POST & PAPIER
Brievenbuspost vanaf €1,95
Gratis verzending vanaf €30
Verzending binnen 48 uur
Sparen voor korting
Gratis cadeauservice

Archief van Inspiratie

DIY materialen voor Halloween

Halloween is niet een evenement dat in Nederland groots wordt gevierd. Alleen de echte liefhebbers maken er een feestje van. Toch kan het erg leuk zijn om decoratie te maken en/of het als thema te gebruiken bij het knutselen. In voorgaande jaren maakte ik al twee printables hiervoor, maar in deze blog zet ik allerlei DIY materialen voor Halloween op een rijtje zodat je meteen aan de slag kunt! Een tip: de kleuren zwart en oranje zijn ideaal voor 31 oktober…

DIY materialen voor Halloween

Lees meer »

5 leuke DIY ideeën met bakers twine

Heb je het al gezien? Sinds kort verkoop ik bakers twine! Dit is een product dat echt al tijden op mijn verlanglijstje stond. Ik vond het goed bij Post & Papier passen, want het sluit goed aan bij creativiteit. Dat niet alleen: de beschikbare kleuren bij Garn & Mehr sluiten goed aan bij het assortiment van onder andere labels, zakjes en confetti. Ik gebruik het zelf bovendien al heel lang én je kunt er leuke DIY’s mee maken. Daarom: vijf leuke DIY ideeën met bakers twine!

DIY ideeën met bakers twine

Lees meer »

5 leuke DIY ideeën met confetti

Add a little confetti to each day! Confetti geeft misschien een rotzooi, maar het is wel feestelijk om te gebruiken. Het is tevens een papierproduct dat al sinds de opening van Post & Papier verkrijgbaar is. Intussen zijn er allerlei varianten bijgekomen. Maar… wat kun je nu eigenlijk met confetti? Om je wat inspireren, ben ik op zoek gegaan naar leuke DIY ideeën met confetti. Ik heb vijf ideeën voor jou op een rijtje gezet!

DIY ideeën met confetti

Lees meer »

Ideeën en inspiratie voor vaderdag

Vaderdag komt er bijna aan… over anderhalf week is het tijd om papa eens lekker te verwennen! Heb jij al een cadeau ingeslagen? Of heb je al iets gemaakt? Ik vind het voor mannen altijd lastig(er) om een leuke gift samen te stellen… maar volgens mij geldt dat voor de helft van de wereldbevolking. Wil je wat ideeën en inspiratie voor vaderdag rondom DIY ideeën? Een lijstje om mee aan de slag te gaan!

Inspiratie voor Vaderdag 2017

Lees meer »

Ideeën en inspiratie voor moederdag

Komende zondag is het moederdag: dé tijd om jouw moeder eens goed in het zonnetje te zetten! Zelfs als je niet meer thuis woont, is het leuk om even aandacht te schenken aan het feit dat je moeder er is. Dit kan al met een heel simpel gebaar… heb jij geen idee wat je wilt of kunt doen? Ik heb enkele tips voor jou op een rijtje gezet voor 14 mei! Lees snel verder om inspiratie voor moederdag op te doen.

Inspiratie voor moederdag

Lees meer »

Samen sparren? Word lid van een Facebook groep!

Als ik zeg dat ik Facebook eigenlijk alleen gebruikt voor zakelijke doeleinden, verklaren mensen mij nog wel eens voor gek. Ik doe eigenlijk niet echt iets mijn eigen profiel. Ik heb ‘m alleen nodig om op de Facebook pagina van Post & Papier, maar ook Nouk-san, te kunnen posten. Maar: sinds kort is hier verandering in gekomen! Ik was al wel lid van enkele groepen, maar het is pas sinds kort dat ik hier ook daadwerkelijk gebruik van maak. Ben jij al lid van een Facebook groep? Ik heb een overzicht gemaakt van enkele groepen die gerelateerd zijn aan onderwerpen in mijn shop.

Facebook groepen

Lees meer »

Trend: tropical vibes op stationery!

De lente is nog maar net begonnen of we starten al met allerlei zomerse papierwaren. Er is namelijk een nieuwe trend gaande op stationery gebied: tropical vibes! Vorige zomer ging het voornamelijk over cactussen, flamingo’s, watermeloenen en ananassen. Komende zomer wordt dit uitgebreid met bladeren en fruit. Ik word er blij van! Jij ook?

Trend: tropical vibes op stationery

Lees meer »

Valentijnskaarten schrijven: 9 manieren

Valentijn is in zicht: nog maar een week tot 14 februari! Tijd om jouw cadeaus te kopen en in te pakken, maar ook om liefdevolle kaarten te schrijven voor jouw geliefde. Je krijgt nu korting op alle kaarten met het thema liefde. Wil jij ook Valentijnskaarten schrijven? Ik heb 9 manieren op een rijtje gezet zodat jij een bijzondere boodschap kunt overbrengen.

