POST & PAPIER
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Papierwaren abonnementen
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Inspiratie

3 ideeën voor Koningsdag spreads

Over twee weken is het weer zover: de grootste verjaardag van Nederland, namelijk Koningsdag. De één gaat met z’n halve hebben en houwen op de rommelmarkt staan, de ander gaat he-le-maal los op een festival… Vaak worden er allerlei evenement georganiseerd rondom Koningsdag en het leek mij leuk om hier een Bullet Journal spread voor te maken. Naast dit idee verzon ik nog twee Koningsdag spreads die aansluiten op dit thema. Lees je mee?

Koningsdag spreads evenementen

Lees meer »

Mijn Bullet Journal: level 10 life

Hoe gebruik je de pagina met de cirkel in Mijn Bullet Journal? In deze video laat ik zien en leg ik uit hoe level 10 life werkt zodat je er zelf mee aan de slag kunt! Mijn uitgewerkte level 10 is slechts een voorbeeld ter inspiratie en is gedeeltelijk op mijn leven gebaseerd. Je kunt alles zelf indelen en vormgeven zoals je zelf wilt. Materialen uit de video: Mijn Bullet Journal Marmer, Stabilo Boss Original Pastel blauw / paars / roze / oranje en Micron Pigma Fineliner 03. Heb je suggesties voor bujo videos? Laat het weten in de reacties (of stuur me een berichtje)!`

Inpakinspiratie met bakers twine

Het is bijna december! En dat betekent dat het dé tijd van het jaar is om in te pakken. Dit keer heb ik voor het eerst touw in het assortiment. Ik gebruik dit materiaal zelf al jaren bij het inpakken van cadeaus, maar ik wilde het nu uitlichten voor mijn klanten. Het is een leuke manier om cadeaus te decoreren, maar ook om ze te verstevigen! Drie keer inpakinspiratie met bakers twine…

Inpakinspiratie met bakers twine

Lees meer »

DIY materialen voor Halloween

Halloween is niet een evenement dat in Nederland groots wordt gevierd. Alleen de echte liefhebbers maken er een feestje van. Toch kan het erg leuk zijn om decoratie te maken en/of het als thema te gebruiken bij het knutselen. In voorgaande jaren maakte ik al twee printables hiervoor, maar in deze blog zet ik allerlei DIY materialen voor Halloween op een rijtje zodat je meteen aan de slag kunt! Een tip: de kleuren zwart en oranje zijn ideaal voor 31 oktober…

DIY materialen voor Halloween

Lees meer »

5 leuke DIY ideeën met bakers twine

Heb je het al gezien? Sinds kort verkoop ik bakers twine! Dit is een product dat echt al tijden op mijn verlanglijstje stond. Ik vond het goed bij Post & Papier passen, want het sluit goed aan bij creativiteit. Dat niet alleen: de beschikbare kleuren bij Garn & Mehr sluiten goed aan bij het assortiment van onder andere labels, zakjes en confetti. Ik gebruik het zelf bovendien al heel lang én je kunt er leuke DIY’s mee maken. Daarom: vijf leuke DIY ideeën met bakers twine!

DIY ideeën met bakers twine

Lees meer »

5 leuke DIY ideeën met confetti

Add a little confetti to each day! Confetti geeft misschien een rotzooi, maar het is wel feestelijk om te gebruiken. Het is tevens een papierproduct dat al sinds de opening van Post & Papier verkrijgbaar is. Intussen zijn er allerlei varianten bijgekomen. Maar… wat kun je nu eigenlijk met confetti? Om je wat inspireren, ben ik op zoek gegaan naar leuke DIY ideeën met confetti. Ik heb vijf ideeën voor jou op een rijtje gezet!

DIY ideeën met confetti

Lees meer »

Ideeën en inspiratie voor vaderdag

Vaderdag komt er bijna aan… over anderhalf week is het tijd om papa eens lekker te verwennen! Heb jij al een cadeau ingeslagen? Of heb je al iets gemaakt? Ik vind het voor mannen altijd lastig(er) om een leuke gift samen te stellen… maar volgens mij geldt dat voor de helft van de wereldbevolking. Wil je wat ideeën en inspiratie voor vaderdag rondom DIY ideeën? Een lijstje om mee aan de slag te gaan!

