nu verkrijgbaar: mysterie boxen

[fibosearch]

Cadeautips voor bullet journalers

(Bullet) journaling is dé creatieve trend van het moment. Eigenlijk heb je niet veel meer nodig dan een notitieboek en een pen, maar het is erg leuk om er allerlei items bij te gebruiken. Van kleurtjes tot decoratie, van hulpmiddelen tot inspiratie. Maar: wat is nou leuk om te geven? Speciaal hiervoor heb ik een lijstje met cadeautips voor bullet journalers opgesteld!

Mijn Bullet Journal Forrest van BBNC Uitgevers

Cadeautips voor bullet journalers

1. De eerste tip in het rijtje van cadeautips voor bullet journalers is natuurlijk een bullet journal! Misschien heeft diegene die jij een cadeau wil geven al een notitieboek, maar één extra kan nooit kwaad. Hij kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, maar ook bewaard worden totdat de oude vol is.

2. Als tweede zijn schrijfwaren echt ideaal. Natuurlijk kan iemand met alleen een fineliner enorm vooruit komen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Stabilo Boss markers en Ecoline brush pens, maar ook een Sakura Gelly Roll wit wordt vaak enorm gewaardeerd!

Mijn Bullet Journal Tabbladen van BBNC Uitgevers Mijn Bullet Journal Stencils van BBNC Uitgevers Mijn Bullet Journal Decoraties van BBNC Uitgevers

3. Een bullet journal wordt vaak gebruikt voor allerlei lijstjes, planners en meer (althans, dat is wel mijn insteek). Ondanks de praktische index kun je wel eens het overzicht kwijt raken in het boek, want alles staat door elkaar. Dan zijn tabbladen om belangrijke pagina’s te markeren enorm handig!

4. Ik heb soms niet altijd inspiratie om decoratie voor bepaalde spreads te maken. Ken jij ook zo iemand? Dan zijn stencils enorm handig om te gebruiken, want de vormen zijn voorgestanst. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het overtrekken ervan.

5. Nog een cadeautip voor wat extra inspiratie voor decoratie in een bullet journal, is het boek dat vol staat met allerlei doodles en illustratie die je over kunt trekken (of na kunt tekenen). Eventueel kun je ze ook knippen natuurlijk, maar sommige zijn wel wat klein en je kunt ze dan slechts eenmaal gebruiken…

Mijn Bullet Journal Scrapbook Cut-outs van BBNC Uitgevers Mijn Bullet Journal Toolkit 2 van BBNC Uitgevers Mijn Bullet Journal Stickers van BBNC Uitgevers

6. Over knippen gesproken: weet de bullet journaler aan wie jij jouw cadeau gaat geven niet zo goed hoe diegene aan plaatjes moet komen? Uit het scrapbook cut-outs boek zijn ze gemakkelijk te knippen! En het aanbod is enorm gevarieerd, dus er staat altijd wat in dat hij of zij leuk vindt.

7. Als laatste een cadeautip voor mensen die graag willen starten met journalen: de toolkit van MUS creatief bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen plus nog wat extra. Ideaal als iemand een starterskit wil, maar ook perfect om het journalen te proberen!

Kortom: er zijn genoeg cadeautips voor bullet journalers! In het lijstje hierboven heb ik enkele specifieke producten genoemd. Mocht je iets kleiners zoeken, zijn stickers en masking tape ook altijd een goed idee. Hiervan heb je namelijk nooit genoeg (geloof mij, ik weet er alles van)! En iedere journaler is er blij mee, ik verzeker het je. Veel plezier met het uitzoeken van jouw cadeau!

Vond je dit ARTIKEL interessant? Deel hem:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Anouk
Anouk
Hi! Ik ben Anouk Hempenius, liefhebber van echte post en mooie illustraties. Van jongs af aan spaar ik al kaarten en schrijf ik brieven. Mijn missie is om jou te inspireren en stimuleren om echte post te sturen. Het liefst met een prachtig ontwerp. Want, zeg nou zelf: een persoonlijke boodschap dat met liefde voor je is uitgezocht in je brievenbus is toch veel fijner dan een appje of mailtje?

Anderen bekeken ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.postenpapier.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 767 reviews.
Scroll naar boven