Valentijnskaarten schrijven

Lees meer »

Trend: brush ontwerp op stationery!

Het eerste artikel in de serie met trends ging over handlettering. Dit is intussen al enkele maanden geleden (en producten zijn intussen toegevoegd), dus is het tijd om door te gaan met de volgende! In deze blogpost wil ik het graag hebben over de trend brush. Op stationery zie je het steeds meer: verfstreken in de vorm van patronen en/of woorden. Ik ben er een beetje verliefd op! Jij ook?

Trend brush

Lees meer »

Wat is jouw ideale planner? 4 opties!

Plannen en organiseren is iets wat ik enorm graag doe. Niet alleen omtrent mijn werkzaamheden voor onder andere Post & Papier, maar ook in mijn persoonlijke leven. Zonder structuur is mijn hoofd een chaos! Om dit te doen, heb je natuurlijk wel een planner nodig. Dit kan digitaal, maar ik heb toch een voorliefde voor papier. Wat is jouw ideale planner? Ik heb vier opties voor jou op een rijtje gezet!

Ideale planner: maandkalender

Lees meer »

Kaarten in jouw interieur: 7 manieren

Heb ik al een keer genoemd dat ik een echte kaartenverzamelaar ben? Nee? Dan bij deze. Ik vind het geweldig om kaarten te versturen, maar ook om te ontvangen én te verzamelen. Als je net zoveel van kaarten houdt als ik, kan het leuk zijn om jouw kaarten in huis als woonaccessoire te gebruiken. Kaarten in jouw interieur: 7 manieren om dit te realiseren!

Kaarten in jouw interieur: mini ezel

Lees meer »

Trend: aan de slag met handlettering!

Een trend waarmee je vast al eens kennis mee hebt gemaakt, is handlettering. Eigenlijk is het niets meer dan het tekenen van letters op papier, maar vaak heb je wel iets van oefening nodig. Handlettering wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld quotes te illustreren! In de afgelopen maanden ben ik hier ook mee bezig geweest, onder andere door middel van een DIY pakket en een workshop. En nu vraag ik me af: kan ik ook iets met de trend handlettering doen voor Post & Papier?

Trend: handlettering

Lees meer »

Versturen van post met PostNL: 6 tips!

Ik houd van post! Jij ook? Zowel het versturen als ontvangen van post is hartstikke leuk. Helaas is het wel aan de prijzige kant en zijn er allemaal eisen aan verbonden. Dat maakt het voor zowel de zender als ontvanger soms net iets minder leuk… Omdat ik het versturen van (leuke!) post graag wil stimuleren, geef ik zes tips voor het versturen van post. Want: echte post is zoveel leuker!

Versturen van post met PostNL 6 tips

Lees meer »

Back to school checklist: ben jij klaar voor school?

De zomervakantie komt alweer tot z’n einde. Voor mij vliegt vrije tijd altijd zomaar voorbij! Het is intussen ook tijd om weer te denken aan school (of werk). Op 22 augustus begint het schooljaar voor het midden van Nederland weer, waarna het noorden een week later en het zuiden twee weken later volgt. Ben jij er al klaar voor? Ik heb een back to school checklist voor je klaargezet!

Back to school checklist

Lees meer »

Zomervakantie anti-verveel tips

Vroeger vond ik de zomervakantie fantastisch! Tenminste: de eerste weken… daarna begon ik me te vervelen. Ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen! Tegenwoordig is dit wel anders (wat ik heel prettig vind), maar ik kan me voorstellen dat anderen dit nog wel hebben. Daarom heb ik een lijstje met leuke dingen om te doen gemaakt: anti-verveel tips. Veel plezier deze zomervakantie!

Zomervakantie anti-verveel tips

Lees meer »

Moederdag printables voor mok en cadeaus

Over een week is het Moederdag, tijd om je mama eens lekker in het zonnetje te zetten! Een bloemetje of een cadeautje is altijd goed, al is het alleen maar iets handgemaakt of een kaartje, zoals ik ga doen volgende week zondag. In het verleden heb ik twee Moederdag printables gemaakt: één om een mok te decoreren en één om je cadeau in te pakken! En daarmee ben ik nu zelf aan de slag geweest ter inspiratie voor jullie. Kijk je mee?

Moederdag printables mok en cadeau

Lees meer »

Klantenservice

+316 28115573
(bereikbaar per telefoon en what's app) anouk@postenpapier.nl
(antwoord binnen 24 uur)

Twitter @PostenPapier Instagram @postenpapier Facebook PostenPapier Pinterest PostenPapier YouTube Post & Papier