Inspiratie voor Vaderdag 2017

Lees meer »

Ideeën en inspiratie voor moederdag

Komende zondag is het moederdag: dé tijd om jouw moeder eens goed in het zonnetje te zetten! Zelfs als je niet meer thuis woont, is het leuk om even aandacht te schenken aan het feit dat je moeder er is. Dit kan al met een heel simpel gebaar… heb jij geen idee wat je wilt of kunt doen? Ik heb enkele tips voor jou op een rijtje gezet voor 14 mei! Lees snel verder om inspiratie voor moederdag op te doen.

Inspiratie voor moederdag

Lees meer »

Samen sparren? Word lid van een Facebook groep!

Als ik zeg dat ik Facebook eigenlijk alleen gebruikt voor zakelijke doeleinden, verklaren mensen mij nog wel eens voor gek. Ik doe eigenlijk niet echt iets mijn eigen profiel. Ik heb ‘m alleen nodig om op de Facebook pagina van Post & Papier, maar ook Nouk-san, te kunnen posten. Maar: sinds kort is hier verandering in gekomen! Ik was al wel lid van enkele groepen, maar het is pas sinds kort dat ik hier ook daadwerkelijk gebruik van maak. Ben jij al lid van een Facebook groep? Ik heb een overzicht gemaakt van de groepen die ik heb opgericht rondom populaire onderwerpen.

Facebook groepen

Lees meer »

Trend: tropical vibes op stationery!

De lente is nog maar net begonnen of we starten al met allerlei zomerse papierwaren. Er is namelijk een nieuwe trend gaande op stationery gebied: tropical vibes! Vorige zomer ging het voornamelijk over cactussen, flamingo’s, watermeloenen en ananassen. Komende zomer wordt dit uitgebreid met bladeren en fruit. Ik word er blij van! Jij ook?

Trend: tropical vibes op stationery

Lees meer »

Valentijnskaarten schrijven: 9 manieren

Valentijn is in zicht: nog maar een week tot 14 februari! Tijd om jouw cadeaus te kopen en in te pakken, maar ook om liefdevolle kaarten te schrijven voor jouw geliefde. Je krijgt nu korting op alle kaarten met het thema liefde. Wil jij ook Valentijnskaarten schrijven? Ik heb 9 manieren op een rijtje gezet zodat jij een bijzondere boodschap kunt overbrengen.

Valentijnskaarten schrijven

Lees meer »

Trend: brush ontwerp op stationery!

Het eerste artikel in de serie met trends ging over handlettering. Dit is intussen al enkele maanden geleden (en producten zijn intussen toegevoegd), dus is het tijd om door te gaan met de volgende! In deze blogpost wil ik het graag hebben over de trend brush. Op stationery zie je het steeds meer: verfstreken in de vorm van patronen en/of woorden. Ik ben er een beetje verliefd op! Jij ook?

Trend brush

Lees meer »

Wat is jouw ideale planner? 4 opties!

Plannen en organiseren is iets wat ik enorm graag doe. Niet alleen omtrent mijn werkzaamheden voor onder andere Post & Papier, maar ook in mijn persoonlijke leven. Zonder structuur is mijn hoofd een chaos! Om dit te doen, heb je natuurlijk wel een planner nodig. Dit kan digitaal, maar ik heb toch een voorliefde voor papier. Wat is jouw ideale planner? Ik heb vier opties voor jou op een rijtje gezet!

Ideale planner: maandkalender

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier

Hulp nodig?
Hulp nodig?
Hi! Welkom bij de chat van Post & Papier. Wat kan ik voor je doen?
Verbinden...
Helaas ben ik momenteel niet aanwezig. Als je jouw vraag of bericht hieronder achterlaat, reageer ik zo snel mogelijk. Ik ben tevens bereikbaar via telefoon, whats app en social media.
Sorry, op het moment ben ik bezig. Probeer het later nog eens of stuur een e-mail.
:
:
:
Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het me weten!
:
:
De chat sessie is geëndigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht