nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Postzegelcode? Zo vrolijk je jouw post toch op!

Heb je geen postzegels in huis, maar wil je wel graag post versturen? Ik heb dit probleem zelf met enige regelmaat. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing: een postzegelcode. Aan te vragen via de PostNL app. Het nadeel ervan is dat er in plaats van een (leuk) plaatje een saaie code met cijfers en letters op de envelop staat. Wil jij jouw post met postzegelcode opvrolijken? Zo doe je dat!

Post met postzegelcode opvrolijken: postzegel sticker

Post met postzegelcode opvrolijken

Postzegel sticker

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: stickers in de vorm van een postzegel. Je kunt ze natuurlijk niet gebruiken om je post echt mee te frankeren, maar wel als decoratie. Een ideale oplossing om naast de code te plakken, want zo heb je toch een leuk plaatje op de post zitten én is het ook nog eens gefrankeerd. Bestel jouw postzegel sticker voor de kerstpost hier!

Postzegel tape

Een soortgelijke oplossing is washi tape in postzegel vorm. Het nadeel hiervan is dat het iets minder de indruk wekt van een echte postzegel omdat het papier transparant(er) is dan een sticker. Het voordeel is dat er vaak meerdere ontwerpen op één rolletje zitten. Zo kun je niet alleen variëren op dezelfde envelop, maar ook meer post beplakken. Er zit over het algemeen meer op een rolletje tape dan op een velletje stickers.

Postzegel stempel

Wil je de decoratie liever in stijl houden met de kleur waar je mee geschreven hebt? Stempel er dan een postzegel op! In het geval van de envelop op de foto zou ik dus zwarte inkt gebruiken. Omdat de post ook een stempel gebruikt tijdens het verwerkingsproces, komt het er heel authentiek uit te zien. Bestel jouw postzegel stempel hier!

Postzegel envelop

Heb je geen zin om een envelop te decoreren? Ga dan voor de kant-en-klare variant: een envelop met een postzegel erop. Je zou de code zelfs in de postzegel kunnen schrijven als je wilt. Overigens is de envelop alsnog ideaal om op te vrolijken, want er staan enkele zwart witte lijnillustraties op. Bestel jouw postzegel envelop hier!

Post met postzegelcode opvrolijken: het is niet moeilijk, maar het ziet er wel leuk uit! Heb jij gebruik gemaakt van één van de tips? Laat me het resultaat zien in de Snailmail & Swap club op Facebook of Instagram, vind ik leuk.

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven