nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Post versturen? Word lid van een community!

Vind jij het leuk om echte post te sturen? Maar vind je het lastig om iemand te vinden met wie je post kunt uitwisselen? Word lid van de Snailmail & Swap club, de online community van Post & Papier. In deze blog leg ik uit wat dit is en wat je eraan hebt.

Groepsoverzicht van Snailmail & Swap club

Snailmail & Swap club

Wat is de Snailmail & Swap club? Dit is een online community op deze website die geheel gericht is op het uitwisselen van kaarten, brieven, snailmails en swaps. Net als social media is het een platform waar je berichten kunt plaatsen en in contact kunt komen met anderen. Alleen dan in een besloten omgeving die puur gericht is op het uitwisselen van echte post.

In de groep worden regelmatig swaps georganiseerd door mij. Sowieso voor ieder seizoen en bepaalde feestdagen. Hiervoor kun je je opgegeven en krijg je een of meerdere maatjes toebedeeld om de post die bij de swap hoort naar te versturen. Daarnaast zijn er ook enkele postrondes die altijd doorlopen, zoals ansichtkaartentikkertje. Deze worden wel door mij geplaatst, maar kun je zelf mee aan de slag. Tevens is het mogelijk om zelf een oproepje te plaatsen, bijvoorbeeld voor een penvriendin.

Word lid!

Lijkt jou dit nou ook leuk? Het is gemakkelijk om lid te worden. Meld je aan op de website met je account (of maak een nieuwe aan als je er nog geen hebt) en dien het verzoek in om lid te worden bij de Snailmail & Swap club. Vanwege de privacy van leden is het een besloten groep, vandaar dat dit nodig is. Zodra je toegang hebt, kun je je voorstellen, je adres plaatsen en je aanmelden voor een swap of andere postronde.

Veel plezier!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven