journal benodigdheden verhuisd naar JouwJournal.nl in oktober voor een splitsing van doelgroepen. Sinds het najaar ben ik bezig met coaching en cursussen waarmee ik mijn bedrijf uiteraard mee hoop te verbeteren.

Wat betreft mijn verlanglijstje heb ik maar de helft kunnen doen. De hobbymaterialen zijn helaas niet echt iets geworden, maar nieuwe unieke illustratoren zijn wel aan het assortiment toegevoegd! Denk bijvoorbeeld aan Mila Made en recent Studio Kikor zelfs nog. Ook heb ik mijn eigen collecties digitaal kunnen maken, hoewel ze niet in deze webshop staan. De nieuwe printables zijn er echter bij gebleven, afgezien van de bijpassende downloads die bij mijn nieuwe losse producten passen.

De plannen die ik maakte voor 2021 werden werkelijkheid voor een groot deel, daar ben ik blij mee. De voorbereidingen voor mijn verlof heb ik bijna allemaal uit kunnen voeren, met uitzondering van de extra taken. Voor drie belangrijke feestdagen heb ik swaps georganiseerd, maar ik ben nog niet zo actief geweest met inspiratie zoals ik zou willen. De verpakkingen van mijn eigen collectie zijn gelukkig wel af en de wholesale website is up-to-date. Post & Papier heeft ook enkele wijzigingen onder gaan, waaronder een specifiekere doelgroep en een nieuw logo die aansluit bij JouwJournal.nl.

Wensen voor 2022

Na de terugblik is het tijd om vooruit te kijken. Wat zal er komen in het komende jaar? Hoewel ik nog even moet wennen dat 2022 al bijna om de hoek komt kijken, heb ik toch een verlanglijstje kunnen maken.

– De knutselmaterialen blijven op het lijstje staan. Ik vind het echter lastig om hiermee te beginnen, omdat ik het niet ten koste van de leuke papierwaren wil laten gaan. Op dit moment is het budget er nog niet om beiden te doen, maar hiervoor ga ik enorm hard mijn best doen zodat je alle voor jouw post voortaan kunt bestellen bij P&P!

– Ik noemde net al even dat de printables alleen op de website van Nouk-san staan. Ik wil het postpapier en de verpakkingsmaterialen ervan ook op P&P zetten.

– Ik wil meer inzetten op voordeelsets en mysterie bags. Die zijn er natuurlijk al, maar ik wil hier meer focus op leggen.

– Hoewel ik me altijd focus op het komende seizoen, wil ik dit nog beter doen in 2022. Dit houdt in dat ik het op tijd in huis wil hebben en dat er maandthema’s komen.

Plannen voor 2022

– Voor de feestdagen heb ik twee workshops gegeven en in 2021 organiseerde ik drie swaps. Ik wil meer van dit soort online evenementen gaan geven, maar ook uitbreiden met andere gratis extra’s die aansluiten bij de webwinkel.

– Afgelopen november ben ik gestart met leven inblazen van mijn online community: de Snailmail & Swap club, via zowel Facebook als Instagram. Hier wil ik graag mee verder gaan in 2022, want verbinden met andere echte postliefhebbers is enorm leuk! Inclusief postrondes die niet via P&P lopen.

– In het verlengde van bovenstaande punten blijft mijn wens om meer inspiratie te bieden ook staan. Dit ben ik al druk in mijn marketing van het nieuwe jaar aan het verwerken, want nu moet ik het ook echt gaan doen!

– Zoals ik al noemde, ben ik bezig met een coaching traject en doe ik cursussen ter verbetering van mijn bedrijf. Dit zal ik in het komende jaar voorzetten, in ieder geval het eerste deel van het jaar. En misschien komen er daarna wel nieuwe dingen op mijn pad.

– En als laatste heb ik al tijden plannen voor het verbeteren van de indeling en de teksten op de website. Dit moet er in komende jaar maar echt van komen.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven